2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Günaydın kızlar
C.tesi herkes gelinlik bakmaya zemuszemus
Söylemiştim bende terziye gidiyorum

ee havalar güsel olamaya başladı malum yazda geliyorzemuszemus
gidicez tabi canım...:1hug:
fatihi talan etcem..
diger haftada kadıköy yapıcam kısmetse...

benimde modelim belli canım diktiricem bende bikaç yerle görüştüm ,birini seçip vericem haftaya ..

hadi bakalım hepimiz için hayırlısı,herşey gönlümüzce olur inşallah ...
hihoyyyt

fikrimce 3 ay diyorum ben..sakin rahat şekilde katakoliğe gelmeden yapılması için ..

Neslsah bende daha model yok ortada gidip görücez bakalım.elimdekileri göstericem eğer kadın yok şöyle böyle derse başka biryere gidicem.
Ben bakırköyde oturuyorum burdada çok gelinlikçi var tatlım istersen butarafada gel , fikir olur sana.

canıım bence araştırp model belirle kafanda mutlaka ...
illa diktircem diyosun he şöyle yap modaevine gir begendigin modeli kendine göre diktir..ben öyel yapcam .. ayşe firidn modaevi var üsküdarda istedgim model var orayda gitcem ama yine fatih ve kadıköyü merak ediyorum..herkes oraları söylüyor..iyice bir piyasaya bakmak istiyorum..
bakırköyü biliyorum almıştım ben ordan hatta şey özgürlük meydanınımı diyorsun sen canım..bakırköy fiyatlarıda biraz tuzlu ya..hem yola da baya para harcamıştık git gel pravo falan...

Kıslar ben yeni yeni siteyi çözüyorumda , başka forumlardada yazılarım var, ama sürekli açık tutamıyorum iş yerinde olduğum için. yazılanları takip etmek için mail adresime gelmesini nasıl sağlıycam bilgi verebilirmisiniz bana ?bilmiyorumkismile

öyle birşey yok sanırsam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…