2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Canım ne konusu açtın söyle başlıgı bakim bana..
anasayfada ara yerine azy başlıgı mesela tek tek oku...dene bir

Canım ne konusu açtın söyle başlıgı bakim bana..
anasayfada ara yerine azy başlıgı mesela tek tek oku...dene bir

Konu açmadımda canım, yazdığımız başlıklar varya. mesela ben bir buraya yazıyorum birde mesela ev düzenlemeyle ilgili olanlar var orayada bir kaç yazdım .ama takip edemiyorum

Buldum hayatım bullldummmmmmzemuszemus
sayfa başında seçenekler kısmı var orayı tıklıyosun konuya abone ol diye birşey var onu tıklıyosun. konuyla ilgili şeyler mail adresine geliyo opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile:lepi:Şenizhihoyyytvereliniortak:içelim::sm_cool::dance:

Daha ne kadar oynayayım düğüne birşey kalmadı.

Şimdi saydımda tam 100 gün kalmış bilmiyorumkismile

anam sende benimki gibi gün mü sayıyorsun...kaydirigubbakcemile3
ben ay sayıyorum ..oynaıcakmısın ben çok oyanrım valla ..memleket nere canım ben sivaslıyım tey tey:teytey::teytey:

anam sende benimki gibi gün mü sayıyorsun...kaydirigubbakcemile3
ben ay sayıyorum ..oynaıcakmısın ben çok oyanrım valla ..memleket nere canım ben sivaslıyım tey tey:teytey::teytey:

Anammmmm bak nasılda çekiyo hemşerimmmmm :teytey:
Bende sivaslıyım a.s.
Divriğiliyim, sen ?

yerimsenibennikah işlemlerini ne yaptın sen pazartesi gitcem ben..

ya çok karışık o durum.Ben şubat başında aradım burda iki belediyede bize uyuyo. yani nişanlım bahçelievler ben bakırköy de oturduğumuz için ikisinede başvurabiliyoruz.ikiside çok yakın zaten.
Ama ikisinide şubat başında arayıp sordum nisan 1 de başvuru yapabilirsiniz haziran ayındaki bir düğün için dediler.
Zaten nikah işlemleri için para istiyolarmı istemiyolarmı o hala çözülebilmiş bir konu değil.
Sende ne dediler gelinmi dediler ?

ben pazartesi gitcem ayrıntıları anlatırım sana..
kimisi para alınıyor diyor kimisi alınmıyor diyor forumlarda okudumda burda..
sanmıyorum alınsın..saglık ocagı ve muhtarlık aynı binada bzim orda..hepsini ordan hallederiz diyoruz..muhtara söylendi işte ..halledicez :)

Hayırlısı o zaman.üsküdardamı oturuyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…