2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

aynı yerde canım ya sen?

biz bakırköyde veya fatihte oturucaz
ben bakırköyde oturuyorum o bahçelievlerde.
Aslında ikimizinde iş yerlerimize ulaşım kolaylığı açısından bakırköyde çok güzel ama fatihte güzel oluyo.
ama onun ailesi kıskanabilir bakırköy benim aileme yakın muhabbeti diye alternatif olarak fatih düşündük. her iki ailedende uzak kötükedihüso

hayırlısı ne ise o olsun canım...
asistansın herhalde ne zaman paydıs etcen..ben birazdan çıkcam 5.30aklinialirimsmile

Selam kızlar uzun zamandır yoktum aranızda yinede gelemiyorum mafoldumben nasılsınız bakalım? Ben iyiyim telaş sardı anneme yardım etmem gerekiyor pek vaktim kalmıyor buraya girmeye çeyiz yetiştirmeye çalışıyoruz anlayacağınız :kedi: ayakkabı seçimim için bir anket açtım yardımcı olursanız sevinirim

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...-ayakkabi-seciminde-yardimci-olurmusunuz.html

Evet öyleymiş ama bizim düğün çift tarafta olucak o yüzden biraz sıkıntılıyız kendimize göre bi yer bulamadık henüz Ya bütçe uymuyo ya da çok basit kaçıyo

Evet öyleymiş ama bizim düğün çift tarafta olucak o yüzden biraz sıkıntılıyız kendimize göre bi yer bulamadık henüz Ya bütçe uymuyo ya da çok basit kaçıyo

Günaydın Lindadrk
Hoşgeldin aramıza vereliniortak
Canım çift taraflı derken ?? Biz haziran 27 için ocak başında araştırmaya başladık ama felaketti dediğin olanlar bütçeyi aşıyor,bazıları beğenilmiyor falan. beğendiklerinde yer olmuyo bilmiyorumkismile
Yani anlayacağın elini çok çabuk tut arkadaşım, biz çok sıkıntı çektik sen çekme bari
kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmilevereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…