- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #13.801
i.t.o selam
çifttaraflı yani iki taraf içinde düğün olcakmış sanırsam o yane kıs
slm tatlım
biri istanbulda diğeri nerde o zaman ?bilmiyorumkismile:sm_confused:
Günaydın Lindadrk
Hoşgeldin aramıza vereliniortak
Canım çift taraflı derken ?? Biz haziran 27 için ocak başında araştırmaya başladık ama felaketti dediğin olanlar bütçeyi aşıyor,bazıları beğenilmiyor falan. beğendiklerinde yer olmuyo bilmiyorumkismile
Yani anlayacağın elini çok çabuk tut arkadaşım, biz çok sıkıntı çektik sen çekme bari
kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmilevereliniortak
Teşekkür ederim canımm öyle cidden bide malum çalıştığımız için çok gezip araştırmayada vakit kalmıyo. Netten felan bakınıp duruyoruz telefonlarla ancabi haftasonumuz var onlarda artık koşturmacalara kaldı gerçi nişanlımla olması ayrı zevk ama yinede kendimize çok vaktimiz kalmıyo artık :kedi: Çift taraf derken Biri İstanbul'da Diğeri nişanlımın memleketi olan Aydın'da olucak :1rolleyes:
onu bilmiyorum tatlım sormadım..
nabersin..aklinialirimsmile
Çok yoğundum bugün çok bakamadım sayfaya canım,
keyifler nasıl,iyimisin
anlıyorum canım..
oo bomba gibiyim tatlımhihoyyyt
nikahı normal bir günde yapmaya karar verdik biz...yerimseniben
süper sevindim bomba gibi olmana, darısı başıma:lepi:
Normal bir günden kastın ne tatlım :sm_confused:
düğün günü degil yane onu demek istedim tatlım...
nisan ayına alıcaz günümüzü işlemleri halleticek işte..son ay falan evle ugraşcaz malum ..aradan çıksın dedik..
evet canım darısı sana..yerimseniben
Hımmmm anladım. Aydın daki kolay olur orada eş dost falan hep birden koştururlar bide buradakiler gibi ıvır zıvır bissürü ekstralar olmaz.Ama gel gelelim istanbul da düğün yapmak belalı bir işmiş ben bunu anladımklava:
Ben istanbulda çok yer araştırdım, özellikle istediğin şekli söylersen bütçe söylersen yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğinceolumunekankayizsmile
Aminde akannehir
Benin öyle şansım yok galiba.
Bizde zaten nikaha gelen herkes düğüne gelmeyecek. Düğünde çok yakın çevre olucaz ( o bile 250 kişi oluyo düşün yani) bide şehir dışından gelecek kişi çok olduğu için git gel olmasın diyoruz
Kesinlikle haklısın İstanbul'da birsürü detayla uğraşıyosun tek tek ilgilenmen gerekiyo çok seçenek olduğu için elemeler de sana kalıyo kafa yorgunluğu resmen kafamçokkarıştı bizim aydında ki çok kalabalık ama istanbuldaki organizasyon çok büyük olmıcak max. 200 kişilik ama o kadar olmaz bile. Ben burda düğün istemiyorum kına gecemi salonda eğlenceli yapıcam, nikah olsun diyorum ama bizimkilerde yemekli olsun diyolar. E zaten normal nikah yapsak nikah sonrası genç takımla mutlaka biyere gidicez onları hesaplayınca nerdeyse aynı fiyata geliyo. Beylerbeyi polis evi ve sabancı öğretmenevi var aklımızda bu haftasonu gidip ordan fiyat alıcaz. Belki yemekli değilde açık havada bi nikah o sırada pasta felan kokteyl tarzı şeyler dağıtılsa takı töreni olsa bitse nikahtan sonrada biyere gitmeye gerek kalmasa diye düşünüyorum ama bakalım nasıl olucak bilmiyorumkismile Senin araştırdığın yerler özelliklede açık hava olanlar ve fiyat bilgileri nedir canım ?kaydirigubbakcemile5
anladım tatlım..saglık olsun ne olcakyerimseniben
Hemşerim korkular diye bir sayfa açılmış gördünmü ? oraya benim hikayemi yazdım. bir bak istersen. bana biraz akıl verirsin bilmiyorumkismile
biraz önce görmüştüm tatlım
tamam dalarım ben şimdi o topiğe
bakıcam şimdi oki:1hug:
tatlım ben bütün öğretmen evlerine,belediye sosyal tesislerine baktım,ayrıca avrupa yakası sirkeciden büyükçekmeceye kadar olabilecek bütün otel, restaurant ve düğün yerlerine baktım.
yani anlayacağın her telden var zemuszemus
Sen fiyat ver bana nerde nasıl yapacaksın söyleyeyim kaydirigubbakcemile
Teşekkür ederim canımm . Anadolu yakasında olması şartı ile maksimum 3000i geçmemesi lazım 100 kişilik bi organizasyon olucak gibi gözüküyo son elemelerle şimdilikk. Eğlence felan olmasına gerek yok .Güzel bi ortam olsa nikah kıyılıp pasta kesilse yeter :çok üzgünüm:
Bi bakıyım canım hemen . Nişanlımın 2 ablasıda öğretmen sorun olmaz zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?