2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ohh ohhh bütün kızlar toplandık toplandıkkk
kaydirigubbakcemilehihoyyyt

Bende yarın bakmaya gidiyorum,senin düğün ne zaman hilal_im ?

yaaaa inanmıyorumm herkes gidiyoooo mafoldumben Bende netten bakıyorum . Düğün tarihi bi alınsa garanti olsa anında gidicem diktirmeye zemuszemus

hahaha hyrlı olsun kuzum bende çok heycanlıyım yaa bindallı filan da bakıcamm

Bizim memlekette üç etek denen tarihi bir kıyafet var, bindallıda var ama bunlar osmanlıdan kalan şeyler yani öyle bizim kapalıçarşıda gördüklerimiz gibi değil baya şatafatlı ağır şeyler. saraylarda falan giyiyomuş. annemdede onlardan var,ben kınada onları giyicemarkadaşlarımada onları giydiricem nasıl fikir sizce ?vereliniortak

Çok güzellll . Benimde öyle bi fikrim var kına gecemde yapıcam inşallah yöresel kıyafet giyip diğer arkadaşlarımla birlikte oynıcasss :teytey:

yok sivaslıyım ama ne farkeder horon da halay gibi el ele tutuşuyon sallanıyon dimi , oynamak istedikten sonra oooo her oyun bana uyar:teytey:alkisalkisalkis

Ooooo Sivaslılar çok severler oynamayı :dance: Benim en yakın arkadaşım da sivaslı her hafta derneklerinde kınalar nişanlar oluyo bi oynuyoz bi oynuyoz ohhhh Sivas ağırlamadan başlayıp karahisar oyununa kadar devam ediyoss :teytey::teytey:

AYYY NE GÜZELLL:teytey::hooray::içelim:hihoyyyt

Bugün beylerbeyi polis eviyle görüştük 200 kişilik organizasyona 9.600 tl fiyat çıkardılar. Polis mensubu olursa % 30 indirim yapıyolarmış saolsunlar alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…