2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

iyi akşmalr canım anam senle ben kaldık zaten bu topiğin bekçiliğini tutar olduk..:hooray:

Hoşgeldinn kaydirigubbakcemile5
benim 116 gün kaldı ve geçmek bilmiyo, senin 1,5 yıl nasıl geçer hiç bilemem bilmiyorumkismile

valla yahu ama bi nişanlansak eminim tez geçer gibime geliyorr.. Rabbim sabır versin hayırlısı ile o günler gelsindee a.s.

nerden ayarlıyosun söyle banada çabuk
dernek mi salon mu fiyatlar ne ?

şekercim bakırköy ve çevresi olmasını istedim, kına için milleti öyle ordan oraya uzak yerlerde yok sıkıntısı çektirmeyeyim dedim. ama malesef buralarda hiç öye güzel yerler yok. yani bissürü yer varda manyak manyak yerler.
işte bilinen bitane yaren cafe var bahçelievlerde adamlar sadece mekan parası olarak 700 tl istedi , bide haznedarda fiesta garden diye var orasıda 600 istedi sadece mekan parası.öğretmen evleri kişi başı 20 tl istiyo kurabiye meşrubat veriyo,müzik falan hepsi ekstra , üstelik bu bahsettiklerim hiçde öyle güzel yerler değil ilk ikisi bildiğin karanlık basık kafe, diğeride öğretmen evi işte :dilcikar:
şimdi bizim burda hemen sokağın üst kısmında çok büyük 6 katlı mado var orayı sordum

4 cü katta v.i.p salon dedikleri biryer varmış düğün yemeği, nişan,kına yapıyolarmış ve o kat sadece sana ait oluyomuş.
su böreği,kurabiye,zeytinyağlı,sınırsız çay,meşrubat veriyolar kişi başı 20 tl. herşeyiyle onlar ilgileniyo,müzik kamera foto falan. orayı ayarlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…