2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bendeee geldimmm yalnız ben gelin değilde söz ve nişan yapacaklardanımm bacılar.. 2011 gelin adayıyımm :)) oyy anamm daha var koca 1,5 yıl :)))

bendeee geldimmm yalnız ben gelin değilde söz ve nişan yapacaklardanımm bacılar.. 2011 gelin adayıyımm :)) oyy anamm daha var koca 1,5 yıl :)))

Hoşgeldinn kaydirigubbakcemile5
benim 116 gün kaldı ve geçmek bilmiyo, senin 1,5 yıl nasıl geçer hiç bilemem bilmiyorumkismile

hoşgelidn canım.
senin o koskoca dediğin 1,5 yıl öyle bir gelip gecerki anlmazsın..
zamen çok çabuk geçiiyor güselimboshayallersmile

Hadi canım valla ben herşey için erken diyorum o zaman yavaş yavaş bakmaya başlayayım artık: bayanssulusmile

başla canım başla ben haziran siparişini verdim bile yane düşün..
son ana bırakma yazında yogun oluyor diyorlar..rahat bir zamnda al ki..rahat şekilde ilgilensinler cnm

son ana bırakma yazında yogun oluyor diyorlar..rahat bir zamnda al ki..rahat şekilde ilgilensinler cnm

nesli sen adamı çatlatırsın vallahiii :sm_confused:
kızz bide rahat rahat ben sipariş verdim diyo yaaa :Saruboceq:

evet doğru ya nişanlımı tuttuğum gibi götüreyim hafta sonu bi bakayım nasıl olacak

QUOTE=i.t.o;11899801]nesli sen adamı çatlatırsın vallahiii :sm_confused:
kızz bide rahat rahat ben sipariş verdim diyo yaaa :Saruboceq:[/QUOTE]
:teytey: huyum kurusun..bayanssulusmile
herşye zamanla ama ito bende bu rahatlık için zamanımı çok verdim ama napim canımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…