2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

anam kına gecesi mi yapıyosun yoksa koktyel partisi ne zeytinyaglısı ne böreği kıskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
kına gecesi onlarla mı ugraşcaksın ya..bi kına bi kuruyemiş..
millet yemekten oynamayı bırakır..belmaz:

şimdi öyleymiş canım, hani bekarlığa veda partisi gibi veya çay partisi gibi hihoyyyt
valla havada karada oynarım oynatırım :teytey: :dance:

ya zaten böyle börekli zeytinyağlı falan olmasa bile , bizim annemle anannem mutlaka yaparlar, çünkü herkes önce eve gelecekmiş sonra gidilecekmiş kına yerine. bizimkilerde evden misafiri asla doyurup bir çauy içirmeden çıkarmaz huyları kurusun zemuszemus

ee herhalde yani düğün evine gelen çok olacagı iç..insanlar açmı kalsın..
yemekler yapılır tabi canım bizdede öyle..zemuszemus

ee herhalde yani düğün evine gelen çok olacagı iç..insanlar açmı kalsın..
yemekler yapılır tabi canım bizdede öyle..zemuszemus

yani o yüzden bende dedim aynı masraf evdede olacak bide üstüne çok yorulacaklar hizmeti şunu bunu temizliği, olmuşken tam olsun dedim. battı balık yan gider. daha doğrusu anannem dedi bunu :hooray: ayrıca kendisi sponsor olacak kına geceme :teytey::içelim:

oo hade hayırlı işlerkaydirigubbakcemile2

valla süper oldu, işin ilginç tarafı ben kınadan nefret ederim, ve asla kına sürdürmeyeceğim lmaz:
kına gecesini sırf oynamak için yapıyorum sositososito :sm_cool: :teytey: :dance:

valla süper oldu, işin ilginç tarafı ben kınadan nefret ederim, ve asla kına sürdürmeyeceğim lmaz:
kına gecesini sırf oynamak için yapıyorum sositososito :sm_cool: :teytey: :dance:

ayy hep ben anlattım sende nevar ne yok ? nasıl gidiyo ? seninki bendenimkinden önce haziran 5 miydi 6 mıydı CADIARZU

5 hazirandı canım aklinialirimsmile
şuan bişye yaptıgım yok ya ..gelinlik ayakkabım kaldı onlara bakıyorum netten şimdilik..
kına yerinide tutucam işte bakalımyerimseniben
düğün günü müzikleri kendim vercem işte ya sen istedgimi çaldırcam..

teşekkür ederim kızlar..umarım hepimiz için hayırlı olur.hazırlıklar tam gaz devam ediyor.mobilya bakıyorum şu sıralar.oturma odamızı tamamladık.tepe home dan köşe takımı aldık.halısı ve tv si ile hazır durumda.evimiz var o yüzden aldıkça yerleştiricez bakalım..salon ve yatak odası bakıyorum...yavaş yavaş tamamlıyoruz bakalım.ama çoook zevkli ve eğlenceli heyecanlı telaşlı harika bi dönem bu nişanlılık:))))

Evet öyle gerçektenn opuyorumnanaktan zevk haline getirmeyi bilceksin tabiki sıkıntı edersen tam tersine dönüyo :) Bende beyaz eşya işini hallettim üzerimden büyükkkk bi yük kalktı şimdi sıra mobilyalarda :lepi:

ne güzel yaa maşallah. bizde daha hiçbirşey hazırlığı yok :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…