- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #14.241
4 cü katta v.i.p salon dedikleri biryer varmış düğün yemeği, nişan,kına yapıyolarmış ve o kat sadece sana ait oluyomuş.
su böreği,kurabiye,zeytinyağlı,sınırsız çay,meşrubat veriyolar kişi başı 20 tl. herşeyiyle onlar ilgileniyo,müzik kamera foto falan. orayı ayarlıyorum
anam kına gecesi mi yapıyosun yoksa koktyel partisi ne zeytinyaglısı ne böreği kıskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
kına gecesi onlarla mı ugraşcaksın ya..bi kına bi kuruyemiş..
millet yemekten oynamayı bırakır..belmaz:
şimdi öyleymiş canım, hani bekarlığa veda partisi gibi veya çay partisi gibi hihoyyyt
valla havada karada oynarım oynatırım :teytey: :dance:
ya zaten böyle börekli zeytinyağlı falan olmasa bile , bizim annemle anannem mutlaka yaparlar, çünkü herkes önce eve gelecekmiş sonra gidilecekmiş kına yerine. bizimkilerde evden misafiri asla doyurup bir çauy içirmeden çıkarmaz huyları kurusun zemuszemus
ee herhalde yani düğün evine gelen çok olacagı iç..insanlar açmı kalsın..
yemekler yapılır tabi canım bizdede öyle..zemuszemus
yani o yüzden bende dedim aynı masraf evdede olacak bide üstüne çok yorulacaklar hizmeti şunu bunu temizliği, olmuşken tam olsun dedim. battı balık yan gider. daha doğrusu anannem dedi bunu :hooray: ayrıca kendisi sponsor olacak kına geceme :teytey::içelim:
hiç bi sürdürmicen yaa .azcık sürsünler kısımklava:
iyi bakalım itoohaoldumsmile
ayy hep ben anlattım sende nevar ne yok ? nasıl gidiyo ? seninki bendenimkinden önce haziran 5 miydi 6 mıydı CADIARZU
teşekkür ederim kızlar..umarım hepimiz için hayırlı olur.hazırlıklar tam gaz devam ediyor.mobilya bakıyorum şu sıralar.oturma odamızı tamamladık.tepe home dan köşe takımı aldık.halısı ve tv si ile hazır durumda.evimiz var o yüzden aldıkça yerleştiricez bakalım..salon ve yatak odası bakıyorum...yavaş yavaş tamamlıyoruz bakalım.ama çoook zevkli ve eğlenceli heyecanlı telaşlı harika bi dönem bu nişanlılık:))))
teşekkür ederim kızlar..umarım hepimiz için hayırlı olur.hazırlıklar tam gaz devam ediyor.mobilya bakıyorum şu sıralar.oturma odamızı tamamladık.tepe home dan köşe takımı aldık.halısı ve tv si ile hazır durumda.evimiz var o yüzden aldıkça yerleştiricez bakalım..salon ve yatak odası bakıyorum...yavaş yavaş tamamlıyoruz bakalım.ama çoook zevkli ve eğlenceli heyecanlı telaşlı harika bi dönem bu nişanlılık:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?