2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

günaydın kızlar bende çok çok uzun zamandır yazmıyorum eskiden beri takipçiyim bu topiği eskiler beni tanırlar,hep okuyordum ama muhabbete dahil olmuyordum.Artık bende vakit buldukça yazmaya çalışacağım.Beni tanımayan arkadaşlar için kısaca kendimi tanıtayım
12 temmuz 2008 de nişanlandım 1,5 sene olmuş,5 senelik bir birlikteliğim var,ev eşyalarımızın tümünü aldık,aklınıza ne gelirse sadece perdemiz buzdolabı,ve tv kaldı,20 haziran da evlenelim diye kendi aramızda kararlaştırdık ama henüz keyfimiz gelipte nikah dairesinden gün almış değiliz :) martın ortasında gidip alıcaz inşallah istediğimiz saate buluruz,,,,

kaydirigubbakcemile3
sivaslıyım canım sen..
bu arada nerde sekretesin işler nasıl iyimi

bende tokatlıyım hemşeri sayılırız kaydirigubbakcemile2

gıda firmasında sekreterlik yapıyorum cnaım. işler iyi gibi idare ediyor

Bende geldim kıslar sabah işlerini bitiripp Benimde şu düğün fotoğrafçısı işini halletmem lazım bugünlerdee :bbo:

selam canım fazla beklem istedigini tarihi bulmak kolay degil söyliyim sana..
ne kadar uzun nişanlı kalmışınız öyle..:sm_confused:

bende tokatlıyım hemşeri sayılırız kaydirigubbakcemile2

gıda firmasında sekreterlik yapıyorum cnaım. işler iyi gibi idare ediyor

vereliniortak
oh ne güsel büyük firmamı neler yapıyorsun işte mesela sadece telmi..şakkıdı

Bende varım .temmuzda düğünüm inşallah.ama deliricem işte budur diyebileceğim kuaför ve makyöz araştırıyorum ama kimseye güvenemiyorum nişanım için akmerkez mos a gittim berbat ettiler beni uykudan kalkmış halim daha güzeldi :) yardımlarınızı bekliyorum kızlar

öncelikle hayırlı olsun canım
bildiğinden şaşma derim ben,hezaman gittiğin kuaföre igt.ya..bilmediğin ellere kendini teslim etmeyasakkelime

benimde düğünüm 30 mayısta ist.da olucak 25 haziran da Tokat'ta olucak çifte düğün yapıcaz şu an nikahlıyım ama eşim polis sivasta görev yapıo nişanlı gibi sayılırız sadece nüfus cüzdanımda evli yazıo ve soyadım değişti :)sabırsızlıkla 30 mayısı bekliom:):)

hayırlı olsun güzel gelin.

Kızlar bizde haziran-temmuz gibi düşünüyoruz düğünü. Fakat henüz söz dahi olmadı hazırlıklar, düğün yeri, eşyalar, gelinlik sanırım yetişmeyecek

Cnm hayırlı olsun benimkide iki taraflı olucak . Bişey merak ediyorum İstanbulda olduktan sonra 26 gün var diğeri ile arasında o süreçte kendi evinizde mi olucaksınız ?? Benim evim İstanbulda olucak düğün hem burda hem Aydında olucak şimdi ilk burda olsa o akşam bitince gelinliğimi toplayıp babamın evine dönmek istemiyorum :bbo: ee gidersemde zaten artık evlenmiş olucaz 1 hafta boyunca kendi evimizde olucaz sonra tekrar gidip aydında düğün yapmak bi acayip geliyo siz nasıl düşünüyosunuz bu konuda bilmiyorumkismilebenneyaptımki

anacımm hayırlı olsun tokata gelin alıyoz ellam...süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…