- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #14.321
kaydirigubbakcemile3
sivaslıyım canım sen..
bu arada nerde sekretesin işler nasıl iyimi
Bende geldim kıslar sabah işlerini bitirippBenimde şu düğün fotoğrafçısı işini halletmem lazım bugünlerdee :bbo:
günaydın kızlar bende çok çok uzun zamandır yazmıyorum eskiden beri takipçiyim bu topiği eskiler beni tanırlar,hep okuyordum ama muhabbete dahil olmuyordum.Artık bende vakit buldukça yazmaya çalışacağım.Beni tanımayan arkadaşlar için kısaca kendimi tanıtayım
12 temmuz 2008 de nişanlandım 1,5 sene olmuş,5 senelik bir birlikteliğim var,ev eşyalarımızın tümünü aldık,aklınıza ne gelirse sadece perdemiz buzdolabı,ve tv kaldı,20 haziran da evlenelim diye kendi aramızda kararlaştırdık ama henüz keyfimiz gelipte nikah dairesinden gün almış değiliz :) martın ortasında gidip alıcaz inşallah istediğimiz saate buluruz,,,,
bende tokatlıyım hemşeri sayılırız kaydirigubbakcemile2
gıda firmasında sekreterlik yapıyorum cnaım. işler iyi gibi idare ediyor
Bende varım .temmuzda düğünüm inşallah.ama deliricem işte budur diyebileceğim kuaför ve makyöz araştırıyorum ama kimseye güvenemiyorum nişanım için akmerkez mos a gittim berbat ettiler beni uykudan kalkmış halim daha güzeldi :) yardımlarınızı bekliyorum kızlar
Ayyy inşallah bende eylül 2010 da evlenecem.
benimde düğünüm 30 mayısta ist.da olucak 25 haziran da Tokat'ta olucak çifte düğün yapıcaz şu an nikahlıyım ama eşim polis sivasta görev yapıo nişanlı gibi sayılırız sadece nüfus cüzdanımda evli yazıo ve soyadım değişti :)sabırsızlıkla 30 mayısı bekliom:):)
benimde düğünüm 30 mayısta ist.da olucak 25 haziran da Tokat'ta olucak çifte düğün yapıcaz şu an nikahlıyım ama eşim polis sivasta görev yapıo nişanlı gibi sayılırız sadece nüfus cüzdanımda evli yazıo ve soyadım değişti :)sabırsızlıkla 30 mayısı bekliom:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?