2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

[/QUOTE]

tatlım zaten bu cuma gelicek bime almayanlar varsa die söledim bnde bnmde ihtycm var ama almıcam kaydirigubbakcemile3

ne güzel güzelim aşkın çok iyi düşünmüş kaydirigubbakcemile5
bunlar tatlı yorgunluklar cnm bayanssulusmile
kızım ne kaldı şurda yaz bnm için btti bile sana sölym sonyam yani geriye bişeycik kalmdı :asigim:

oo ne güzel işte somyacım. neler aldınızzzz. azcık meraklıyımdır :))

zevkele şekercik

öncelikle tencere takımım var ama günlük tencere takımı aldı askımkaydirigubbakcemile2

günlük kaşık çatal

cok güsel hasırdan kirli sepeti penbeli bölee simli ve onun takımı deterjan kutusu taşlı böle

sonra bir kaç çeşitli kase

takımı

kaydirigubbakcemile3

süsler aldık birmisfirler için çerezlik aldık aksesuar gibinohaoldumsmile

bıçak takımları aldık meyve bıcağı fln havlu aldık 6 tane cok beğendimkaydirigubbakcemile5işlemelerini

ayy sonra çayanlık aldık çiçekli böle

çamaşır makines örtüsü vs daha hatırlayamadığıklarım var kutuladım ya unuttum hehehehkaydirigubbakcemile3

tatlım zaten bu cuma gelicek bime almayanlar varsa die söledim bnde bnmde ihtycm var ama almıcam kaydirigubbakcemile3

ne güzel güzelim aşkın çok iyi düşünmüş kaydirigubbakcemile5
bunlar tatlı yorgunluklar cnm bayanssulusmile
kızım ne kaldı şurda yaz bnm için btti bile sana sölym sonyam yani geriye bişeycik kalmdı :asigim:
[/QUOTE]

sağol denizim ayyy yaz bittimi kaydirigubbakcemile3 alemsin vallahi keşkem bitse ama öle düşünmek güsel vallah ah birdem ben öle düşüne bilsemvereliniortak

bu arada 14 kolim oldu koca koca artık her yerde koli görmekten sıkıldım bu gidişle 20 lerimaklinialirimsmile daha hurçlarda varr vay anam vayyy

maşallah sonyam ya. heyecan dorukta tabi. ben de kirli sepeti istiyorum. sanki herşey var da. kaydirigubbakcemile3

sağol denizim ayyy yaz bittimi kaydirigubbakcemile3 alemsin vallahi keşkem bitse ama öle düşünmek güsel vallah ah birdem ben öle düşüne bilsemvereliniortak[/QUOTE]

ii günlerde aşkınla beraber mutlukla sağlıkla kullan tatlım Şeniz

tabikide bitti gtti güzelim yaa şahsen bn düşününce çok az kaldı diorm :sm_cool:

maşallah sonyam ya. heyecan dorukta tabi. ben de kirli sepeti istiyorum. sanki herşey var da. kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 olur canım olur her birşey olur sankim :umursamaz:bizim varmıydı hele benim annem çeyizden anlamazaklinialirimsmile bilmezsempatiksalakcinni bende arkadaşlarda gördükçe aldırdım öle kendim aldım işteboshayallersmile

sağol denizim ayyy yaz bittimi kaydirigubbakcemile3 alemsin vallahi keşkem bitse ama öle düşünmek güsel vallah ah birdem ben öle düşüne bilsemvereliniortak

tabikide bitti gtti güzelim yaa şahsen bn düşününce çok az kaldı diorm :sm_cool:
[/QUOTE]

amin denizim inş hepimiz öle güsellliklerle kullanırız ALLAH nasip eder:Saruboceq: aminnn evet benim poliyana olmam lazım öle olsam öle düşünürüzm ve hemencik geçrkaydirigubbakcemile3 hayatta hiç oynamadımda değil hani:bbo:

bu arada 14 kolim oldu koca koca artık her yerde koli görmekten sıkıldım bu gidişle 20 lerimaklinialirimsmile daha hurçlarda varr vay anam vayyy

-süper sonyam Allah artırsın valla hihoyyyt

güzelim kirli sepetinle deterjan kutunu çok merak ettim taşlı dedin ya kalbmden vurdun kaydirigubbakcemile3

nette var mı resmi cnm bnm sengözlerimebaksanab

istiyorki aileme yük olmıyım nerelerine yük olucaksamaklinialirimsmile hep kendisi lasın ister askım ayyyy görseniz öle gönlü zenginki ben mutlu olayımda gerisi boş die düşünüyor:kedi:

-süper sonyam Allah artırsın valla hihoyyyt

güzelim kirli sepetinle deterjan kutunu çok merak ettim taşlı dedin ya kalbmden vurdun kaydirigubbakcemile3

nette var mı resmi cnm bnm sengözlerimebaksanab

hemen bakım cnm kaydirigubbakcemile3

amin denizim inş hepimiz öle güsellliklerle kullanırız ALLAH nasip eder:Saruboceq: aminnn evet benim poliyana olmam lazım öle olsam öle düşünürüzm ve hemencik geçrkaydirigubbakcemile3 hayatta hiç oynamadımda değil hani:bbo:[/QUOTE]

amin güzelim inşallah :lepi:

tatlım güzel düşün ki pozitif ol yerimseniben
ki zaten gerçekten bişey kalmdı Allahın iznyle hepimz uçup gdcez yuvalarımzda :teselli:

az kaldı cidden DeniZinde dediği gibi. şaka maka gidiyoruz gelin

aynen öle reyhncm zamn aktı gtti bi anda bnde anlmdım yaa ama aksın bnm bi şikayetm yok yerimseniben

istiyorki aileme yük olmıyım nerelerine yük olucaksamaklinialirimsmile hep kendisi lasın ister askım ayyyy görseniz öle gönlü zenginki ben mutlu olayımda gerisi boş die düşünüyor:kedi:

aynı bnm aşkım valla yoksa bnlar akraba mı tatlım yaaa 81 olaraktan kaydirigubbakcemile3

aynı bnm aşkım valla yoksa bnlar akraba mı tatlım yaaa 81 olaraktan kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

olurmu olur denizim bunlar bize ALLAH tan birer hediye cok şükür :Saruboceq::lepi:

aynen öle reyhncm zamn aktı gtti bi anda bnde anlmdım yaa ama aksın bnm bi şikayetm yok

evet öyle cnm. hele bu aralar, evlilik psikolojisi iyice yerleşti. aşkım da öyle. gün azaldıkça özlüyoruz. azalsın inşallah. huzurla mutlulukla o günlere erişelim inşşşş

buna benziyor denizim ama bunun cok güsel penbesi ve taşlısı

aynı bnm aşkım valla yoksa bnlar akraba mı tatlım yaaa 81 olaraktan kaydirigubbakcemile3

olurmu olur denizim bunlar bize ALLAH tan birer hediye cok şükür :Saruboceq::lepi:[/QUOTE]

güzelim çok güzel bnde böle hasırlardan alcam ama taşlısından tabii bulursam bn taşlı pırıltılı şeyleri çok seviyorm cnm bnm kaydirigubbakcemile3

evet tatlım çok şükür biz onların onlarda bzm aşkımız :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…