- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #14.501
[/QUOTE]daha bugüün giddim ama göremedim gerçi aldık ütü ama olsun iyiyimişş deniziim:lepi: şimdi korkmazın 3 lü takımına kanpanyasına taktım hahaha onuda bir alsamkaydirigubbakcemile5
[/COLOR][/FONT][/I][/B]
aşkım beni aradı saat 9da askım hazırlan seni almaya geliyorum dedi bende afyonum patlamadan alel acele hazırlandım önce güzel bir kahvaltı ettik dısardacokacimcoook sonra alısverişe gittik meher eksikleri alalım diee gelmiş hemide beni görmeee sonra alısverişimizi yaptık eşyalarda saat aksam 6 gibi geldi onları kutuladım :jeyyar: yoruldum bugün su iki gğndğr bir kosustrmaca sankim hemen evleniyorum hihoyyyt
oo ne güzel işte somyacım. neler aldınızzzz. azcık meraklıyımdır :))
zevkele şekercik
öncelikle tencere takımım var ama günlük tencere takımı aldı askımkaydirigubbakcemile2
günlük kaşık çatal
cok güsel hasırdan kirli sepeti penbeli bölee simli ve onun takımı deterjan kutusu taşlı böle
sonra bir kaç çeşitli kase
takımı
kaydirigubbakcemile3
süsler aldık birmisfirler için çerezlik aldık aksesuar gibinohaoldumsmile
bıçak takımları aldık meyve bıcağı fln havlu aldık 6 tane cok beğendimkaydirigubbakcemile5işlemelerini
ayy sonra çayanlık aldık çiçekli böle
çamaşır makines örtüsü vs daha hatırlayamadığıklarım var kutuladım ya unuttum hehehehkaydirigubbakcemile3
maşallah sonyam ya. heyecan dorukta tabi. ben de kirli sepeti istiyorum. sanki herşey var da. kaydirigubbakcemile3
sağol denizim ayyy yaz bittimi kaydirigubbakcemile3 alemsin vallahi keşkem bitse ama öle düşünmek güsel vallah ah birdem ben öle düşüne bilsemvereliniortak
bu arada 14 kolim oldu koca koca artık her yerde koli görmekten sıkıldım bu gidişle 20 lerimaklinialirimsmile daha hurçlarda varr vay anam vayyy
-süper sonyam Allah artırsın valla hihoyyyt
güzelim kirli sepetinle deterjan kutunu çok merak ettim taşlı dedin ya kalbmden vurdun kaydirigubbakcemile3
nette var mı resmi cnm bnm sengözlerimebaksanab
ii günlerde aşkınla beraber mutlukla sağlıkla kullan tatlım Şeniz
tabikide bitti gtti güzelim yaa şahsen bn düşününce çok az kaldı diorm :sm_cool:
az kaldı cidden DeniZinde dediği gibi. şaka maka gidiyoruz gelin
istiyorki aileme yük olmıyım nerelerine yük olucaksamaklinialirimsmile hep kendisi lasın ister askım ayyyy görseniz öle gönlü zenginki ben mutlu olayımda gerisi boş die düşünüyor:kedi:
buna benziyor denizim ama bunun cok güsel penbesi ve taşlısı
aynı bnm aşkım valla yoksa bnlar akraba mı tatlım yaaa 81 olaraktan kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?