2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

borcam da aldım dün ama resmini koyamıyorum nette aynısını buldum paşa bahçeden ama o resim yükleme yerinde sorun var sanırım 2 li borcam 10 ytldi

evet evet aynen öle bi tuhafım ne biliym heycan hat safada zaten bi yandan da streslym ne olcak ne btcek die

ama bu evlilik olayna iyice ısındık Allah tamanın erdirsn hepimzinkini :Saruboceq:

genelde hep paşa bahceye denk geldim denizim bardaklarım vs... lerim hep ordan

bir büyük vazo aldım bayılırım salonda öle süslü yapma çiceklere zemuszemus

evet evet aynen öle bi tuhafım ne biliym heycan hat safada zaten bi yandan da streslym ne olcak ne btcek die

ama bu evlilik olayna iyice ısındık Allah tamanın erdirsn hepimzinkini :Saruboceq:

herşey bir anda anlam kazandı. herkes hazırlıklar içinde. ev temizleniyor. babam bile misafirlerin ne zaman gelecek die sorabiliyor. çok garip bi duygu. bi strese giriyorum. bir de olumlu bakmaya çalışıyorum. aminnn.

denizim cok güsel evet her iki alandada kullanıslı olur güle güle kullan bebemmmm

[

paşabahçe iyidir güzelim hayırlı olsun tekrardan :lepi:

yaaa bide salon objeleri var di mi sonyam nasıl bişey aldın boshayallersmile

vallah bilesem kutulamadan öce resmini çekerdim denizim unuttum billakaydirigubbakcemile3 güzell şeyler aldım denizimmm eğer bir ara eserlerse bana acarsam kolileri çekecem resimleriii:lepi:

zaten ben de bim hastası oldum. gidip bakmazsam içim rahat etmiyor. benim mutfak turuncu tonlarda olacak. hiç planlamadan aldığımız çoğu mutfak eşyası(bahatratlık vs) turuncu tonlarda. ben de öyle bi çöp kovası alıcam. ama vc-banyo için hoş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…