- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #15.481
oh ne güsel dolapta pekmez var yermisinolumunekankayizsmilekafamçokkarıştı
bizimki biraz karışık canım. daha önce yazmışımdır belki. sevgilimin 3 tane evi var ama beylikdüzü ve gürpınarda, benimde var başakşehirde.ama bizim işlerimize çok uzak oluyo. b.köydede ev almaya kalksak şimdi istediğimiz gibi bir ev en az 400 den başlıyo. zaten tüm birikimler evlilik hazırlığı için gidiyo. şimdilik ev almamız mümkün değil yani. evlerin kiralarıyla tutacağımız evin kirası ödenecek,maaşımızıda birikim yapıp ev almaya çalışıcaz ilerde :Saruboceq:
hoşbulduk canlar nasılsınız evet super87 evliiiym ama düğünüm olmadı daha
yk be güzelim bizimkinin aile dedimya cimri diye, yememiş içmemiş yatırım yapmışlar, onuda hep oğullarının üstüne yapmışlar dışarda okuyo diye biraz şımarık bizimki :lepi:
hoşbulduk canlar nasılsınız evet super87 evliiiym ama düğünüm olmadı daha
olsun canım ne olcakyerimseniben
Hmm anladım canım o zaman doğru tabii haklısın. Hayırlısı olsun valla ev almak zor iş Alah yardımcımız olsun hepimizin bizde alıcaz inş düğünden hemen sonra :Saruboceq:
kızlar ev konusunda allah yardımcınız olsun herşey oluruna varır çok sıkmayın canınızı
aslında birazcık zor sevdiğimden uzak olmak ama sabır az kaldı işte nisan 24 te düğünüm var
zor aslında ben istemedim benim koca öyle olsun istedi aslında ben hiç akıl veremiyorum bu işe kocamdan uzağım yani hiç düğün yapmasak kavuşamıcaz bazı insanlarda böyle bi zihniyet var anladınmı anlatmak istediğimiaklinialirimsmile
16 martta nikahım oldu cnım yok bizde öyle tayin işi falan olmadı aslında bende böyle olsun istemedm hep herkesin içinde gelinliğimle o imzayi atmak istemiştim ama nasip olöadı
16 martta nikahım oldu cnım yok bizde öyle tayin işi falan olmadı aslında bende böyle olsun istemedm hep herkesin içinde gelinliğimle o imzayi atmak istemiştim ama nasip olöadı
benimde nikah 1 nisan nolcak canım..aynen benimkide öyle istedi..
yakın arkadaşalrım kardeşlerim görcek imzamı yeter bana
okkk azzz kaldııııı yaaa, bak senin yerine ben heyecan yaptım :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?