2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Hmm anladım canım o zaman doğru tabii haklısın. Hayırlısı olsun valla ev almak zor iş Alah yardımcımız olsun hepimizin bizde alıcaz inş düğünden hemen sonra :Saruboceq:

Hmm anladım canım o zaman doğru tabii haklısın. Hayırlısı olsun valla ev almak zor iş Alah yardımcımız olsun hepimizin bizde alıcaz inş düğünden hemen sonra :Saruboceq:

hayırlısı inşallah, gönül isterki tabi herkes kendi evinde otursun ama çok şükür yinede

zor aslında ben istemedim benim koca öyle olsun istedi aslında ben hiç akıl veremiyorum bu işe kocamdan uzağım yani hiç düğün yapmasak kavuşamıcaz bazı insanlarda böyle bi zihniyet var anladınmı anlatmak istediğimiaklinialirimsmile

nikah ne zamandı ?
yani ben şeyi anlıyorum, mesela tayin işlemi için falan önceden nikah yapıyolar onları anlıyorumda ne bileyim zor yani :hulya:

16 martta nikahım oldu cnım yok bizde öyle tayin işi falan olmadı aslında bende böyle olsun istemedm hep herkesin içinde gelinliğimle o imzayi atmak istemiştim ama nasip olöadı

16 martta nikahım oldu cnım yok bizde öyle tayin işi falan olmadı aslında bende böyle olsun istemedm hep herkesin içinde gelinliğimle o imzayi atmak istemiştim ama nasip olöadı

Canım çok da fazla zaman yokmuş.1 ay falan olacak nikahla düğün arası.
Olsun bir şey olmaz bu kadar zamandan..

arasıda fazla değilmiş nikahla düğünün, ama hayırlısı böyleyse böyle olsun. mutlaka vardır bir hayır demek lazımmış alkisalkisalkis

evet öyle bende pek takmadım zzaten sorun falanda çıkarmadım aşkım böyle istiyosa ardır bi bildiği dedim geçtim zaten aama evli olup baba evinde olmak çok zor

benimde nikah 1 nisan nolcak canım..aynen benimkide öyle istedi..
yakın arkadaşalrım kardeşlerim görcek imzamı yeter bana

okkk azzz kaldııııı yaaa, bak senin yerine ben heyecan yaptım :dance:

aynen az kaldıeyvahedigeldismile
nasıl bir duygu acaba...ertesi gün gözlerime nasıl bakcak aşkım acaba onu merak ediyorum..soruyorumda..:hulya:

kıslar yarın akşam sivasa gidiyorum kardeşimin yemin törenine..
cuma yokim merak etmeyin..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…