2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Canım senin için bakındım birazcık. Dediğin renk bu muydu bilmiyorum ama güzel gibime geldi özdilekten bunlar kaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $57.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $OZDILEK-SHELL-AILE-BORNOZ-SETI-krem-pembe__19207839_0.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 28
iyi yapmışsın..yerimseniben

ev işini ne yaptınız ? ben hürriuet emlak sitesine şöyle bir bakayım dedim ama emlakçıların hepsi dolandırıcı olmuş. aynı resmi ayrı ayrı 3 daire içinde koymuş, aradım sordum bu seferde yanlışlık olmuştur falan diyolar. ve bu beki 5 tane emlakçıda aynısını yapmış.nasıl güvenipte bulucaz bea CADIARZU

kızlar yeni gördüm burayı opuyorumnanaktan
bende 29 mayısta evleniyorum inşallah :lepi:
benide aranıza kabul eder misiniz

Ayyy daha mobilya işini halledemedim yaaaa esas koşturmaca onlar var :gitme: 45 Kiloyla nişanlandım bakalım kaç kiloyla evli olucam kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bakalım

bizim orda direk kiralık yazıyor..vallakaydirigubbakcemile3delikafadulden

Aynen yaa bende bakınıyorum sabahtan beri sahibinden.com'daki emlakçılara ...vereliniortak sizin oralarda kiralar nasıl canım ??

Eeee anlat bakalım neler aldın nerden aldın hazırlıklar nasıl gidiyo fikir ediniyoruz biz birbirimizden hep bu şekilde :hulya:kaydirigubbakcemile5
canım ben 1 ay önce nişanlandım.nişan alışverişini yaptık bizde düğünden sonra veriliyormuş bohçalar bohçaları hazırladık .çeiz hazırlığı içindeyiz yavaş yavaş birde salonu biz aldık yemek odası ve oturma gurubu beyaz aldırdım sonra beyaz eşyalarım alındı onuda ankastre aldırdım şimdilik bu kadar canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…