- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #15.521
kıslar insann sevdiği için yaptığı fedakarlıklar kendi zararına olsa bile bundan pişman olmamak gerek dimi
kıslar insann sevdiği için yaptığı fedakarlıklar kendi zararına olsa bile bundan pişman olmamak gerek dimi
öyle merak ettim canım sadece etrafımda ki bazı insanlar pişman olursun gibib şeyler söylüyolar o yüzden yoksa bnm zerre kadarrr piişman olduğum bile yok
öyle merak ettim canım sadece etrafımda ki bazı insanlar pişman olursun gibib şeyler söylüyolar o yüzden yoksa bnm zerre kadarrr piişman olduğum bile yok
mantık şu canım sevdiğin için yaptığın herhangi bir fedakarlıktan bir süre sonra pişman olurmusun ne olursa olsun
mantık şu canım sevdiğin için yaptığın herhangi bir fedakarlıktan bir süre sonra pişman olurmusun ne olursa olsun
slm arkadaşlar bende 06.06.2010 da evleniyorum
slm arkadaşlar bende 06.06.2010 da evleniyorum
benim aklıma bişey geliyor şuan bu soruda....sengözlerimebaksanab
bak şöyle askere mi gtti yolunu gözlerim bu fedakarlıktır..
arkadaşına gitme bensiz şurya gitme falan buda aynı..v.s
ama kendi çercevemde belirli kurallar vardır hayatta..
yapılması gereken veya zamanında yapılması gereken..benden zamanından önce isterse olmaz...tabe..
bilmem anlatabildin mi..Şeniz olduki eyvallah çektim..yaptım fedakarlıgı senin gibi dimi..
ona ve kendime güveniyorsam pişmanlık söz konusu olmaz..
ee kızlar çeyiz işleri nasıl gidiyo
Sevdiğin için yaptığın bişeye pişman olmazsın Zaten sana değer veren kişi senin pişman olmana neden olcak bişeyide yapmaz diye düşünüyorum CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?