2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

öyle merak ettim canım sadece etrafımda ki bazı insanlar pişman olursun gibib şeyler söylüyolar o yüzden yoksa bnm zerre kadarrr piişman olduğum bile yok

öyle merak ettim canım sadece etrafımda ki bazı insanlar pişman olursun gibib şeyler söylüyolar o yüzden yoksa bnm zerre kadarrr piişman olduğum bile yok

ilginç şifreli bir cümle kullandın..
..konunun mantıgını anlamdıgım için yorum yapamıyorum ki:sm_confused:

neye pişman olacaksınki evliliğemi anlamadım ?
bir evlenen pişman bir evlenmeyen diyo herkeste komiklik olsun diye ciddiye alınacak birşey değil bence gamyoncuiremsu

mantık şu canım sevdiğin için yaptığın herhangi bir fedakarlıktan bir süre sonra pişman olurmusun ne olursa olsun

mantık şu canım sevdiğin için yaptığın herhangi bir fedakarlıktan bir süre sonra pişman olurmusun ne olursa olsun

bence bu sadece sevdiğin için geçerli değil, herkes bazen yaptığı fedakarlıktan pişman olur.arkadaş için aile için.yaş ilerledikçe veya yaşayarak gördükçe bazı fikirleri değişiyo insanın, buda çok normal vereliniortak

evet canım işte bunu anlatmak istedim yani allah korusun hiçbişeyden pişman olmak istemm ama olursam bu çok yanlışmı olur die düşünüyodum

benim aklıma bişey geliyor şuan bu soruda....sengözlerimebaksanab

bak şöyle askere mi gtti yolunu gözlerim bu fedakarlıktır..
arkadaşına gitme bensiz şurya gitme falan buda aynı..v.s

ama kendi çercevemde belirli kurallar vardır hayatta..
yapılması gereken veya zamanında yapılması gereken..benden zamanından önce isterse olmaz...tabe..
bilmem anlatabildin mi..Şeniz olduki eyvallah çektim..yaptım fedakarlıgı senin gibi dimi..
ona ve kendime güveniyorsam pişmanlık söz konusu olmaz..

tatlım şimdi senin cümlenin içinde gizlediğin şey anladığım kadarıyla sex le ilgili :kedi:
şöyle söyleyeyim bizim toplumumuzda farklı zihniyetler olduğu için, sen fedakarlık olarak sevdiğin kişiye kendini verirsin ama o yarın öbürgün senin suratına bunu namussuzluk olarak çarpabilir.
oysaki şerefsiz o zaman sende beni kandırdın diyemezsin ve sanki sen hatalıymışsın gibi süklüm püklüm susarsın.olay bundan ibaret hihoyyyt

Sevdiğin için yaptığın bişeye pişman olmazsın Zaten sana değer veren kişi senin pişman olmana neden olcak bişeyide yapmaz diye düşünüyorum CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…