- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #15.661
Bu arada nikah şekerlerim için acayip orjinal bişey buldummmmmmm:lepi:hihoyyyt
süper yaa sağol. eğer mesafe problem olmazsa, tabi fiyatlar size geliriz tel içinde falan. bizimki bir hastaneye sormuş 3000 tl demişler CADIARZU
e buldun ? ve o işlere ne zaman başlayacaksın ? bizimkini beğendik nikah şekerimiz benim logomdaki bebekler olacak hihoyyyt
Bu da benim kendi hazırladığım söz tepsim .Minik yastıklar hazırlamıştım bir yastıkta kocayalım diye :asigim: üstüne yüzükleri koymuştuk baş harflerimizi yazdım incilerle herkes bayılmıştı nişanlımda o gün gördü jest oldu çok beğenmişti :asigim:
Bizde davetiyelerimizi aldık ctesi günü ama daha dağıtmaya başlamadık :)
yanlış yere yazdım kaydirigubbakcemile3
ne zamandı sizinki diye :kedi:
merhaba bayanlar;
ben yeni üyeyim ve 2010 gelini olucam inşallah. gelinliğini henüz almayanlara ve güzel olsunda bide ekonomik olsa diyenlere bir tavsiyem var. (tabi ankara'dan alma imkanınız varsa) çogu ankara esnafı anlaşmış gibi 1000 TL altında fiyat vermezken ben geçen hafta 400 TL 'ye saray moda markalı gelinliğimi almış bulunmaktayım.ilgilenenlere özelden yada bi mahsuru yoksa buradan adres verebilrim. fabrika kırıkkalede ordan temin ederseniz kaça gelir bilmiyorum ama biz 1000 TL 'yi gözden çıkarmışken bu mağaza ilaç gibi geldi :)
Hayırlı olsun valla ben 1000tlye bulursam havada kaparım kaydirigubbakcemile3 Ammanya adlı arkadaşımız ilgilenebilir bu konuyla sanırım o kırıkkaledeydi :uhm:
benim 3000 tl olan gelinlikten sonra kafamı taşlara vururum, ama oralara gitmeme imkan olmadığı içinde yine kazığı yer otururum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?