2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

süper yaa sağol. eğer mesafe problem olmazsa, tabi fiyatlar size geliriz tel içinde falan. bizimki bir hastaneye sormuş 3000 tl demişler CADIARZU

süper yaa sağol. eğer mesafe problem olmazsa, tabi fiyatlar size geliriz tel içinde falan. bizimki bir hastaneye sormuş 3000 tl demişler CADIARZU

Tel işlemi bizde yapılmıyo canım. Uzman ortodonti doktoru olması gerekiyo ve nişanlının öğrendiği de doğru . Ağıza göre değişiyor ama en basitleri 1500 2000 tl'den başlıyor. Hastaneler özellere göre herzaman daha pahalı fiyat biçerler orda muayene olup fiyat aldıysa 3000 tl demişlerdir doğrudur. İşini çok iyi yapan çok bilindik bir doktor var bu iş için ve meşhur olmasına rağmen fiyatları daha mağkul ama anadolu yakasında tabi .. Biliyosun baya bi gelip gitme olacak tedavide o yüzden sıkıntı olabilir. Düşündüğünüz zaman konuşuruz tekrardan yerimseniben

e buldun ? ve o işlere ne zaman başlayacaksın ? bizimkini beğendik nikah şekerimiz benim logomdaki bebekler olacak hihoyyyt

Ben kendim tasarım işleriyle de uğraştığım için kendim yapmazsam ayıp olur kaydirigubbakcemile3 Bebek şekerleri ve doğum için kapı süsleri felan hazırlıyorum kendi söz tepsimide ben yapmıştım hatta fotoğraf ekleyebilirim size :hulya: Düğün temmuzda içlerinde çikolata olacağı için zamanını ayarlamam gerekiyo fisfisfis

Bu da benim kendi hazırladığım söz tepsim .Minik yastıklar hazırlamıştım bir yastıkta kocayalım diye :asigim: üstüne yüzükleri koymuştuk baş harflerimizi yazdım incilerle herkes bayılmıştı nişanlımda o gün gördü jest oldu çok beğenmişti :asigim:

Eklentiler

• $9326_1055120958782_1848595300_112537_618538_n.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 26
  • $9326_1055120998783_1848595300_112538_6149323_n.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 29

çok güzel görünüyo, ben hiç böyle şeyler yapmadım :sm_confused:

Canım ben uğraşıyorum böle şeylerle hobi olarak . Özellikle bebek şekerleri ve kapı süslemeleri için Sipariş bile alıyorum kaydirigubbakcemile3Şimdide nikah şekerlerimi yapıcam inşallah. bayanssulusmile

merhaba bayanlar;
ben yeni üyeyim ve 2010 gelini olucam inşallah. gelinliğini henüz almayanlara ve güzel olsunda bide ekonomik olsa diyenlere bir tavsiyem var. (tabi ankara'dan alma imkanınız varsa) çogu ankara esnafı anlaşmış gibi 1000 TL altında fiyat vermezken ben geçen hafta 400 TL 'ye saray moda markalı gelinliğimi almış bulunmaktayım.ilgilenenlere özelden yada bi mahsuru yoksa buradan adres verebilrim. fabrika kırıkkalede ordan temin ederseniz kaça gelir bilmiyorum ama biz 1000 TL 'yi gözden çıkarmışken bu mağaza ilaç gibi geldi :)

Hayırlı olsun valla ben 1000tlye bulursam havada kaparım kaydirigubbakcemile3 Ammanya adlı arkadaşımız ilgilenebilir bu konuyla sanırım o kırıkkaledeydi :uhm:

benim 3000 tl olan gelinlikten sonra kafamı taşlara vururum, ama oralara gitmeme imkan olmadığı içinde yine kazığı yer otururum mafoldumben

Hayırlı olsun valla ben 1000tlye bulursam havada kaparım kaydirigubbakcemile3 Ammanya adlı arkadaşımız ilgilenebilir bu konuyla sanırım o kırıkkaledeydi :uhm:

teşekkürler. tabiki ilgilenirse seve seve yardımcı olurum söylediğim herkes çok şaşırıo. bende gelinlik adı altında atılan kazıkları biraz olsn engellemek için burdan duyurayım dedim. bu arada saraymoda.com.tr adresinde katalog ve talep formu var ankara yada kırıkkale olmaksızın sipariş imkanı var ama yinede gidip görmek denemk lazım tabi. fotoda göründüğü gibi diil. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…