2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Okudum canım dün ama ııhh ikna olamadım:)
Bu arada hazır seni bulmuşken bir şey sorayım tatlım,bilgin vardır mutlaka.
Benin ön dişimde çok hafif bir kırılma var maalesef.
Çok olmasa da belli oluyor işte..
Ne önerirsin burası için tatlım ?

Tabi görmek gerekir ama anlattığın ön dişinin uç kısmında ufak bi kırıksa içine pivo denilen bi malzeme yerleştirilip sağlam bi şekilde dolgu yapılıyor. Kesici diş olduğu için ön dişlerdeki dolgular malesef kısa sürede atabiliyor kuvvet direk ona geldiği için. Estetik açıdan dolguyla kapatılabilir ama uzun ömürlü bişey olmasının garantisi yok. Eğer çok rahatsız etmiyosa seni kendi ana dişine elletme derim yerimseniben Boş yere dolgu için kendi ana dişinden kesim yapılıcak çünkü. Kendi dişi gibi olmuyo hiçbi zaman gittiği yere kadar gitsin baktın ki daha fazla kırıldı rahatsız ediyo en son çare porselen kaplama yaptırırsın. Yada laminate denilen sistem var onunla kapatılır. kaydirigubbakcemile

şu akıllı bezlerdenmi iş yerine bir satıcı gelmişti ondan almıştım
geçen sen.bayagıda uygundu 5 tl acaba aynı seydenmi bahsediyoruz.siliyosun kendiliğnden leke bırakmadan kuruyor.a.s

Aynen canım ondan. Bende ofise gelmişlerdi onlardan almıştım çok memnunuz burdada evdede. Ama bi daha gelmediler o yüzden soruyorum var mı bilindik bi yer diye kaydirigubbakcemile3

Aynen canım ondan. Bende ofise gelmişlerdi onlardan almıştım çok memnunuz burdada evdede. Ama bi daha gelmediler o yüzden soruyorum var mı bilindik bi yer diye kaydirigubbakcemile3

yok canım bi ürün var onun ürünleri arasında görmüştüm..p...a diye reklam yapmıs olmayayım diye noktalı yazdım.

Ya bide şu yemek takımında kullanmak için suppla'lar var ya onlardan aldınz mı hep klasik çigililerden var heryerde desenlilerini felan gördünüz mü hiç bilmiyorumkismile

kızlar ben eşyalarımı alıp yavas yavas ödeyeyim diyorum. depoda kalsınlar. en azından düğüne kadar çogu seyi aradan cıkarmıs oluruz kafamız rahatlar...ne diyosunuz.CADIARZUsizin konuyla ilgili düşünceniz nedir.

Bi çok kişi öyle yapıyo şimdilerde ... Düğün zamanı baktınki bi üst modelleri felan çıkmış aradaki farkı ödeyip onu teslim alıyosun bayanssulusmile

valla bencede canım en iisi yaparsın yani en azından kafan bi konuda rahat olurr ben öyle yaptım yani düğünüme 1 ay var evimi döşedim bile herşeyim tmm şimdi dinleniyorum artık bekarlığın tadını çıkarıyorum

Ohhh ne güzell bizde hergün koşturuyoruzzz mafoldumben

DÜĞÜN ZAMANINA YAKIN ıNSAN YETERıNCE GERıLıYOR ZATEN EN AZINDAN BUNLARA KAFA YORMAMIS OLURUM. SAĞOLUN YORUMLAR ıÇıN ARKADAŞLAR.zemuszemus

sen neler yaptın hazırlık asamasından tavsiyelerin varmı canım bizlere.neler aldın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…