- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #15.701
Hayırlı olsun canımm inşallah istediğin gibi olur içine siner fotoğrafını bekliyoruz merakla yerimseniben
Kızlarr şu mikrofiber temizlik bezlerinden alan var mıı :uhm:
Okudum canım dün ama ııhh ikna olamadım:)
Bu arada hazır seni bulmuşken bir şey sorayım tatlım,bilgin vardır mutlaka.
Benin ön dişimde çok hafif bir kırılma var maalesef.
Çok olmasa da belli oluyor işte..
Ne önerirsin burası için tatlım ?
şu akıllı bezlerdenmi iş yerine bir satıcı gelmişti ondan almıştım
geçen sen.bayagıda uygundu 5 tl acaba aynı seydenmi bahsediyoruz.siliyosun kendiliğnden leke bırakmadan kuruyor.a.s
Aynen canım ondan. Bende ofise gelmişlerdi onlardan almıştım çok memnunuz burdada evdede. Ama bi daha gelmediler o yüzden soruyorum var mı bilindik bi yer diye kaydirigubbakcemile3
ya kızlar benim nette problem vardı açamadım.
Kızlarrr Tchibo'da bişey buldum çok tatlı dimi kaydirigubbakcemile3
kızlar ben eşyalarımı alıp yavas yavas ödeyeyim diyorum. depoda kalsınlar. en azından düğüne kadar çogu seyi aradan cıkarmıs oluruz kafamız rahatlar...ne diyosunuz.CADIARZUsizin konuyla ilgili düşünceniz nedir.
valla bencede canım en iisi yaparsın yani en azından kafan bi konuda rahat olurr ben öyle yaptım yani düğünüme 1 ay var evimi döşedim bile herşeyim tmm şimdi dinleniyorum artık bekarlığın tadını çıkarıyorum
valla bencede canım en iisi yaparsın yani en azından kafan bi konuda rahat olurr ben öyle yaptım yani düğünüme 1 ay var evimi döşedim bile herşeyim tmm şimdi dinleniyorum artık bekarlığın tadını çıkarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?