2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

canım sana şunu söyliyim eğer zor karar veren biriysen bi yere girdin diyelim eşya bakıcaksın gözüne bişi takıldı diyelim bi yatak odası takımı ordan çıktın bi kaç yere daha baktın ama içne sinmedi çok yer dolaşma git o beğendiğin yerden al yoksa gezdikçe insnn kafası daha çok karışıyo

9 AYDIR BAKIYORUM..HERŞEYİM BELLİ ANLAYACAGIN..SAĞOL CANIM:lepi::dance:

ben bugün ne zaman siteye girsem yazdıklarımı gönderemedim kızlar,
her konuya balıklama atladım ama sonuç alamadım , nasıl bir bakımmış bu sadece banamı bakım yapıyolar anlamadımki mafoldumben

ben bu önceden alma olayına karşıyım kızlar, o zaman 2 kere yorulmuş oluyosun, aldığın şeylerin yenisi çıkıyo haddiiii baştan bakmaya başlıyosun.
evet şimdi yoruluyoruz sıkıntı çekiyoruz,ama evliliğin tadı böyle belli oluyo

canım dğru haklsnda bende git 10 ay önceden al demiyorum zaten en az bir ay önce herşey hazır olsa daha rahat olur bence

ben bugün ne zaman siteye girsem yazdıklarımı gönderemedim kızlar,
her konuya balıklama atladım ama sonuç alamadım , nasıl bir bakımmış bu sadece banamı bakım yapıyolar anlamadımki mafoldumben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bende çok yoğun herelde bugün diye düşünmüştüm. Sana iyi bakım yapmışlar anlaşılan bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bende çok yoğun herelde bugün diye düşünmüştüm. Sana iyi bakım yapmışlar anlaşılan bayanssulusmile

ayyy sinir oldum lindadrk bildiğin gibi değil.
tam işim bitiyo açmaya çalışıyorum, ya siteyi açmıyo yada açıyo ama yazdıklarım gitmiyodu.meraktan öldüm kim ne yaptı noldu neler alındı diye kaydirigubbakcemile

bu arada galiba biz 10 nisanda inegöl fuarına gidicez galiba ama emin değilim çok yorucu olur diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3Neyse çok bişe kaçırmadın ben sana özet geçerim canım. Mikrofiber temizlik bezlerini konuştuk ama alınan bişey yok. Pazartesi günleri güzel oluyo haftasonu bütün alınanlar yazılıyo Yarından sonra maraton başlıyo yani kaydirigubbakcemile

bu arada galiba biz 10 nisanda inegöl fuarına gidicez galiba ama emin değilim çok yorucu olur diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile

Bizde ya 4 nisan ya da 10 nisanda gidiyoruz canımm Valla yorgunluğu göze alıcaz napalım içimize sinen bişey olmamasındansa bi ümit belki bişey çıkar :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…