2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Sanada canım. Dün bi arkadaşımız gelinlikle ilgili biyer söyledi uygun fiyata fabrikasıymış sanırım kırıkkalede bende Ammanya adlı arkadaşımız belki ilgilenir dedim bi bak istersen opuyorumnanaktan

Sanada canım. Dün bi arkadaşımız gelinlikle ilgili biyer söyledi uygun fiyata fabrikasıymış sanırım kırıkkalede bende Ammanya adlı arkadaşımız belki ilgilenir dedim bi bak istersen opuyorumnanaktan

CANIMCIM KENDÜMÜĞ DEŞİFRE ETME DURUMUM VARDA BİRAZCIK ORADA KIRIKKALE YAZDIĞINA BAKMA:jeyyar:

hayırlı cumalar bayanlar
20 lik dişimi çektirdim çok şükür
doktor biraz zorlandı çıkarmaya ama acımadı
kırdı, biraz uğaştı ama sonunda çekti :)

hayırlı cumalar bayanlar
20 lik dişimi çektirdim çok şükür
doktor biraz zorlandı çıkarmaya ama acımadı
kırdı, biraz uğaştı ama sonunda çekti :)

Geçmiş olsun canım hadi kurtardın gözünaydın yerimseniben O kadar korkulcak bişey yokmuş dimi ?

Günaydınlar kıslar:)

Günaydın canımm

Modeli nasıl canım anlatsana biraz bizedeeeyvahedigeldismile

tabiki canım
bu arada 20 lik dşimden kurtuldum :)

etekleri fransız dantelli, ucu da dantel işlemeli
sol taraftan yırtmaçlı ve yırtmacı da simli tül olacak
beli drapeli olacak
üst tarafı işlemeli etek danteliyle aynı
koları uzun çünki kapalı gelinlik olacak
duvağı çok hoşuma gitti

Bu nasıl bir şey ben hiç bilmiyorum ve de nerede satılıyorbilmiyorumkismile

Canım büyük marketlerde var genelde. Sadece su ile temizlik yapıyosun ve toz bırakmıyo evde annem kullanıyo çok kullanışlı :hulya:

Ayy 20'lik diş mi çekilmiş.Ben çok korkuyorum yaaeyvahedigeldismile

Sen birazcık geri git dünki konuşmalarımıza bak hep diş muhabbetiydi canlı yayında diş çekiyo gibi bütün herşeyi anlattım kaydirigubbakcemile3

Hayırlı olsun canımm inşallah istediğin gibi olur içine siner fotoğrafını bekliyoruz merakla yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…