- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.601
Günaydınnn naptın evi derleyip topladınız mı biraz daha opuyorumnanaktan
aaa neden canım
neden içini öyle karartın hayırdır..:sm_confused:sengözlerimebaksanab
Bugün öyle berbat bir günkü kızlar niyeyse hiç enerjim yok ve evlilik falan hiçbirşey gözümde yok :sm_confused:
hergün hergün çıkarsanız tabi sıkıcı olur...
arada yapıcaksın canım..:sm_confused:
Ayy evet canım mahvolduk dün,ama çok eğlenceliydikaydirigubbakcemile2
Fayansları falan bi temizledik,ortalığı toparladık ıvır zıvırları attık.
Şimdi de kapıcı evde,kapılarımız takılıyor..
Ne eğlenceli insanın eviyle uğraşması ya,yorulsam da umrumda olmuyor:)
işlerden dolayı çok canım sıkkın, acayip başım ağrıyo.
evlilik işleri bir taraftan,durgun, dingin bir hayat istiyorum :Saruboceq:
Mutlaka hergün alınacak bişeyler çıkıyo ama kaydirigubbakcemile
[eksikleri kafanda biriktir..hepsini bir arda almaya çalışşakkıdı
Mutlaka hergün alınacak bişeyler çıkıyo ama kaydirigubbakcemile
Bende çok merak ediyorum nasıl olcak diye esas yorgunluklar ileride desene :hulya: Eşyaları seçene kadar baş ağrılarından kurtulamıyoruz bide eve geldiğinde onların nereye yerleşeceği şu uydu bu uymadı şöyle oldu böyle oldu temizliğiydi yerleşmesiydi onlara kafa patlatıcaz :sinifsinif: Hayırlısıyla bi atlatsaydıkk uyusak uyansak herşey bitmiş olsa boshayallersmile:Saruboceq:
Aynen öyle canım.
Daha bizim ev boş ama düşün bu kadar çok iş çıkıyor.
Bir de eşyalar gelince ooooeyvahedigeldismile
Bizim çocuklar da böyle söyler,yatcaz kalkcaz okula gelcez öğretmeniimmkaydirigubbakcemile3
Havada kapalı ondan için sıkılmıştır cnm . Bide adet dönemin yaklaştıysa benim gibi ...herşey gözüne olumsuz görünüyo olabilir sıkma canını farklı şeyler düşün ne zamandır yorulduk ama pes etmek yokk çoğu bitti azı kaldııkaydirigubbakcemile5
yok bea şeker yeni bitti hastalığım. Allahtan düğüne falan denk gelmiycek inşallah,geciktirici kullanmama gerek kalmıycak
Kızlar napıyosunuz bakıyyyyyyyymmmmmmmmmmmmmm
Benim çok riskli arada 3 gün var eğer stresten felan günüm kayarsa düğün günü hasta olduğumun resmidir kaydirigubbakcemile3:uhm:
Benim çok riskli arada 3 gün var eğer stresten felan günüm kayarsa düğün günü hasta olduğumun resmidir kaydirigubbakcemile3:uhm:
Nolsun hava kapalı İstanbulda dolayısıyla hiç iç açıcı bi durum yok :1no2: Sen napıyosunn neler yaptın neler aldın bakalım. Ne zamandır yoksun
aa ögretmen misin senkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sanki ögrenci yazıyordu bi ara:uhm:
Hayır en başından beri öğretmen yazıyordu.
Adet tarihi benim de kesin denk gelir kızlar,ama ben d.kontrol kullanacağım için sorun olmayacak.
pardon pardon o zaman kaç yıldır peki
uff napıcaz pekii hep özel güne denk gelir hep:gitme:
kıslar gecen yaz mezuniyet balomda hastaydım..ya hemde kıyafetim hemde beyazdı ahh:hulya:...allahtan yogun degildi son günleriydi..ama yine kanatlarım vardı:gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?