2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Günaydınnn naptın evi derleyip topladınız mı biraz daha opuyorumnanaktan

Ayy evet canım mahvolduk dün,ama çok eğlenceliydikaydirigubbakcemile2
Fayansları falan bi temizledik,ortalığı toparladık ıvır zıvırları attık.
Şimdi de kapıcı evde,kapılarımız takılıyor..
Ne eğlenceli insanın eviyle uğraşması ya,yorulsam da umrumda olmuyor:)

Bugün öyle berbat bir günkü kızlar niyeyse hiç enerjim yok ve evlilik falan hiçbirşey gözümde yok :sm_confused:

Havada kapalı ondan için sıkılmıştır cnm . Bide adet dönemin yaklaştıysa benim gibi ...herşey gözüne olumsuz görünüyo olabilir sıkma canını farklı şeyler düşün ne zamandır yorulduk ama pes etmek yokk çoğu bitti azı kaldııkaydirigubbakcemile5

hergün hergün çıkarsanız tabi sıkıcı olur...
arada yapıcaksın canım..:sm_confused:

Mutlaka hergün alınacak bişeyler çıkıyo ama kaydirigubbakcemile

Bende çok merak ediyorum nasıl olcak diye esas yorgunluklar ileride desene :hulya: Eşyaları seçene kadar baş ağrılarından kurtulamıyoruz bide eve geldiğinde onların nereye yerleşeceği şu uydu bu uymadı şöyle oldu böyle oldu temizliğiydi yerleşmesiydi onlara kafa patlatıcaz :sinifsinif: Hayırlısıyla bi atlatsaydıkk uyusak uyansak herşey bitmiş olsa boshayallersmile:Saruboceq:

işlerden dolayı çok canım sıkkın, acayip başım ağrıyo.
evlilik işleri bir taraftan,durgun, dingin bir hayat istiyorum :Saruboceq:

bizde öyleyiz rahatlamak istiyoruz aşkımla borcumuzu harcımızı bilelim şudüğünü atlatalım diyor hep.boshayallersmile

Aynen öyle canım.
Daha bizim ev boş ama düşün bu kadar çok iş çıkıyor.
Bir de eşyalar gelince ooooeyvahedigeldismile
Bizim çocuklar da böyle söyler,yatcaz kalkcaz okula gelcez öğretmeniimmkaydirigubbakcemile3

aa ögretmen misin senkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sanki ögrenci yazıyordu bi ara:uhm:

yok bea şeker yeni bitti hastalığım. Allahtan düğüne falan denk gelmiycek inşallah,geciktirici kullanmama gerek kalmıycak

Benim çok riskli arada 3 gün var eğer stresten felan günüm kayarsa düğün günü hasta olduğumun resmidir kaydirigubbakcemile3:uhm:

valla benimde 1 hafta oluyo arası, aynen dediğin gibi oynama kayma falan olursa yandığımın resmidir, geciktirici en az 1 hafta önce kullanılıyo yani battım :çok üzgünüm:

Nolsun hava kapalı İstanbulda dolayısıyla hiç iç açıcı bi durum yok :1no2: Sen napıyosunn neler yaptın neler aldın bakalım. Ne zamandır yoksun

BUNLARI ALDIM.SAKLAMA KAPLARIM BUNLARIN DİKDÖRTGENİ 2 TANE ALDIM 4 PARCA.K.TAMININIDA BEGENDİM YOKTU ALAMADIM.AMA TAKİPTEYM:lepi:

Eklentiler

• $fln%20153%20%20141_2.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 17
  • $RFD004.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 30
Adet tarihi benim de kesin denk gelir kızlar,ama ben d.kontrol kullanacağım için sorun olmayacak.

uff napıcaz pekii hep özel güne denk gelir hep:gitme:

kıslar gecen yaz mezuniyet balomda hastaydım..ya hemde kıyafetim hemde beyazdı ahh:hulya:...allahtan yogun degildi son günleriydi..ama yine kanatlarım vardı:gitme::gitme:

pardon pardon o zaman kaç yıldır peki

Henüz yeni tatlım.
1.yılım:kedi:

Benim de illa öyle olur ya,şans mıdır nedir.
düğünde de kesin denk gelir ama işte hapı ona göre ayarlayacağım.
Hem düğün gecesi hem de balayı rahat rahat geçecek inşallahzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…