- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.581
sana da günaydın sayın doktorum :)
yarın da benim doğum günüm
bakalım nişanlım ne alıcak bana :) çok merak ediyorum
evde tadilat işleriyle ilgilenmesi gerekiyor
aklına gelirmi acaba ?
rica ederim canım ne demek...
benim düğün 5 haziran ...
ama nikahım 1 nisandı :)
nikah bölümüne fotolarımı koydum bak istersen:1hug:
Benim doğum günümede çok az kaldı 19 mayısssss hihoyyyt Aynı zamandada bizim tanışma yıldönümümüz arkadaşlarım doğum günümü vesile etmişlerdi haberim olmadan bizi tanıştırmak için :asigim:İyikide etmişler :asigim::1hug:
Günaydın gelinler
Günaydın gelinler
senin düğüne daha da az kalmış yaopuyorumnanaktan sana da kolay gelsin boshayallersmile du merak ettim fotolarını hemen bakim
kızlar dün bütün gün dolaştım dolaştım ama bir iğne bile alamadım. yani alacak çok şey vardı ama hep kendim için olacak şeylerdi ve erteledim,boşver bunun aciliyeti yok onun yerine eve birşey alırım falan diye diye eve geldim elim boş zemuszemus
Kızlar size bir şarkı yazacağım.
Diğer topikte bir arkadaş paylaşmış,sabah sabah duygulandım..
Evlendiğin adam seni benim gibi korur mu?
Sen böyle mutluyken içimdeki hüzün sorun mu?
Başın sıkışırsa bana söz ver lütfen olur mu?
Sen çağır baban hazır.
Günaydınnnnn:)
Benim durumda vahim diyodum ama sen bendende kötüymüşsün kaydirigubbakcemile3 Günlük kahvaltı için çok şirin çatal bıçak tatlı kaşığı seti aldım sepeti var içine doldurmuşlar sapları pembe üzerinde ponponlar var hihoyyyt Bide çok değişik kağıt havluyu koymak için bişey gördüm onu aldım çıktım boş boş dolandım çok sıkıcıydı :1no2:
Bugün öyle berbat bir günkü kızlar niyeyse hiç enerjim yok ve evlilik falan hiçbirşey gözümde yok :sm_confused:
Benim durumda vahim diyodum ama sen bendende kötüymüşsün kaydirigubbakcemile3 Günlük kahvaltı için çok şirin çatal bıçak tatlı kaşığı seti aldım sepeti var içine doldurmuşlar sapları pembe üzerinde ponponlar var hihoyyyt Bide çok değişik kağıt havluyu koymak için bişey gördüm onu aldım çıktım boş boş dolandım çok sıkıcıydı :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?