2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kızlar erkek saatleri hakkında önerebilceğiniz marka var mıı nasıl bişey alsam bide fiyat aralıkları nedir ona göre hazırlıklı gidiyim alışverişe bilmiyorumkismilefisfisfis

tatlım ben doğum gününde sevgilime aldım saat markalarını baya araştırmıştım.
tıssot - armani - ceruttı - fossil - bvlgarı - swatch
( bunlar çok iyi kaliteli markalar fiyatları 450 - 1500 tl arası değişiyo,pazarlık yapabiliyosun nakit falan filan gibi )

ben fossıl aldım 645 tl normal fiyatıydı ,nakit 525 tl indi.

fiyatları bilmem ama swatch meşhur

CADIARZU Bakıyım bende o zaman ..

Evet arkadaşımda nişan alışverişinde almış fossil marka Ykm'de kampanya mı ne varmış nakitte 350 ye geldi demişti CADIARZU 500ü gözden çıkarıyım ben yinede teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan

Öyle bi yer biliyosanız söyleyin valla zaten rezervasyon yaptırmadık daha direk atlarım kaydirigubbakcemile3 Benim işime gelir hem bol bol doğa çekimleri yaparım Nikon'umla kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab

abanta gidbilirsin büyük abant ve abant palace otelleri incele göl manzaralı orman manzaralı odaları var doğayla başbaşa birde tarih önemli elbette

Onada sormuştum cnm uçuk bi fiyattı yine akannehir Naptın halledebildin mi fotoğraf işlerini

yok bea tatlım halledemedim.
bu adama mail atmıştım, aradı. telefonda fiyat vermemiz doğru değil falan dedi. görüşmeye geldiğinizde sizin yapmamızı istediğiniz şeyler önemli falan dedi. bende nişanlımla görüşüp size dönücem dedim :sm_confused:

abanta gidbilirsin büyük abant ve abant palace otelleri incele göl manzaralı orman manzaralı odaları var doğayla başbaşa birde tarih önemli elbette

Baktım cnm aklımdaydı yedigöller saoll opuyorumnanaktan

Evet çoğu görüşmeye çağırıyo gittiğindede alıyosun güzel fiyatı alsanaalsanasmile Zor iş valla alt tarafı bi fotoğraf diyosun mobilyalardan daha çok stres yapıyorum ben bu işlere :1no2:

Elektrik süpürgesi işini hallettim beyaz eşyalarla tamamen işim bitti sonunda guclubacismile Yok toz torbalı yok sulu valla herkes bundan çok memnunmuş baya araştırdım görüntüsüde çekiş gücü motoru felanda iyi 2200w fiyatıda 384 tl vereliniortak Valla 600 700 tl veremezdim bi süpürgeye :umursamaz:

kızlar önceki sayfalarda balayında denize girilmez demişsiniz ya
peki kaplıcaya girilirmi ?

biz kaplıca düşünüyoruz, bu gün rezervasyon yaptırıcaz inş.

kızlar önceki sayfalarda balayında denize girilmez demişsiniz ya
peki kaplıcaya girilirmi ?

biz kaplıca düşünüyoruz, bu gün rezervasyon yaptırıcaz inş.

tatlım kim demiş balayında denize girilmez diye yaa :sm_confused:

sen bilirsin tabi birşey diyemem ama denize girmem falan diyosan, balayında kaplıcaya gitmek yerine aynı fiyata gap turu,karadeniz turu falan gibi şeyleri tercih etmek daha mantıklı gibi geliyo bana :sm_confused:
yanlış anlama beni lütfen ama ,bana kaplıca hep orta yaş grubunun gittiği veya genç olupta şifa bulmaya 2 günlüğüne gidilen biryermiş gibi gelir :kedi:

balayında denize girilmez mi?
aa neden o zaman neden gidiyoruz ki balayına?
adet dönemi balayına denk gelirse diye söylenildi onlar canım.

Kızlar bu düğün hikayesinin örneklerine nerden ulaşabiliriz?
Ben bakıyorum da hep tek tek resimler var.
Ama ben mesela baştan sona neler var ne şekilde çekiliyor bunları görmek istiyorum.
Var mı bu şekilde örnekleri olan bir site acaba?

adet dönemi balayına denk gelirse diye söylenildi onlar canım.

hımmmmmmm ben yanlış anladım o zaman :)
ama daha öncede mikrop kapma olasılığına binaen girilmez diye duymuştum
ondan öyle anladım heralde

bizim gidicemiz yer termal otel
etrafı yeşillik ve gezilecek yerler çok fazla
benim yüzümde hep sivilceler oluştu sıkınıtıdan
o yüzden kaplıca daha uygun gibi geldi
denizi peki sevmiyorum
geçen sene de karadeniz turuna katılmıştım
g.doğuya da gittik önceki sene :)

Tabii ki sizn hangisinden hoşlanıyorsanız..
Mikrop kapma olasılığı havuzlar için söyleniliyor.Malum o kadar kişi giriyor her gün..
Denizde böyle bir risk olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…