2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

anam sen mi benmi yaeyvahedigeldismile
benimkide çok riskli bende olabilirim dügün günü:gitmehaoldumsmile

Hepimize geçmiş olsun o zaman :gitme:

valla benimde 1 hafta oluyo arası, aynen dediğin gibi oynama kayma falan olursa yandığımın resmidir, geciktirici en az 1 hafta önce kullanılıyo yani battım :çok üzgünüm:

Bende alıcam eczaneden inş gerek kalmaz :gitme: Şansına 1 hafta daha sabredicek sevgilimmkaydirigubbakcemile3Şeniz

ay tazesin daha başarılar canım..

ben hap kullanmıcam..aşkım no diyorlmaz:

napıcaz kızlar yaaaa
mafoldumben

ilk gece sorun değil balayı için üzülürüm

Evet zaten ilk gece yorgun argın oluyosun hasta olsan yatar uyur bi güzel dinlenirsin sarılıp Şeniz Ama balayıııııııı :gitme: Denize girememekk :gitme: Ben şu doktora bi sorıyım yaa yok mu bunun başka çaresi bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

aynen havuz deniz ne olcak ya:hulya:kaydirigubbakcemile3

Balayı yerinde değişiklik yapıp doğayla iç içe bol bol yürüyüş yapıp gezebilceğimiz bi yer bulıyım bari kaydirigubbakcemile3 Deniz görürsem dayanamıyorum ben çok seviyorum yüzmeyi senağlama Duruma göre bakıcam zaten hastalığım yakınlaştığında hissediyorum ona göre başlarım ilaca yapcak bişey yok ertelediği kadar erteler şansımıza artık :sm_confused:

evet balayı programını değiştirelim doğa yürüşleri falan,tarihi yerler daha uygun olacak :roflol:

Kızlar erkek saatleri hakkında önerebilceğiniz marka var mıı nasıl bişey alsam bide fiyat aralıkları nedir ona göre hazırlıklı gidiyim alışverişe bilmiyorumkismilefisfisfis

evet balayı programını değiştirelim doğa yürüşleri falan,tarihi yerler daha uygun olacak :roflol:

Öyle bi yer biliyosanız söyleyin valla zaten rezervasyon yaptırmadık daha direk atlarım kaydirigubbakcemile3 Benim işime gelir hem bol bol doğa çekimleri yaparım Nikon'umla kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab

Öyle bi yer biliyosanız söyleyin valla zaten rezervasyon yaptırmadık daha direk atlarım kaydirigubbakcemile3 Benim işime gelir hem bol bol doğa çekimleri yaparım Nikon'umla kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab

hayır ben istemem yalmaz:alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…