- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.621
anam sen mi benmi yaeyvahedigeldismile
benimkide çok riskli bende olabilirim dügün günü:gitmehaoldumsmile
valla benimde 1 hafta oluyo arası, aynen dediğin gibi oynama kayma falan olursa yandığımın resmidir, geciktirici en az 1 hafta önce kullanılıyo yani battım :çok üzgünüm:
napıcaz kızlar yaaaa
mafoldumben
ilk gece sorun değil balayı için üzülürüm
Hepimize geçmiş olsun o zaman :gitme:
Bende alıcam eczaneden inş gerek kalmaz :gitme: Şansına 1 hafta daha sabredicek sevgilimmkaydirigubbakcemile3Şeniz
Henüz yeni tatlım.
1.yılım:kedi:
Benim de illa öyle olur ya,şans mıdır nedir.
düğünde de kesin denk gelir ama işte hapı ona göre ayarlayacağım.
Hem düğün gecesi hem de balayı rahat rahat geçecek inşallahzemuszemus
napıcaz kızlar yaaaa
mafoldumben
ilk gece sorun değil balayı için üzülürüm
Evet zaten ilk gece yorgun argın oluyosun hasta olsan yatar uyur bi güzel dinlenirsin sarılıp Şeniz Ama balayıııııııı :gitme: Denize girememekk :gitme: Ben şu doktora bi sorıyım taa yok mu bunun başka çaresi bilmiyorumkismile
aynen havuz deniz ne olcak ya:hulya:kaydirigubbakcemile3
ay tazesin daha başarılar canım..
ben hap kullanmıcam..aşkım no diyorlmaz:
Nolcak oturup güneşlenirken ferahlayıp denizin ortasında kulaç atan kocişini izlersinnnmafoldumbenmafoldumben
Nolcak oturup güneşlenirken ferahlayıp denizin ortasında kulaç atan kocişini izlersinnnmafoldumbenmafoldumben
ya kızlar nasıl ayarlıcaksınız banada söleyin
ay tek başına zevki çıkmaz ki amalmaz:alsanaalsanasmile
O zaman yatar güneşlenirsiniz ikinizede deniz yok kaydirigubbakcemile3
Balayı yerinde değişiklik yapıp doğayla iç içe bol bol yürüyüş yapıp gezebilceğimiz bi yer bulıyım bari kaydirigubbakcemile3 Deniz görürsem dayanamıyorum ben çok seviyorum yüzmeyi senağlama Duruma göre bakıcam zaten hastalığım yakınlaştığında hissediyorum ona göre başlarım ilaca yapcak bişey yok ertelediği kadar erteler şansımıza artık :sm_confused:
evet balayı programını değiştirelim doğa yürüşleri falan,tarihi yerler daha uygun olacak :roflol:
Öyle bi yer biliyosanız söyleyin valla zaten rezervasyon yaptırmadık daha direk atlarım kaydirigubbakcemile3 Benim işime gelir hem bol bol doğa çekimleri yaparım Nikon'umla kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?