- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.801
kızlar napıyosunuz.gerçi siz daha başka mevzulardasınız ama ben yine de haberdar edeyim.mikro dalga fırını olmayanlar...arçelik mikrodalga fırınlar 79 tlllll..bilginize.siz düğün hazırlıklarına devam edin bu işlerdede ben yardımcı olayım size...kaydirigubbakcemile5
Hangi modeli CADIARZU Gerçi Arçelik nasıldır bilmiyorum ama bilmiyorumkismile
ayyy sıkıntı bastı valla, bitsede gitsek
Kızlar siz kiraladınız mı satın mı aldınız :uhm: Bide rengi kırık beyaz mı ? Beyaz mı ?
Peki kiralık için 1500tl'den fazlası çok mu bilmiyorumkismile
Kızlar siz kiraladınız mı satın mı aldınız :uhm: Bide rengi kırık beyaz mı ? Beyaz mı ?
Peki kiralık için 1500tl'den fazlası çok mu bilmiyorumkismile
evet çok canım..:1shok:
bende kiralıyorum,satın almak bana çok gereksiz geliyo.
renki kırık beyaz
şeker, eğer hazır dikilmişlerden alıpta üzerine göre bedenini ayarlayacaklarsa 1200 den yukarısı fazla,ama yok sana özel dikecekller sonrasında onlara bırakacaksan o zaman normal
benimki 1700 tl falan olur dedi senin istediğin taşa inciye kumaşa göre şekillenir fiyat dedi.
Geçen gidip konuştuğumda kabataslak bi fiyat çıkarmıştıda gelinlikçim :uhm: Bütün aksesuarları dahil 1500ü geçmez gibi gözüküyo dedi. Bakalım bu akşam nasıl bi fiyat çıkıcak fisfisfis
:1shok:nee
aksesuarlarda mı parayala alalal benim bildgim herşye içinde oluyor..belkide olmayanda vardır bilemem...:sm_confused:
benim aldıgım yerde herşye dahil fiyatıyla çiçegi taçı ...vs..
şeker, eğer hazır dikilmişlerden alıpta üzerine göre bedenini ayarlayacaklarsa 1200 den yukarısı fazla,ama yok sana özel dikecekller sonrasında onlara bırakacaksan o zaman normal
benimki 1700 tl falan olur dedi senin istediğin taşa inciye kumaşa göre şekillenir fiyat dedi.
Geçen gidip konuştuğumda kabataslak bi fiyat çıkarmıştıda gelinlikçim :uhm: Bütün aksesuarları dahil 1500ü geçmez gibi gözüküyo dedi. Bakalım bu akşam nasıl bi fiyat çıkıcak fisfisfis
:1shok:nee
aksesuarlarda mı parayala alalal benim bildgim herşye içinde oluyor..belkide olmayanda vardır bilemem...:sm_confused:
benim aldıgım yerde herşye dahil fiyatıyla çiçegi taçı ...vs..
Sen ne kadara kiraladın ki canım :uhm:
Heh aynen işte benimkide özel dikim olucak ilk ben giyicem sonra onlara kalıcak. Şuan sırf malzemeleri kumaşlarını kabataslak hesaplayarak 1500 gibi dedi ama bugün mesela üzerinde kullanılcak taşlar felan eklenicek sanırım benimkide öyle bişeye çıkcak gibi fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?