2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ben fırın+ocak+davlumbaz ankastre set olarak aldım arçelikten.
Ekstra mikrodalga almayacağım.
Bilgilendirme için teşekkürler Ammanyacım.

Teşekkürler tatlım benim mikrodalgayı arkadaşlardan biri alacak artık ne alır nekadara alır bilmiyorum :lepi:

Peki kiralık için 1500tl'den fazlası çok mu bilmiyorumkismile

şeker, eğer hazır dikilmişlerden alıpta üzerine göre bedenini ayarlayacaklarsa 1200 den yukarısı fazla,ama yok sana özel dikecekller sonrasında onlara bırakacaksan o zaman normal
benimki 1700 tl falan olur dedi senin istediğin taşa inciye kumaşa göre şekillenir fiyat dedi.

evet çok canım..:1shok:

Geçen gidip konuştuğumda kabataslak bi fiyat çıkarmıştıda gelinlikçim :uhm: Bütün aksesuarları dahil 1500ü geçmez gibi gözüküyo dedi. Bakalım bu akşam nasıl bi fiyat çıkıcak fisfisfis

bende kiralıyorum,satın almak bana çok gereksiz geliyo.
renki kırık beyaz

Evet bide onu saklamak var sonradan nereye kaldırıcam onu kaydirigubbakcemile

aynen bedenine göre hazır modelse normal
ama sen farklı şekillerde istiyorsan özel dikime girdigi için fazla fiyat söylüyorlar..
özel oldugu için parası daha fazla oluyor yane..

Heh aynen işte benimkide özel dikim olucak ilk ben giyicem sonra onlara kalıcak. Şuan sırf malzemeleri kumaşlarını kabataslak hesaplayarak 1500 gibi dedi ama bugün mesela üzerinde kullanılcak taşlar felan eklenicek sanırım benimkide öyle bişeye çıkcak gibi fisfisfis

ya ona bakarsan bana göre dikilcek bende geri vericem..
ama seninki nasıl anlamadımki..
modeli kendin verdiysen kendin söylediysen..fazla fiyat olur..
ama ordaki hazır modelden aynısını istediysen normal fiyat olur:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…