- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.781
biz daha onları hiç düşünmedik yani sıra onlara gelmedi. ama birinden biri mutlaka kenan doğulu gelinim olucak ( sevgilim evlenme teklifi ettikten 5 dk sonra masa altından bu melodiyi telefonuma göndermişti alkisalkisalkis
şeker yok valla bende bir beceriksizlik var ama anlayamadım :roflol:
uploader yapmada sorun yok pc ye yükledim masa üstünde.dediğin gibi add den resmide seçtim boyut olarak for message board seçtim upload dedim ama onda sonrası yok yani yok derken sürekli bekletiyo devamı sayfa yok
biz daha onları hiç düşünmedik yani sıra onlara gelmedi. ama birinden biri mutlaka kenan doğulu gelinim olucak ( sevgilim evlenme teklifi ettikten 5 dk sonra masa altından bu melodiyi telefonuma göndermişti alkisalkisalkis
Canım upload dedikten sonra bunun çıkması lazım bilmiyorumkismile Burdanda direck link olanı kopyalıyoruz yapıştırıyoruz buraya gelip ama seninkinde sorun var sanırım pc'yi restart felan yaparsan tekrar denersin olmazsakaydirigubbakcemile5 Yaptıkların doğru yani beceriksizlik yok opuyorumnanaktan
Ayyy ne güzellll bizim evlenme teklifimizde değişikti yemek yemeğe gittiğimizde menüyle gelmişti kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
vay beaa oda güzelmişşş :içelim:
SEZEN AKSU'nun Hoşgeldin diye bir parçası var bizim şarkımızdır belki onu kullanabilirim :asigim:
hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel boynuma gel
akşam gözlü esmer...
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer.. :asigim:Şeniz
lindadrk imageshack ta ilk başta email ve parola istiyo ben oralara hiçbirşey yazmıyorum ondan olabilirmi ?
lindadrk imageshack ta ilk başta email ve parola istiyo ben oralara hiçbirşey yazmıyorum ondan olabilirmi ?
anlam veremedim. resmi seçip boyut seçip upload dedikten sonra güncellemeler kontrol edilemedi diyo bilmiyorumkismile
Programla alakalı bi durum sanırım istersen zipli dosya şeklinde atıyım sana maille felan .. Silip tekrardan kur CADIARZU
kızlar napıyosunuz.gerçi siz daha başka mevzulardasınız ama ben yine de haberdar edeyim.mikro dalga fırını olmayanlar...arçelik mikrodalga fırınlar 79 tlllll..bilginize.siz düğün hazırlıklarına devam edin bu işlerdede ben yardımcı olayım size...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?