2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kanka zaten seninkiyle benimki aynı olacak dimi yanlış hatırlamıyorum:sm_confused:
Benimkinde tek farklılık taşlar yerine papatyalar ve ortasındaki inci taneleri olacak,seninkinde taşlar olacak.sadece duvak veriyolar bildiğim,bide kese.
ama ben zaten aksesuarları o dediğim gelin çiçeği yapan yerde yaptırıcam,gelin çiçeğim,damadın yaka çiçeği,saçıma taç

Evet bütün detayına kadar modelini ben söyledim tacından duvağına kullanılcak kumaşlarına kadar , ordaki hazırlardan seçmedim. İlk ben giyicem benim istediğime göre dikicek özel dikime girdiği içinde fiyatı böyle sanırım.

damatın yakasına çiçek miiohaoldumsmile

Benimkindede var kır düğünlerinde çok şık duruyo kaydirigubbakcemile2

Evet cnm pronoviastan beğendiğimiz modelden... bende üst kısmını değiştirdim straplez kısmı taş işlemeleriyle olucak hemen hemen aynı gibi gelinliğimiz bayanssulusmileDuvakla tacı veriyolar evet. Çiçeğide dışarıda yaptırıcaz kese istemiyorum ben

Ben gelinliğimi kendi üzerime göre diktiriyorum ve bende kalacak kiralamıyorum.
Aslında ben istemiyordum bende kalmasını ama nişanlım çok istedi kıramadım:kedi:
Fiyatlar normal bence sizinkiler de,bir kez vereceğiz parayı.

Supercim çok alıntı yapmak için MQ butonuna bas canım..

Makyajımda asla öyle yeşil,mavi,pembe kullanmayacağım.
Işıltıl,hafif tonlarda olacak makyajım.
Gözlerim ön olanda olsun yeterli.

yesinler sizin kır düğününzü olur ozaman :)
eklersiniz albümlere dügünden sonra oki...:)
,
ya kıslar iki ayrı kişiden tek cevapta nasıl alıntı yapıysnuz?

Cnm cevap yazarken alıntı yap kısmının yanında MQ var hızlı cvp demek. Mesela benim yazdığıma MQ de sonra git Arsenin yazdığına MQ de en son cevap yaz de zaten mesaj yazdığın yerde görüceksin o yazılanlar geliyo kaydirigubbakcemile5

kıslar makyajınızı ne tonlarda yaptrcaksınız..hangi renkleri kullancaksınız??

Hiç düşünmedim ama cartlamayan doğal duran bişey bulucam sanırım toz pembe felan olabilir :sm_confused:

teşekkürler canım:)

aynen dore altın sarısı istiyoru düğünde saçım sarı gözüm ela o yakışır...önce malzemleri alıp denicem o günkü kolmple makyajımı...

kınadada gri parlak olcak hepsi ışıl ışıl oluyim istiyorumbayanssulusmile

pembemi nolmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…