2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ben normaldede eyeliner kullanıyorum. çok nadir günler haricinde ,yani sadece eyeliner çekiyorum far falan kullanmıyorum,çok doğal oluyo bayanssulusmile

ben rımel birde göz üstüme eyelıner sürer gibi yeşil kalem sürerim hergün..başak bişey yok..göz kapaklarım geniş büyük oldgu için iyi oluyor..

bak biraz abartı var kuaförüm bunuda önerdi ama emin değilim

Güzelmiş bu . Benimde gözlerime çok yakışıyo böyle hem altta hem üstte yoğun siyah olunca daha ön plana çıkarıyo . Bence yakışır sana çok sadede olmasın fotoğraflarda felan bakışların güzel çıkar bence aklinialirimsmile

zlar şu saç modeli nasıl ? ben topuz düşünmüyodum ama bunu görünce hoşuma gitti ?
papatya taçtan vazgeçim böyle birşeymi olsa ?

zlar şu saç modeli nasıl ? ben topuz düşünmüyodum ama bunu görünce hoşuma gitti ?

nonolmaz:

ense topuz çok olgun yaşalardaki bayanlar gibi olur..

bunu en çok hülya avşr kullanır.. ona göre

Yok tatlım yaa bence açık iri dalgalı dağınık şekilde olması daha doğal ve güzel durur bana sorarsan tabi sen bilirsin yinede. Saç kullanım şeklin nasıl bilmiyorum açık saç yakışıyo diyosan öyle yaptır, yok toplayınca daha güzel diyosan toplu modellere bak kaydirigubbakcemile5

kızlar bunları sizin için seçtüm

Eklentiler

• $1MAQU6CAJUHTBKCASXJU39CAPVFS2RCAK6ZOSJCANWVARLCAE90SG0CAGN6O4PCAHJ9NTKCANT545VCAMHW5SYCAHVYQ...webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $DTWPBTCAFT20MQCAY8TWGPCAII12HCCAL5EECZCATQZEVNCAJ3I9OUCASDZNE7CA0WOG7VCA5G81Q8CAZQ2315CAKODX...webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $1CD0VWCAWS18JXCAMXHRYVCAII797BCAC6Y1N2CAX8O8WYCASHNL15CA0YSN98CAVONX3HCAGO2CX6CABSI0DICAAI5T...webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 25
  • $gelindamat_40.webp
    7 KB · Görüntüleme: 28
  • $images.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…