- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.881
Günaydınlar kızlarr..
Lindark canım ne yaptın dün gelinlik işini.
Günaydın gelinler,
herkese hayırlı cumalar
Lindadrk naptın gelinliği anlat hadiiii bayanssulusmile
mafoldumbenmafoldumben Çok sinirliyim nişanlımı şuan görsem boğazına yapışasım var alsanaalsanasmile Dün bana söz verdi hazırlan geliyorum seni almaya diye bende dedimki ona akşam trafiği felan olur şimdi ben gidiyim sen oraya gel 8de kapatıyolar dedim kadını aradım gelicem diye yok dedi beyefendi ben alıcam seni yollarda sen uğraşma dedi. Bekle bekle beyefendi yok saat 8e geliyodu aradım daha yeni gişeleri geçmiş bende sinirlendim çıkardım üstümü başımı oturdum evde kapadım telefonumuda insan bi haber verir ya geikicem sanırım der zaten hasta olucam bu aralar herşey gözüme kötü geliyo alınganım offff :gitme:
mafoldumbenmafoldumben Çok sinirliyim nişanlımı şuan görsem boğazına yapışasım var alsanaalsanasmile Dün bana söz verdi hazırlan geliyorum seni almaya diye bende dedimki ona akşam trafiği felan olur şimdi ben gidiyim sen oraya gel 8de kapatıyolar dedim kadını aradım gelicem diye yok dedi beyefendi ben alıcam seni yollarda sen uğraşma dedi. Bekle bekle beyefendi yok saat 8e geliyodu aradım daha yeni gişeleri geçmiş bende sinirlendim çıkardım üstümü başımı oturdum evde kapadım telefonumuda insan bi haber verir ya geikicem sanırım der zaten hasta olucam bu aralar herşey gözüme kötü geliyo alınganım offff :gitme:
amann kanka yaaa boşverrr takma bu dönemde hep oluyo,bütün erkeklerde aynı düşüncesiz davranışlar var. benzeri dün akşam bana oldu vereliniortak
c.tesi 12 de gelinlik provam var sevgilim bunu biliyo,ama sanki bilmiyomuş gibi gitmiş doktoruna randevu almış tam o saate.bide gelmiş bana söylüyo,dedim değiştir saatini ve eğer değiştirmezsen uzun süre gözüme görünme. gitti tıpış tıpışş değiştirdi :roflol:
amann kanka yaaa boşverrr takma bu dönemde hep oluyo,bütün erkeklerde aynı düşüncesiz davranışlar var. benzeri dün akşam bana oldu vereliniortak
c.tesi 12 de gelinlik provam var sevgilim bunu biliyo,ama sanki bilmiyomuş gibi gitmiş doktoruna randevu almış tam o saate.bide gelmiş bana söylüyo,dedim değiştir saatini ve eğer değiştirmezsen uzun süre gözüme görünme. gitti tıpış tıpışş değiştirdi :roflol:
Kesinlikle erkeklerin aynı canım hiç takma sen,onlar bizim gibi ince düşünemiyorlar maalesef:sm_confused:
Sabrediyorum az kaldı geçicek bu gergin dönem diyorum ama evlendikten sonrada mutlaka alttan alma anlayış kısmı erkeklere nazaran bayanlara daha çok kalıyoüzülme canım ya olur öyle şeyler
bu tür şeyleri büyütmemek gerek, anlayışlı olmak gerek
bu dönemler gergin geçiyor biraz
olur öyle vakalar takma:sm_confused:
Kızlar fotoğrafçı işini ayarladınız mı ?
biz hallettik çok şükür
420 tl ye; 1 gelin damat albümü 25 karelik, bir büyük boy çerçeve 2 cep boy albüm
ailelere de, her ikisine birden çerçeveli resim ve birer tane albüm
biz hallettik çok şükür
420 tl ye; 1 gelin damat albümü 25 karelik, bir büyük boy çerçeve 2 cep boy albüm
biz hallettik çok şükür
350 benimki gidice çekincez işte ..onda ugraşmallık bişey varmıydıki ...
dışmekanda olurda stüdyado yok..boshayallersmile
tatlım stüdyo çekimmi yaptırmaya 420 tl istediler ?:1shok:
hımmm oda iyiymiş
ama biz rendevu almak zorunda kaldık
yoksa rendevu almayınca müsait olmuyorlarmış studyo
ne var 350 tl nin içinde canım ?
hımmm oda iyiymiş
ama biz rendevu almak zorunda kaldık
yoksa rendevu almayınca müsait olmuyorlarmış studyo
ne var 350 tl nin içinde canım ?
tatlım stüdyo çekimmi yaptırmaya 420 tl istediler ?:1shok:
bana da öyle geldiStüdyo çekimi olup 25 baskı verip ailelerede çerçeve onlarada albüm felan çok iyiye gelmiş valla :1shok:
yani sadece albümmü ? yoksa ?Evet 350 tl'nin içeriği nedir :uhm: Bayılcam şimdi yaa semte göre mi değişiyo bu anlamıyorumki benn offf :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?