2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Günaydınlar kızlarr..
Lindark canım ne yaptın dün gelinlik işini.

Günaydın gelinler,
herkese hayırlı cumalar

Lindadrk naptın gelinliği anlat hadiiii bayanssulusmile

mafoldumbenmafoldumben Çok sinirliyim nişanlımı şuan görsem boğazına yapışasım var alsanaalsanasmile Dün bana söz verdi hazırlan geliyorum seni almaya diye bende dedimki ona akşam trafiği felan olur şimdi ben gidiyim sen oraya gel 8de kapatıyolar dedim kadını aradım gelicem diye yok dedi beyefendi ben alıcam seni yollarda sen uğraşma dedi. Bekle bekle beyefendi yok saat 8e geliyodu aradım daha yeni gişeleri geçmiş bende sinirlendim çıkardım üstümü başımı oturdum evde kapadım telefonumuda insan bi haber verir ya geikicem sanırım der zaten hasta olucam bu aralar herşey gözüme kötü geliyo alınganım offff :gitme:

olur öyle vakalar takma:sm_confused:

amann kanka yaaa boşverrr takma bu dönemde hep oluyo,bütün erkeklerde aynı düşüncesiz davranışlar var. benzeri dün akşam bana oldu vereliniortak
c.tesi 12 de gelinlik provam var sevgilim bunu biliyo,ama sanki bilmiyomuş gibi gitmiş doktoruna randevu almış tam o saate.bide gelmiş bana söylüyo,dedim değiştir saatini ve eğer değiştirmezsen uzun süre gözüme görünme. gitti tıpış tıpışş değiştirdi :roflol:

üzülme canım ya olur öyle şeyler
bu tür şeyleri büyütmemek gerek, anlayışlı olmak gerek
bu dönemler gergin geçiyor biraz

ay benimkide tek göndermiyor...kaydirigubbakcemile3
hep benle gelmek istiyor..anca beraber kanca beraber.olumunekankayizsmile

ilk fatihi med ettikleri için bi bakım öylesine dedim.tek gittm sen yorulma aşkım dedim..
gttim ama anca mesaj çekiyor..aşkım gel birlikte gidelim nereye istersen dedi..geridön aşkım dedi..bende sıkılmıştım zaten orda...tek başına gelinlik bakmak igrençç

Benimkide yeni şirket kuruyo birsürü hukuki işlemleri var onlar için şimdi diyoki haftasonu sakaryaya gideriz dimi ? Bende işim var sen git hallet gel dedim kaydirigubbakcemile3Kendi işleri olunca heryere koşturuyolar bana sıra gelince arada bir yan çiziyo delirtiyo beni alsanaalsanasmile

Kesinlikle erkeklerin aynı canım hiç takma sen,onlar bizim gibi ince düşünemiyorlar maalesef:sm_confused:

Öyle sanırım yaa genelleme yapamam hakkını yemiş olurum çok ilgilidir ama bazende oluyo böyle işte kaydirigubbakcemile

üzülme canım ya olur öyle şeyler
bu tür şeyleri büyütmemek gerek, anlayışlı olmak gerek
bu dönemler gergin geçiyor biraz
Sabrediyorum az kaldı geçicek bu gergin dönem diyorum ama evlendikten sonrada mutlaka alttan alma anlayış kısmı erkeklere nazaran bayanlara daha çok kalıyo

olur öyle vakalar takma:sm_confused:

Öyle canım ...

Kızlar fotoğrafçı işini ayarladınız mı ?
biz hallettik çok şükür
420 tl ye; 1 gelin damat albümü 25 karelik, bir büyük boy çerçeve 2 cep boy albüm
ailelere de, her ikisine birden çerçeveli resim ve birer tane albüm

350 benimki gidice çekincez işte ..onda ugraşmallık bişey varmıydıki ...

dışmekanda olurda stüdyado yok..boshayallersmile

420 mi kafamçokkarıştı Çok iyiymişşş hayırlı olsun cnm

tatlım stüdyo çekimmi yaptırmaya 420 tl istediler ?:1shok:

350 benimki gidice çekincez işte ..onda ugraşmallık bişey varmıydıki ...

dışmekanda olurda stüdyado yok..boshayallersmile

hımmm oda iyiymiş
ama biz rendevu almak zorunda kaldık
yoksa rendevu almayınca müsait olmuyorlarmış studyo
ne var 350 tl nin içinde canım ?

hımmm oda iyiymiş

Evet 350 tl'nin içeriği nedir :uhm: Bayılcam şimdi yaa semte göre mi değişiyo bu anlamıyorumki benn offf :umursamaz:

Biz 500'e anlaştık hem stüdyo hem de dış.
Artı albümler,büyük resimler vs. dahil.
Bir tane de kocaman 1 metrelik resim hediye:)

hımmm oda iyiymiş

seninki pahalı canım ya.....

ne yokkii:hulya:

benimki normal albüm degil adını unuttum şimdi...
büyük dergi gibi sanki bize özel yapılan albüm oluyor..resimler dergiye albüme kaplanmış..herbir sayfası...parça parça resim degil...

hediye olarak ya orta boy iki resim
yada bir adet en büyük boy resim hangisini secersek...
birde bizim o yukarda anlatmış oldugum bize özel albümün aynısın küçük şekli ailelere vermek için iki adet vercekler...
birde o tüm resimlerin müzikli cd si canım......zemuszemuskaydirigubbakcemile2

tatlım stüdyo çekimmi yaptırmaya 420 tl istediler ?:1shok:

evet canım, 450 idi pazarlıkla 420 oldu :)

Stüdyo çekimi olup 25 baskı verip ailelerede çerçeve onlarada albüm felan çok iyiye gelmiş valla :1shok:
bana da öyle geldi
birde çektiklerine baktık kaliteli çekim yapıyorlar

Evet 350 tl'nin içeriği nedir :uhm: Bayılcam şimdi yaa semte göre mi değişiyo bu anlamıyorumki benn offf :umursamaz:
yani sadece albümmü ? yoksa ?
biz bir yere sormuştuk 370 dediler ama ailelere sadece 3 tane resim veriyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…