Doğuma Hazırlık 2010 yılı ERKEK yılıymış....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
saol cnm baktım erkek çıkıyor çinde erkek çıkmıştı şimdi sadece 1 ay bekleyip dr. dan öğrenmek kaldı bakalım doğrumu

bana hep kız dıyorlardı... hemsıreler bıle kızın olcak gıbı öle hıssedıyoruz dıyorlardı... bende dedım takvımler erkek dıyo :))) oğlusum gelıo sımdı:)))) ya aslında cnm ınanmıyorum bu takvımmıs..vs anneme bakıorum akvımde kardesımle ben tutmuyoruz mesela... denk gelıyo sanırım :) Allah gonlunuze gore hayırlı saglıklı evlat versın cnm

bende eylülde doğum yapacağım oğlum olacak hayırlısıyla.etrafımdada kaç tane hamile var hep erkek .bu konudan önce bizde diyoduk bu yıl erkek yılı diye çünkü etrafta hep erkek doğurcak kadınlar var ben dahil.

amin inşallah iki kızdan sonra gönlümüz erkek istiyor ama bakalım hayırlısı olsun

ben 22 haftalık hamileyim kızım olucak kasım başında kısmetse bana hep kız senesiymiş gibi geldi. etrafımda 6 kız 1 erkek var.bilmiyorum kismile

rus takvimine göre bana erkek bebek çıkmıştı ama benim kızım olacak bende tutmadı bakalım sizde tutacakmı???
çin takvimi ise kız diyordu o tuttu arkadaşlarımda da çin takvimi tuttu ne kdr enteresan tesadüfmüdür bilemem...

2011 içinde erkek yılı diyorlar, bu uzmanlar ne derse tersi çıkıyor zaten, suları dikkatli kullanın yağmurlar bitecek diyorlar seller artıyor, barajlar taşıyor, erkeklerin nesli tükenecek diye şeyler duyuyoruz, erkek doğumlarında patlama yaşanıyor :) Allah hayırlı evlatlar versin hepimize gerisi boş

2010 olmadı 2011 e kaldı benim ümidim inş benimde sağlıklı bi oğlusum olur çok seviyorum erkek bebişleri:)

haaahhh haaayyyy ben kız doğurdum.. ne yani erkek yılı diye kız az mı olcak mış kim sölemiş...

uyduruk laflara bak yaaa .... bi kaçtane erkek bebek bekleyeni birarada görünce hemen yakıştırıyorsunuz...

atlas kumaşıya bu erkek bebekler pek kıymetli

benimde oğlum oldu .aynen çevremdeki bütün hamileler oğlan doğuruyo . ama yıl sonuna doğru hamile kalanlardan kız haberini alıyorum ne derseniz 2011 kız yılı olabilirmi? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…