Doğuma Hazırlık 2010 yılı ERKEK yılıymış....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim de ağustos ta bi kızım olucak inşallah. ben de 2010 u kız yılı diye biliyorum. çünkü çevremde hiç erkek bebek bekleyen yok. bence insanın dikkatini kendi bebeğinin cinsiyetinden olanlar çekiyo.

erkekler cok kıymetlı olcakmıs bundan sonra... kız bebek dogumları cogalacakmıs... gecen tv de ızledım... artık kız erkek hayırlı saglıklı olsun yeter ki...

benim ekimde kızım olacak...bence doğru değil kimi duysam kızı oluo çevremde...

erkekler cok kıymetlı olcakmıs bundan sonra... kız bebek dogumları cogalacakmıs... gecen tv de ızledım... artık kız erkek hayırlı saglıklı olsun yeter ki...

Öyle şey olur mu erkekler kıymetelenecekmiş falan..
Onu Allahtan başka kim bilebilir ki ?
lmaz:

merhabaaa..
bnde 3aylık hamileyim
bir oğlum var
doğumum ocak 13e dek gelio
desenize ayın 1ini geçirdik mi kzım olcak hehehe:)))

lmaz:

dünyanın sonuna doğru kıyamet alametleri arasında yer alan bişey bu.o vakitler erkek bebek doğumları azalacak 5kız doğuyosa bir erkek doğacakmış
yani o zaman bir erkeğe 5 kız düşüomuş :)
bu konulara girmek istemem ama kıyamet alamaetleri arasında çok duyulmuş bişey bu.
arkadaşın sölediği çok doğru.rabbim hayırlı_sağlıklı evlat versin,aratmadan versin..kız erkek farketmez.doğru düzgün yetiştirebilelim evlatlarımızı inşallah:)

benimde ekimde doğacak inşallah herkes erkek erkek dedi öğrenmeden önce kendimizi ona göre ahzırlamıstık sonra surpriz oldu kızım geliyormus

lmaz:
Bunu ıddıa etmıyorum kı canım zaten... Tv de duydum paylasmak ıstedım...

anlatan kişide öyle dıyordu cnm... Hayırlısı tabıkı...

benimde ekimde doğacak inşallah herkes erkek erkek dedi öğrenmeden önce kendimizi ona göre ahzırlamıstık sonra surpriz oldu kızım geliyormus

aynısı banada oldu:))))
hatta okdr alışmıştımki doktor kız diyince bi garip oldum hayııırrr göremedin erkek oooo:))))
ama iyiki kızım oluo kızlar çooook şeker:))) erkekleride severim yaaa neyse:))))
hayırlısı olsun sağlıklı olsunda ikiside olurdu benim için:))))

ben de ekim ayında doğum yapacam inşallah,benimki de erkek olacak Allah nasip ederse.hepimizin Allah yardımcısı olsun...

Benimde 5 eylül diyor gebelik takvimi ama ağustos sonuda olabilir.Oğlum olacak.Yerim benim oğluşumun dötünü

Ben 25-26 aralikta normalde dogum yapacagim. Henüz cinsiyeti belli degil ama cogu kisiler erkek diyor.
Bu senede erkek yili diyorlar, acaba ne olacak merak ediyorum.
3 hafta sonra doktor kontrolum var o zaman 17+2 olacagim, cinsiyeti kesin belli olurmu arkadaslar?

bir arkadaşım tutmadığını söylemişti bana benim bütün çocuklarımın tuttu şimdi 12 haftalık hamileyim bunu bekliyorum cinsiyeti belli olunca tutacakmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…