2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

deryam76

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
790
1
316
Fransa
]bu benim 3. tup bebek denememdi ama yine negatife sonuclandi bugun hastaneyi aradim ocak aynin 4 unde 4.tup bebek icin start verecez insallah 2010 BIZIM SENEMIZ OLUR DIYENLER BURDA BULUSALIMM

Son düzenleme:
bende ilk denememi yeni yaptımmm sonuç negatiffff.....2.denemeyii kurban bayramından sonra düşünüyoruzz ama kesinde belli değill belkide 2010 a kayar......inşşşş hepimiz evlatlarımıza kavuşuruzzz.....

bende ilk denememi yeni yaptımmm sonuç negatiffff.....2.denemeyii kurban bayramından sonra düşünüyoruzz ama kesinde belli değill belkide 2010 a kayar......inşşşş hepimiz evlatlarımıza kavuşuruzzz.....
insallahhh canimmm RABBIM cumlemize hayirli evlatlar nasip etsinnnn

bende varım arkadaşlar 2010 da 2.denememi ocak ayında düşünüyoruz Allah yolumuzu açık etsin.

ve listemizi besmele ile olusturuyoruz BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM insallah bol hamisli 2010 OLUR dualarla

Son düzenleme:
bu listeler bana hiç ugurlu gelmedi ama hayırlısı bende ocak ayı gibi düşünüyorum.. benimde 5. denemem olacak...

ben de şubatta start veriyorum.. ilk denemem olacak o yüzden şimdiden hazırlanıyorum.. daha önce iki düşük yaptım pgt ile ilk denememi şubatta evliliğim üç yılını doldurunca yapacağım kısmet olursa.. Rabbimden 2010 yılında hayırlısıyla anne olmayı diliyorum ve tüm anne olmak isteyenlerin de herşey gönlünce olsun diyorum
sevgiler

bu listeler bana hiç ugurlu gelmedi ama hayırlısı bende ocak ayı gibi düşünüyorum.. benimde 5. denemem olacak...
canimcim liste zaten ugur getirmez.......... birbirimize edecegimiz dualar kabul olurda 2010 yilinda bizlerde hamis oliruz senide ekliyorum bellimi olur belki o zamana kadar kendiliginden hamile kalanlarda olur

canim insallah tup bebege gerek kalmaz kendiliginden hamis olursun senide ekliyorum listeye

ya canım onu bende yapmayı düşünüyorum ama daha başlamadım...ama eşime keçi boynuzu kürü yapıyorumm 1 hafta oldu başlıyalı....bakalım hayırlısı inş deryacımm...bende başlarım çörek otlu karışımaa....

bende varım canım 2010 da tüp bebek yapyıracakların arasında....
gerçi 2010 un hangi ayında olur allah kerim ama 2011 e de kalmayız inşallahhh

basla canim bu ay bal corekotu tarcin gelecek ayda sogan kurune baslicam cikmadik candan umit kesilmez dimi birde bol bol dua edelim birbirimize muminin mumin kardesi icin ettigi dua geri cevrilmezmis

evet en önemlisii duaa...hepimiz birbirimiz için dua edelim inşş sonuçtaa bizlerde evlatlarımıza kavuşacağızzz rabbimin izni ileee.....

canim insallahhhh yazacakkk bu arada tedaviye kadar bizlerde bos durmayalim bence ben dun sabah bal tarcin corek otuna basladim kismet belki vesile olur
evet canım bencede ben sogan kürüne başladım.. eşimde bir aydır havuç ve keçiboynuzu kürünü yapıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…