insallahhh canimmm RABBIM cumlemize hayirli evlatlar nasip etsinnnnbende ilk denememi yeni yaptımmm sonuç negatiffff.....2.denemeyii kurban bayramından sonra düşünüyoruzz ama kesinde belli değill belkide 2010 a kayar......inşşşş hepimiz evlatlarımıza kavuşuruzzz.....
canimcim liste zaten ugur getirmez.......... birbirimize edecegimiz dualar kabul olurda 2010 yilinda bizlerde hamis oliruz senide ekliyorum bellimi olur belki o zamana kadar kendiliginden hamile kalanlarda olurbu listeler bana hiç ugurlu gelmedi ama hayırlısı bende ocak ayı gibi düşünüyorum.. benimde 5. denemem olacak...
canim insallah tup bebege gerek kalmaz kendiliginden hamis olursun senide ekliyorum listeyeben de şubatta start veriyorum.. ilk denemem olacak o yüzden şimdiden hazırlanıyorum.. daha önce iki düşük yaptım pgt ile ilk denememi şubatta evliliğim üç yılını doldurunca yapacağım kısmet olursa.. Rabbimden 2010 yılında hayırlısıyla anne olmayı diliyorum ve tüm anne olmak isteyenlerin de herşey gönlünce olsun diyorum
sevgiler
canim insallahhhh yazacakkk bu arada tedaviye kadar bizlerde bos durmayalim bence ben dun sabah bal tarcin corek otuna basladim kismet belki vesile olurisimlerimizin yanındaa inşşş hamile yazısı da yazılırrrrrrrrr......
basla canim bu ay bal corekotu tarcin gelecek ayda sogan kurune baslicam cikmadik candan umit kesilmez dimi birde bol bol dua edelim birbirimize muminin mumin kardesi icin ettigi dua geri cevrilmezmisya canım onu bende yapmayı düşünüyorum ama daha başlamadım...ama eşime keçi boynuzu kürü yapıyorumm 1 hafta oldu başlıyalı....bakalım hayırlısı inş deryacımm...bende başlarım çörek otlu karışımaa....
canim senide ekliyorum listeye bellimi olur bekli kendiliginden olur tedaviye kadar bos durmayalim.........bende varım canım 2010 da tüp bebek yapyıracakların arasında....
gerçi 2010 un hangi ayında olur allah kerim ama 2011 e de kalmayız inşallahhh
evet canım bencede ben sogan kürüne başladım.. eşimde bir aydır havuç ve keçiboynuzu kürünü yapıyor....canim insallahhhh yazacakkk bu arada tedaviye kadar bizlerde bos durmayalim bence ben dun sabah bal tarcin corek otuna basladim kismet belki vesile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?