2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

hayırdır canım doktor kilomu vermenimi söyledi.. öylesinemi yapıyosun...
yok canim kilo problemim yok ama evde oturmakdan hamladim belki acilirim birde bir sene icinde uc tup bebek ucude negatif olunca insan ne yapacagini sasiriyo valla ustune birde gubet eklenince hic cekilmiyo ailemden kimse yok burda esiminde hic kimsesi yok burda anlican bunalim takiliyom

aslen bende yapsamm iyi olurdaaaaa kim yapacakk.....ben bu tüp tedavisinden sonra kilo aldımmmm...gerçi o kadar çok dğill ama yinede eski kiloya inmek çok daha güzel olur.....bende diyet yapmayı düşünüyorummmm ama ne zaman başlarım allah bilirrrr...

Kızlar beni de 2010 a yazabilirsiniz.Çünkü bir süre maddi imkanlardan dolayı 2. yi ertelemek zorundayız.

bende bir senede iki kere tup bebek yaptirdim ikisininde negatif olmasi benide sarsti
ucuncuyu kismetse turkiye de yaptiralim diyoruz
bende fransa dayim
benimde ailem yok burada esimin sadece bir kardesi var
uc yildir burdayim daha alisamadim
ben evde durmuyorum okula gidiyorum dil ogrenmek icin
Allah hepimizin yardimcisi olsun

deryam canım, sen bu güzel listemizi ilk mesajının altına alsana canım.böyle aralarda zor oluyor kader arkadaşlarımızı görmek.hep ilk sayfadan takip ederiz güzelce...

canim sen hangi bolgedesin ben 57 DEYIM

deryam canım, sen bu güzel listemizi ilk mesajının altına alsana canım.böyle aralarda zor oluyor kader arkadaşlarımızı görmek.hep ilk sayfadan takip ederiz güzelce...
canim dogru soyluyon valla dusunemedim hic akil akildan ustun diye bosuna dememisler aliyorum

canim benide ekleye bilirsin listene ben bi asilama ve bi tüp bebek yaptirdim sonuclar negatif insallah ocak sonunda türkiyeye gelcem ve yeni bi tedavi baslatcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…