ayyy bugün içerken midem bulandı valla.. ama üç gün önce saraçoğlu bi programa konuktu hamile kalmak isteyenler ve tüp bebekte tutmayanlar tedaviden önce mutlaka kullansın dedi bende gaza geldim... ayrıca ben çörek otunu yaptım bilmiyorum ama bi değişiklik olmadı... hayırlısı...ama ben çörek otlu karışımı yapıcammm...soğan kürünü yaparmıyım bilmiyorum...normalde sevmem soğanı...
yaaaa içemem gibi geliyo bana....ama eşim keçi boynuzu kürünü içiyoo...benimde bu kürü içmem gerek heraldee....bu çörek otlu karışımı nasıl yapıyosunuzz ne kadar koyuyosunuzz balını felann ve günde kaç kere yapılıyorr....??? aslen balıda hiç sevmem ama yapıcamm....buna bi başlıyalım da hele....belki ondan sonra başlarımm soğana da bi ihtimall....
canim ben sabah ac karnina bir tatli kasigi balin uzerine az corekotu azda tarcin koyup yiyorumyaaaa içemem gibi geliyo bana....ama eşim keçi boynuzu kürünü içiyoo...benimde bu kürü içmem gerek heraldee....bu çörek otlu karışımı nasıl yapıyosunuzz ne kadar koyuyosunuzz balını felann ve günde kaç kere yapılıyorr....??? aslen balıda hiç sevmem ama yapıcamm....buna bi başlıyalım da hele....belki ondan sonra başlarımm soğana da bi ihtimall....
bide polen li olan varrr...onuda okumuştum...polen,bal,çörek otu bide tarçındı galiba....tamam bende aç karnına yaparımm canımm sağoll
canim senide ekledim insallah hepimiz bebisi olur hayirlisiylakızlar slm bend ebirinci denememi haziranda yaptırdım ikinciyi kısmetse mayısta düşünüyoruz sorun azosperm elşimde sperm çıkışının olmasını bekliyoruz inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir
yaaaa içemem gibi geliyo bana....ama eşim keçi boynuzu kürünü içiyoo...benimde bu kürü içmem gerek heraldee....bu çörek otlu karışımı nasıl yapıyosunuzz ne kadar koyuyosunuzz balını felann ve günde kaç kere yapılıyorr....??? aslen balıda hiç sevmem ama yapıcamm....buna bi başlıyalım da hele....belki ondan sonra başlarımm soğana da bi ihtimall....
kızlar slm bend ebirinci denememi haziranda yaptırdım ikinciyi kısmetse mayısta düşünüyoruz sorun azosperm elşimde sperm çıkışının olmasını bekliyoruz inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir
AMINNNNN Mevlamm dualarimizi kabuletsinmerhaba benide eklermisiniz bende 2010 yazında yaptıracagım tedaviyi maddi durumdan anca toplarız ilk denemem olacak inşallah ilk ve son olurda bende kavusurum bebişime
umarım sizlerinde son tedavınız olur ve kavusursunuz meleklerinize Allah bu yolda ilerleyen herkese yardımcı olsun kimsenin kucagını bos bırakmasın peygamber efendimizin hürmetine dualarımızı kabul et yarabbim kapından bos çevirme :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?