2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

vayyyyy hızlı çıkmışsınızz kızlarrr...eşim başladı ama ben daha başlamamıştım...sizden ilham alarak bende yarın inş başlıyacam........inşşş faydasını bebeğimizi kucağımıza alarak alırız......

ama ben çörek otlu karışımı yapıcammm...soğan kürünü yaparmıyım bilmiyorum...normalde sevmem soğanı...

ama ben çörek otlu karışımı yapıcammm...soğan kürünü yaparmıyım bilmiyorum...normalde sevmem soğanı...
ayyy bugün içerken midem bulandı valla.. ama üç gün önce saraçoğlu bi programa konuktu hamile kalmak isteyenler ve tüp bebekte tutmayanlar tedaviden önce mutlaka kullansın dedi bende gaza geldim... ayrıca ben çörek otunu yaptım bilmiyorum ama bi değişiklik olmadı... hayırlısı...

yaaaa içemem gibi geliyo bana....ama eşim keçi boynuzu kürünü içiyoo...benimde bu kürü içmem gerek heraldee....bu çörek otlu karışımı nasıl yapıyosunuzz ne kadar koyuyosunuzz balını felann ve günde kaç kere yapılıyorr....??? aslen balıda hiç sevmem ama yapıcamm....buna bi başlıyalım da hele....belki ondan sonra başlarımm soğana da bi ihtimall....

canım valla benimde balla aram yok ama soğana tercih ederim katiyen içeceğimi sanmıyorum soğan kürünü ama bir yandanda yararlı oluyomuş önce siz deneyin inşallh işe yararsa bende yaparım:hulya:

eğer bebeklerimize kavuşucaksak yapmamaız lazımmmmm...aslında böle düşünüp içmek lazım daaaaaa dası var işteeeee....

canim ben sabah ac karnina bir tatli kasigi balin uzerine az corekotu azda tarcin koyup yiyorum

bide polen li olan varrr...onuda okumuştum...polen,bal,çörek otu bide tarçındı galiba....tamam bende aç karnına yaparımm canımm sağoll

bide polen li olan varrr...onuda okumuştum...polen,bal,çörek otu bide tarçındı galiba....tamam bende aç karnına yaparımm canımm sağoll

canım ben şu küçük şişedeki arı sütü polen olan baldan alıp içine tarçın ve çörek otu katmıştım... üstünde yazıyodu zaten yemeklerden önce günde iki kez bir tatlı kaşığı diye...

kızlar slm bend ebirinci denememi haziranda yaptırdım ikinciyi kısmetse mayısta düşünüyoruz sorun azosperm elşimde sperm çıkışının olmasını bekliyoruz inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir

kızlar slm bend ebirinci denememi haziranda yaptırdım ikinciyi kısmetse mayısta düşünüyoruz sorun azosperm elşimde sperm çıkışının olmasını bekliyoruz inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir
canim senide ekledim insallah hepimiz bebisi olur hayirlisiyla

inşallh çııkar canım bizlerde aynıyız allh gönlüne göre versin :ecrin_bebek:

merhaba benimkide kismet olursa ucuncu denememi 2010 da olucak ama ne zaman tam belli degil
Allahim hepimizin yardimcisi olsun

merhaba benide eklermisiniz bende 2010 yazında yaptıracagım tedaviyi maddi durumdan anca toplarız ilk denemem olacak inşallah ilk ve son olurda bende kavusurum bebişime
umarım sizlerinde son tedavınız olur ve kavusursunuz meleklerinize Allah bu yolda ilerleyen herkese yardımcı olsun kimsenin kucagını bos bırakmasın peygamber efendimizin hürmetine dualarımızı kabul et yarabbim kapından bos çevirme :Saruboceq:

AMINNNNN Mevlamm dualarimizi kabuletsin

1 deryam76
2 hilall85
3 azra2
4 witch26
5 pgt06
6 sevgidolu
7 aycanisa

listemiz bu canlar bu arada ben bu sabah ebru salliyla platese basladim valla canim cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…