2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

herşeyde vardır bir hayır...canım....şimdiden böyle bişeyler varsa ileri daha kötü olabilir....

nişanlını ne kadar süredir tanıyorsunkiii

valla kendi benim peşimde 6 sene koştu ekimden beri sözlüyüz işte ama ben eylülden beridir falan tam olarak tanıyorum gerçek anlamda.. peşimde koşturduğu zamanlar ondan bundan duyuyordum onunla ilgili şeyler..

anlaşıldı tam olarak tanımamışın....duymkla olmaz bu işler yaşamkla olur ancakk

sen bence nişanlılık stresine girmişsin tatlım..
nişanlılık en zor iş...her kafadan bir ses...yıpranıyor ilişki...kolay degil yürütmek..hakkında hayırlısı olsun ne diyimboshayallersmile

sen bence nişanlılık stresine girmişsin tatlım..
nişanlılık en zor iş...her kafadan bir ses...yıpranıyor ilişki...kolay degil yürütmek..hakkında hayırlısı olsun ne diyimboshayallersmile

her kafadan sese bakmam ki ben kimseye bakmam ama nişanlım herkesin lafına bakıp bana patlıyor. başka şeylerin sinirini benden çıkarıyor.. böyle cahil insan işte..

eee tamam işte :sm_confused::sm_confused:

bizim teyzemin kızları ceyiz alması yapın diyorlar bizde yapmıcaz diyoruz sırf nişanlımı düşündüğüm için. ama o bu teyzemin kızlarının ceyiz alması yapın dediğinden alınıp bana patlıyor. neymiş 4asda müdür yardımcısıydı eleman olarak başka bir yere gitcek bunu tafrasını bana yapıyor. azarlıyor falan. sonra bide ceyiz almasını ben bunun 10 sene sonra kafasına kakarmışım yapmadın diye falan.. daha bi sürü şey.. offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…