2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam avatardaki sen misin kıs...eklede görelim fotoları

evet canım benim ama ben bu fotoyu düğün cd sinden dondurup yaptım fotolar tam elime geçmedi ki daha bugün çıkacakmış fotorafçıdan diğer normal elden çekilen fotolarda görümcemde onun evde net yok şuan için gönderemiyo agustosda diğer görümcemin yanına gidecek onun evde net var ordan bana gönderecek ....

tamam o bekleriza.s

bnce o patlama değil hakikaten cahillik ben çekemem.. hep kendi annesi önemli o kadar şeyi benim ailem yaptı benim aileme o kadar değer vermiyor...

anladım canım..
nişanlına cahil diyecek kadar sogumuşsun ..görüyoruzki...
bitir gitsin o zaman...bekleme bişey :sm_confused:

ben etmiom ki o yapıor ufacık şeyler yüzünden bana gelip patlıyor..

ufak tefek patlamalar birbirinize nazınızın geçtiği içindirbu stresli dönemlerde tabikide gerginlikler olacaktır... ve birbirinizi en iyi anlayan y,ne sizlersiniz.... bence uzatmayın derim...

hiç düşünme tamamm..
çoçuk sana neler ediyormuş....hala ne bekliyosun..madem bu kadar şeyler ediyormuş sana

hoş gözüküyorsun tatlımmm

sende sarışınsınkaydirigubbakcemile

evet sunilerden ama kendimde beyaz tenliyimdir. saçlarım ise kumraldı:) bu benim memleketimde olan düğünden :):):) bende kendimi begenmiştim gelinliğimide istediğim gibi buldum hemdew baya bi ucuza aldım çokda begenerek de giydim...ne güzeldi yaa evde olsa hergün giyerim inan kaynanama bıraktım

sorunda orda zaten o beni anlamıyor.. neyse boşvern

anlamıyor dersen anlamaz oturun sakin sakin konuşun birden böle ani kararlar sonra pişmanlıklara yol açar bence temkinli davranın ben evlendi isem sorunları aştı isem herkes evlenir sorunlarını aşar..üzmeyin kendinizi kaydirigubbakcemile5

bende o gelinliğimi akşam eve geldim hiç çıkarmak istemmemiştim çok güseldi yaaaboshayallersmileboshayallersmile

prenses olmaktı tammmm...kaydirigubbakcemilebayanssulusmileboshayallersmile

aynen valla sıcakta beni ne kadar sıksada ( osmaniyede ) çıkarmak istemedim gerçi akşama kadar üzerimdeydi 3 gün giydim :) guclubacismile

bende o gelinliğimi akşam eve geldim hiç çıkarmak istemmemiştim çok güseldi yaaaboshayallersmileboshayallersmile

ayyy sadece ben hissetmemiş demekk ki bu duyguyu:)))aşkım da bana diyo ki o gün sen üzülme ilerde gece herkes yatınca giyersin bineriz arabamıza tadını çıkarırısın boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…