çeyiz alması ney ya
günaydın kızlarr uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı bugün bende aranıza katlmaya karar verdim...3 hAFtalık evliyim bende...
günaydın kızlarr uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı bugün bende aranıza katlmaya karar verdim...3 hAFtalık evliyim bende...
çeyizi götürttürmüyorsun...
günaydın.. hoşgeldin..
çeyizini gelip almalrınımı istemiyorsun diyorum
teşekkürler canımm...sıkma canını biraz daha otur düşün.süper in de dediği gibi nişanlılık dönemi çok zordur.biz yedi yıllık birlikteliğimizin enzor günlerini nişanlıyken geçirdik..hiç kavga etmezdik her gün birbirimizi yiyorduk...ama sen nişanlından eminsen herşey bir şekilde düzelir...:gitme:
çeyiz alımını nişanlım zor duruma düşmesin nişanlımı düşündüğüm için olmasın diyorum ama nişanlım beni düşünmüyor, ve büyüzden 10 sene sonra benim kafama kakarsın deyip beni azarlıyor tersliyor.. ve anlıyorum ki bunca geçen zamanın ardından beni hiç mi hiç tanımamış..
selam avatardaki sen misin kıs...eklede görelim fotoları
ama bunlar nişanlılıkla alakası yok bir sürü şeyin suçlusu benmişim gibi bana patlıyor.. bugune kadar onun için birçok şey çektim ağzımı açmadım ben ona böyle azarlamadım başka şeyler yüzünden onu suçlu tutupta ona patlamadım o bana patlıyor..
süper bana mı dedin tatlımm..bu arada hoşbulduk evlililkte güzellll pek görüşemiyoruz ama idare ediyoruzzzohaoldumsmile
ya kısım çoçuk gönüllü ne güsel daha ne istiyosun..biraz kurallara uy..
annen bile istmez senin şu tavrını...
kız alıyor güselim öyle haife alma kendini..bırak versin masraf etsin
ama bunlar nişanlılıkla alakası yok bir sürü şeyin suçlusu benmişim gibi bana patlıyor.. bugune kadar onun için birçok şey çektim ağzımı açmadım ben ona böyle azarlamadım başka şeyler yüzünden onu suçlu tutupta ona patlamadım o bana patlıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?