2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarr uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı bugün bende aranıza katlmaya karar verdim...3 hAFtalık evliyim bende...

günaydın.. hoşgeldin..

teşekkürler canımm...sıkma canını biraz daha otur düşün.süper in de dediği gibi nişanlılık dönemi çok zordur.biz yedi yıllık birlikteliğimizin enzor günlerini nişanlıyken geçirdik..hiç kavga etmezdik her gün birbirimizi yiyorduk...ama sen nişanlından eminsen herşey bir şekilde düzelir...:gitme:

çeyizini gelip almalrınımı istemiyorsun diyorum

çeyiz alımını nişanlım zor duruma düşmesin nişanlımı düşündüğüm için olmasın diyorum ama nişanlım beni düşünmüyor, ve büyüzden 10 sene sonra benim kafama kakarsın deyip beni azarlıyor tersliyor.. ve anlıyorum ki bunca geçen zamanın ardından beni hiç mi hiç tanımamış..

ama bunlar nişanlılıkla alakası yok bir sürü şeyin suçlusu benmişim gibi bana patlıyor.. bugune kadar onun için birçok şey çektim ağzımı açmadım ben ona böyle azarlamadım başka şeyler yüzünden onu suçlu tutupta ona patlamadım o bana patlıyor..

ya kısım çoçuk gönüllü ne güsel daha ne istiyosun..biraz kurallara uy..
annen bile istmez senin şu tavrını...

kız alıyor güselim öyle haife alma kendini..bırak versin masraf etsin

patlıyor çünkü zor bir dönemde...

oda nişanlılık dönemi şekerimnyasakkelime

ya kısım çoçuk gönüllü ne güsel daha ne istiyosun..biraz kurallara uy..
annen bile istmez senin şu tavrını...

kız alıyor güselim öyle haife alma kendini..bırak versin masraf etsin

annemde zaten yapamaz diye istemiyor. çerezi bile doğru düzgün yapamadılar..

[COLOR="Red[B]"]sende ona patlaaa:kedi: sonra da de ki aynısını sen bana yapıyorsun...[/COLOR][/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…