2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar..
nektar aynen canm bende şimdi geldim..ve yakalandım

dün akşamda eşim binlerce kez özür diledi...ağzımdan kaçtı sana demedim faln dedi..çok üzüldü ben tabii damacanalarımı açtım başladım ağlamaya oda ağlıcaktı nerdeyse...bidaha böle bi duruma düşmücez söz dedi..bidaha küsmeyelim aşkım ,o her açmadığım telefonda içim cız etti ama işte kuru inadım yüzünden açmadım dedi sıpa

dün akşam çayı da o yaptı :)) pazar günü için yemek sözü verdi dışarda
gece de cicişlerişmi giydim azcık oynaştık ama istediğini de vermedim işte ohh

ha bide ben eşeğim hemde eşşoleşşek dedi:90:

ben sıpa diyorum ona zaten..sıpalıktan eşşekliğe terfi ettirdi kendini

ay zuzu alemsin ya barıştığınıza sevindim canım. ohh yemek sözünü de almışsın ne güzel.

ya kızlar sizin de eşlerinizde baharla birlikte bir coşma oldu mu acaba??? ya biz nerdeyse evlendiğimiz ilk günlere döndük. peşimde dolanıp duruyo, iş yaptırmıyo. zor kaçıyorum elinden

olayın tatlıya bağlanmasına çok sevindim zuzum :81:
dilesin tabi özür, yemek sözünü de kapmışsın ohh

kız hem cicilerini giy hem oynaş sonra yine inat yap bişicikler olmasın
çok fenasınn

olayın tatlıya bağlanmasına çok sevindim zuzum :81:
dilesin tabi özür, yemek sözünü de kapmışsın ohh

kız hem cicilerini giy hem oynaş sonra yine inat yap bişicikler olmasın
çok fenasınn

hehheheh öyleyim demii:90:

cezalısın sen dedim yok sana...sen dur diyo şu cezam bitsin bende biliyom sana ne ceza verceğimi dedi

yarenay benimkinin öyle planları varki ,bi yaz gelsin görcen sen diyor

süpersin zuzum:81:barışmanıza çok sevindim ..canım ufak tefek tarışmalar her evde oluyo kimse dört dörtlük değildir..ben küs olunca duramıyorum kendi kendimi yerim

hehheheh öyleyim demii:90:

cezalısın sen dedim yok sana...sen dur diyo şu cezam bitsin bende biliyom sana ne ceza verceğimi dedi

yarenay benimkinin öyle planları varki ,bi yaz gelsin görcen sen diyor

valla bazen insanı korkutuyorlar ya benimki de yazın daha dinç oluyormuş, dedim şimdiki halin dinç halin değilse, dinç halini düşünemiyorum

bizimki maşallah kışında aynıydı..yazın falan yine razıyım kışın çok zor oluyo kızlar:18:

istediği kadar coşsun dükkan kapalı tarla kaç aydır nadasda daha 3,5 ay beklicek

evet..bazen onunda gözü yemiyor çok soğuk olunca :))))

valla kaç gündür hep erteliyorum...1 hafta olcak
perşembe akşamı cumalarız belkim:78:

hahahaaha fato daha doğumdan sonrada beklicek kızz...ayy düşün 9 ay
ivedik gibi 9 ayın patlamasını yaşıcanız :))hehehehe

Benim eşimde dün sitem ediyordu ne zamandır bişeyler giymiyomuşum diye. Dünde üşüdüm attım kendimi yatağa yorguna çektim üzerime bi tek gözlerim dışardaydı o da sevinmiş açtı yorganı dediki heveslendim sandım ciciler giyindin. Napıyım üşüyorum dedim :)))

bizimki maşallah kışında aynıydı..yazın falan yine razıyım kışın çok zor oluyo kızlar:18:

hahahaaha fato daha doğumdan sonrada beklicek kızz...ayy düşün 9 ay
ivedik gibi 9 ayın patlamasını yaşıcanız :))hehehehe

işde diyorum dahada 3,5 ay var 40 çıkması vs vs derken 4 ayı bulur maxımum ... dişlerini sıka sıka diş kalmaycak herhalde

ben de kışın çok üşüyorum falan diye yırtıyordum biraz. şimdi hiç affı yok valla. nasıl bu kadar iştahlı oluyorlar anlamıyorum. bi de bana kızıyo sen çabuk sıkıldın benden istemiyorsun artık beni diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…