günaydın kızlar..
nektar aynen canm bende şimdi geldim..ve yakalandım
dün akşamda eşim binlerce kez özür diledi...ağzımdan kaçtı sana demedim faln dedi..çok üzüldü ben tabii damacanalarımı açtımbaşladım ağlamaya oda ağlıcaktı nerdeyse...bidaha böle bi duruma düşmücez söz dedi..bidaha küsmeyelim aşkım ,o her açmadığım telefonda içim cız etti ama işte kuru inadım yüzünden açmadım dedi sıpa
dün akşam çayı da o yaptı :)) pazar günü için yemek sözü verdi dışarda
gece de cicişlerişmi giydim azcık oynaştıkama istediğini de vermedim işte ohh
olayın tatlıya bağlanmasına çok sevindim zuzum :81:
dilesin tabi özür, yemek sözünü de kapmışsın ohh
kız hem cicilerini giy hem oynaş sonra yine inat yap bişicikler olmasın
çok fenasınn
günaydın kızlar..
Nektar aynen canm bende şimdi geldim..ve yakalandım
Dün akşamda eşim binlerce kez özür diledi...ağzımdan kaçtı sana demedim faln dedi..çok üzüldü ben tabii damacanalarımı açtımBaşladım ağlamaya oda ağlıcaktı nerdeyse...bidaha böle bi duruma düşmücez söz dedi..bidaha küsmeyelim aşkım ,o her açmadığım telefonda içim cız etti ama işte kuru inadım yüzünden açmadım dedi sıpa
Dün akşam çayı da o yaptı :)) pazar günü için yemek sözü verdi dışarda
Gece de cicişlerişmi giydim azcık oynaştıkama istediğini de vermedim işte ohh
hehheheh öyleyim demii:90:
cezalısın sen dedim yok sana...sen dur diyo şu cezam bitsin bende biliyom sana ne ceza verceğimi dedi
yarenay benimkinin öyle planları varki ,bi yaz gelsin görcen sen diyor
Ay zuzu alemsin ya Barıştığınıza sevindim canım. Ohh yemek sözünü de almışsın ne güzel.
Ya kızlar sizin de eşlerinizde baharla birlikte bir coşma oldu mu acaba??? Ya biz nerdeyse evlendiğimiz ilk günlere döndük. Peşimde dolanıp duruyo, iş yaptırmıyo. Zor kaçıyorum elinden
ay zuzu alemsin ya barıştığınıza sevindim canım. ohh yemek sözünü de almışsın ne güzel.
ya kızlar sizin de eşlerinizde baharla birlikte bir coşma oldu mu acaba??? ya biz nerdeyse evlendiğimiz ilk günlere döndük. peşimde dolanıp duruyo, iş yaptırmıyo. zor kaçıyorum elinden
istediği kadar coşsun dükkan kapalı tarla kaç aydır nadasda daha 3,5 ay beklicek
hehehehe beklicekgünaydın kızlar:))
bizdede aynen öyle daha şimdiden tavan yapmış ama çare yok:))
Ay zuzu alemsin ya Barıştığınıza sevindim canım. Ohh yemek sözünü de almışsın ne güzel.
Ya kızlar sizin de eşlerinizde baharla birlikte bir coşma oldu mu acaba??? Ya biz nerdeyse evlendiğimiz ilk günlere döndük. Peşimde dolanıp duruyo, iş yaptırmıyo. Zor kaçıyorum elinden
hahahaaha fato daha doğumdan sonrada beklicek kızz...ayy düşün 9 ay
ivedik gibi 9 ayın patlamasını yaşıcanız :))hehehehe
işde diyorum dahada 3,5 ay var 40 çıkması vs vs derken 4 ayı bulur maxımum ... dişlerini sıka sıka diş kalmaycak herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?