bekarken herkes evinde, kendi yatağında uyuyodu ama fundam
7 aylık diyebiliriz 1 haftam var işde 7 aya girmeme ben 6-7 kilo aldım şuaana kadr bebikde ortalama 1200 gr civarlarında...aşırı büyük değil dışardan ama şimdiden nefes nefese kalıyorsun ymek yerken bile boguluyorum gibi oluyokaç aylık hamileydin sen fatma..ve kaç kilo aldın hamile kaldıktan sonra..karnın aşırı büyük gelmedi bana
ay fatma çok tatlısnız oğluşunla
kocaman olmuş kız göbiş, maşallah kilosu felan çok iyi gidiyo sanırım bebişin
Fatma uzaktan çektiğinde şişmiş karnın ama yakından yine yok okadar kıs..için amma genişmiş he :))
bence bu akşam herkeste icraat varbu kadar konuştuk
Sen barıştın mı buarada nektarcım
dün gece 1 gibi gelmiş, yatmış yanıma uyumuş
(bu hafta böyle geç gelicek hep, şansıma bak)
sabah ben çıkarken uyuyodu, barışmaya fırsat olmadı bu hafta olmiycak gibi de zaten..
özür dileyecek başka çare yok
Elfii bugün muht. Lar son..
Eksik gün bild. Varmı...
Hatırlatayım dedim:13:
Pazar gününü bekliceniz yanii:44:
Hiç konuşmuyomusunuz telefonda falan...
Ay zaten görüşemiyonuz bide konuşmamak kötü olur
dün gece 1 gibi gelmiş, yatmış yanıma uyumuş
(bu hafta böyle geç gelicek hep, şansıma bak)
sabah ben çıkarken uyuyodu, barışmaya fırsat olmadı bu hafta olmiycak gibi de zaten..
özür dileyecek başka çare yok
7 aylık diyebiliriz 1 haftam var işde 7 aya girmeme ben 6-7 kilo aldım şuaana kadr bebikde ortalama 1200 gr civarlarında...aşırı büyük değil dışardan ama şimdiden nefes nefese kalıyorsun ymek yerken bile boguluyorum gibi oluyo
büyüyoruz artık teyzesiii
tşk ederim canım muhtasarı gönderdim kdv yi bitirmeye çalışıyorum. Eksik gün bildirim yok allahtan. Sevmiyorum onunla uğraşmayı. Senin işler ne durumda. Aman kontrol et unuttuğum mükellef kalmasın. Büro çok zor yaa
öyle bişi de olmadıayy valla nektar helal olsun sana iyi duruyon ben hiç duramıyom ya:84:..seni niye kırmıştıki sorun neydi canım..ben küs kalınca bütüngün moralim sıfır oluyo canım sıkılıyo kendime yapıyorum o yüzden bende küs kalmıyorum
bence karnın geniş ondan fazla büyük durmuyomaşallah hadi az kalmış..inşallah doğumdan sonra verirsin kilolarıda
öyle bişi de olmadı
kahvaltı sofrasında pazar günü
birlikte hazırladık masayı
börekleri tabağa koydum, o mikrodalgada ısıttı
oturduk
fazla ısıtmamış,soğuktular gibiydiler
"aa bunlar buz gibi şunları koy da tekrar ısınsınlar" dedim
ay bi tepki verdi ki şaşırdım
işte sen hep bana bişi yaptırmaya çalışıyosun, hep benle uğraşıyosun diye kalktı masadan börekleri ısıtmaya diye
dedim bırak iştah felan kalmadı, mümkün olduğunca uğraşmiycam senle artık..
önemsiz bişi belki ama yani insan kırılıyo
eline mi yapıştı acaba o tabak
"noolur gel bemle uğraş"Diycek sonunda
böyle ilgisiz olmama dayanamıyo
ama inatçı olduğumu da biliyo..benim yanaşmiycağımı biliyo
hafta sonu gelsin bakalım :44:
evet o eksik gün yüzünden geçen ay ceza yedim zaten ,bende sevmiyorum
Kontrolümü yapıyorum canım..firma listesinden ,gönderdiğim beynm.leri tek tek karşılaştırıyorum..
şimdi bitanesi elimde az kaldı...bi kahve var fişlerini kesmem gerekiyor daha kesmedim
bitanede bi yetkili servisim var..bunlar kaldı...
belki ben de dışarıda bir yemeğe kapatırım olayı zuzuEminim onunda şuan içi içini yiyordur....
keşkee, bir de "çoraplarını kirli sepetine at", "kıyafetlerini dolabına götür", "jölenin kapağını yine açık unutmuşsun" gibi şeyler söyleyince de "uğraşmış" oluyosun onlarlaNektarcım aynı şeyi benim eşimde yapıyosanki ne yapıyolarsa sonuçta bizde çalışıyoruz..doğru düzgün yardım etmedikleri gibi döküntülerini toplasalar bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?