- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ben de kışın çok üşüyorum falan diye yırtıyordum biraz. şimdi hiç affı yok valla. nasıl bu kadar iştahlı oluyorlar anlamıyorum. bi de bana kızıyo sen çabuk sıkıldın benden istemiyorsun artık beni diye
benim eşimde dün sitem ediyordu ne zamandır bişeyler giymiyomuşum diye. Dünde üşüdüm attım kendimi yatağa yorguna çektim üzerime bi tek gözlerim dışardaydı o da sevinmiş açtı yorganı dediki heveslendim sandım ciciler giyindin. Napıyım üşüyorum dedim :)))
ay herkes aynı şeyleri yaşıyomuş meğersem
Yeni evli olduğumuzdan dolayıdır kesin
Yaa kızlar hamilelik boyunca hiç mi bişi olmuyo ona takıldım ben, arkadaşım hamileyken gayette oluyodu onlarınkisi
benim eşimde dün sitem ediyordu ne zamandır bişeyler giymiyomuşum diye. Dünde üşüdüm attım kendimi yatağa yorguna çektim üzerime bi tek gözlerim dışardaydı o da sevinmiş açtı yorganı dediki heveslendim sandım ciciler giyindin. Napıyım üşüyorum dedim :)))
fatma hamile kaldığından beri hiç mi olmuyor???
yeni evli olduğumuzdan dolayıdır kesin
yaa kızlar hamilelik boyunca hiç mi bişi olmuyo ona takıldım ben, arkadaşım hamileyken gayette oluyodu onlarınkisi
yeni evli olduğumuzdan dolayıdır kesin
yaa kızlar hamilelik boyunca hiç mi bişi olmuyo ona takıldım ben, arkadaşım hamileyken gayette oluyodu onlarınkisi
ben dün gece Sonerin açık arttırmada "koyver gitsin" el hareketine yüz mimiklerine bayıldımBu arada hiç birimiz bilemedik Aylin aldı evi. Carolinin suratı ne komik oldu süper sahneydi :)))
Eki Görüntüle 165962 Eki Görüntüle 165963 bakın göbeği koyayım böle nasıl yapacan ayyyy
ay fatma çok tatlısnız oğluşunlaEki Görüntüle 165962 Eki Görüntüle 165963 bakın göbeği koyayım böle nasıl yapacan ayyyy
alemsin bollbekarken nasıl duruyoduk
bekarken herkes evinde, kendi yatağında uyuyodu ama Fundamalemsin bollbekarken nasıl duruyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?