ay ne güzel iyice öpseydin:1ben yine özledim annemi..kalıp gidincede çok özleniyo siz bugün gidicektiniz dimi dr yarenay
Günaydın kızlar,
Gözünaydın Yarenay
Burasida günesli cumartesi günü burada 23 derece olacakmis.
Ne güzel yaa ben anneme sarilmaya daha 3,5 ay var(((
yakinmi annen sana ?
günaydıııııııııııııııııınnnnnn
Tesekkürler caniminici bende iyiyim aynen hayat devam iste okul ehliyet öyle geciyor zaman iste
bu persembe türkiyeden misafirlerim gelecek bir daha ki hafta baya bir yogun gececek benim icin böyle iste valla canim havalar da isinmaya basladi. Günesli hava insanin ici aciliyor günesi görünce valla.
lahana turşusundan olana bayılıyorummmgünaydın kızancıklar :)
burda hava kapalı biraz..gece baktım yağışlı gösteriyodu hava durumu
elfii kıs kapuskayı ben çok severim böle ekşili falan ımmhh..babanem lahana turşusundan yapardı öle daha bi güzel oluyor :)) ama eşim ağzına sürmez..
lahana turşusundan olana bayılıyorummm
ay nerden aklıma soktun şimdi zuzu
kapuska ne kızlar ben hiç yemedim..nektar sen işe kaçta geliyosun canım
canım lahanadan yapılır içine biraz bulgur atıyor annem çok az ama..limon sıkıp ye ohh miss :)
ama dediğim gibi turşudan daha güzel oluyor :)
hiç yemedim lahanadan sarma yaparız onu severim yani lahana dolması..bide lahana turşusu yerim
9 da canım..evim çok yakın olduğu için evden 10 kala çıkıyorumkapuska ne kızlar ben hiç yemedim..nektar sen işe kaçta geliyosun canım
turşulusundan olsun lütfen evetahanda işte o turşudan biraz kullan yap bak değişiklik olur sanada..
annem de dolma yaparken ayırır biraz parçalardan falan..onlarla yapar kapuska..ama senin turşun varsa denemelik yap bana ve nektara da gönder bi zahmet
elfiii, bak burda bugün bir sürü diz, diz altı, diz üstü elbise var canım
trendyol | alışverişin yeni yolu
:94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?