2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

neyse sekerler ben kactimmm

okulum var bugün benim öpüldünüzzzz

byeeeeeeeeeeeeeeee

:79::79::79::79::79::79::79:

:92::92::92::92::92:

ay ne güzel iyice öpseydin:1ben yine özledim annemi..kalıp gidincede çok özleniyosiz bugün gidicektiniz dimi dr yarenay

yok canım dün gitti ablamla eniştem doktora. yarın gerekli tahlilleri vermek için gidecek ablam tekrar.

Günaydın kızlar,

Gözünaydın Yarenay

saol canım

Burasida günesli cumartesi günü burada 23 derece olacakmis.

Ne güzel yaa ben anneme sarilmaya daha 3,5 ay var (((

yakinmi annen sana ?

canım ben KKTC'deyim annem Türkiye'de. çok uzak değil aslında ama ayrı ülke adı yetiyor.

günaydıııııııııııııııııınnnnnn

günaydın fatma ve yiğitttt

günydın sanada yarenay

günaydın kızancıklar :)

burda hava kapalı biraz..gece baktım yağışlı gösteriyodu hava durumu

elfii kıs kapuskayı ben çok severim böle ekşili falan ımmhh..babanem lahana turşusundan yapardı öle daha bi güzel oluyor :)) ama eşim ağzına sürmez..

lahana turşusundan olana bayılıyorummm
ay nerden aklıma soktun şimdi zuzu

bugün yine kalkamadım yataktan geç kaldım :)) pazara kadar kendime gelemicem heralde :))

kapuska ne kızlar ben hiç yemedim..nektar sen işe kaçta geliyosun canım

canım lahanadan yapılır içine biraz bulgur atıyor annem çok az ama..limon sıkıp ye ohh miss :)
ama dediğim gibi turşudan daha güzel oluyor :)

hiç yemedim lahanadan sarma yaparız onu severim yani lahana dolması..bide lahana turşusu yerim

ahanda işte o turşudan biraz kullan yap bak değişiklik olur sanada..

annem de dolma yaparken ayırır biraz parçalardan falan..onlarla yapar kapuska..ama senin turşun varsa denemelik yap bana ve nektara da gönder bi zahmet

kapuska ne kızlar ben hiç yemedim..nektar sen işe kaçta geliyosun canım
9 da canım..evim çok yakın olduğu için evden 10 kala çıkıyorum
ahanda işte o turşudan biraz kullan yap bak değişiklik olur sanada..

annem de dolma yaparken ayırır biraz parçalardan falan..onlarla yapar kapuska..ama senin turşun varsa denemelik yap bana ve nektara da gönder bi zahmet
turşulusundan olsun lütfen evet
ay anneme söylim en kısa zamanda yapsın bizi de yemeğe çağırsın

Son düzenleme:
nektar geçen hafta anneme gitmiştik yemeğe...orda yedim..yapmış sağolsun :))

söle tabisii yapsın :)hehe

Nektarcım inegöl köftesinde su olduğu için sıçrıyor. Dün sormuştun. Dün çok trafik vardı şirketin beni buraktığı yerden eve 15. dk lık yürüme mesafesi var eşime gelme ben yürürüm dedim o da köfteyi fırında yapmış biraz kuru olmuştu. sıçrar diye düşünürsen yağı kağıdın üstüne koy o şekilde de kuru olarak yapabilirsin.

bugün kardeşim bizde kalacak onun için kapuska yapmaktan vazgeçtim. dün görümcemler geldi yemeğe domatesli bulgur pilavıda yaptım 2 makine çamaşır yıkadım kuruyan beyazları kaldırdım. Mercimek çorbası yaptım bugün için. Pizza yapmaya karar verdik. Kardeşimde kapuskayı sevmiyor. Çok yoruldum dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…