2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

trendyoldakinin fiyatı iyimiş 4 gb hafızası var ama tükenmiş evet
rengi de çok şeker :101:

son 1 saat 25 dk
ben bu gece annemlerde kalıcam sanırım, eşim Trakyadaymış bugün çok geç gelecekmiş

üzülme funda gittigdyr yada hpsburada..bunlara bak..

kızlar hiç dalyan köfte yaptınızmı....

geç gelsin sonuçta gelcek ama..evinde uyusana..adam eve gelince boş yataktamı uyusun...
tabi korkarsan o ayrı canım..ben daha hiç annemlerde kalmadım yaa...

geç gelsin sonuçta gelcek ama..evinde uyusana..adam eve gelince boş yataktamı uyusun...
tabi korkarsan o ayrı canım..ben daha hiç annemlerde kalmadım yaa...
başta çok korkuyodum zuzum, ama alıştım şimdi..
annem haftada 1 iki haftada 1 onlarda kalmazsam surat yapıyo yaa
eşim geç geleceği zaman da oraya iniyorum ben de :26:

Kızlar trendyoldaki değil ege reyondakine baktım 600 tl dı tükenmiş çok uygundu ben almaya kalkana kadar bitmiş:111:..eşim geç kalıcağı zaman niyeyse ben çok sinirleniyorum kızlar evde canım çok sıkılıyo akşam tek başıma yemek de yemek istemiyorum..eğer annem burda olsaydı böyle durumlarda ben kesin orda dururdum eşim gelince beni ordan alırdı evimize giderdik..malesef ama

başta çok korkuyodum zuzum, ama alıştım şimdi..
annem haftada 1 iki haftada 1 onlarda kalmazsam surat yapıyo yaa
eşim geç geleceği zaman da oraya iniyorum ben de :26:

niye surat yapıyoki..senin ayrı bi evin var artık..
ama üzmeyede değmez..madem böle bi durumun var iyi denk gelmiş ozaman..eşinin çok geç geleceği zamanlara getirmen iyi enazından :)

niye surat yapıyoki..senin ayrı bi evin var artık..
ama üzmeyede değmez..madem böle bi durumun var iyi denk gelmiş ozaman..eşinin çok geç geleceği zamanlara getirmen iyi enazından :)
çok özlüyo sanırım, kız kardeşim memlekette evli ya,onu senede 2 defa görebiliyo.. ondan galiba benim üzerime çok düşüyo

dalyan köfteyi ben de yapmadım hiç,
ben fellah köftesini merak ediyorum, ince bulgur aldım hafta sonu yapmayı deniycem de inş dağılmaz

anladım nektarcım..senden gideriyo özlemini :)

hadi bakalım..yap yazarsın..
bende yapayım bigün belki cumartesi yaparım..yanınada pilav salata ohh.kocişin keyfi olsun...

dün dedi dalyan köfte yapsana bana aşkım..yapayım tabisi canım dedim..zaten senden başkası her istediğimi yapmıyo canım karım dedi..ay üzüleyimmi sevineyim mi anlamadım:26: yapayımda şımarsın bari :))

waow:89:aşk kokusu var havada aşk kokusu var

ay birde duygulu duygulu söylemiş gel de yapma
baktım ben de netten tarifine, hatırladım ben bu köfteyi
annem yapar, çok da severim

Funda içindeki yumurtası güzel oluyo valla bak, annem bazen yumurta yerine sebze koyar o da güzel oluyo, bir de kaşar sarabiliyosun içine böyle kalın kesilmiş

acıktım galiba :44:

zuzu, 6 da mı çıkıyosun canım, geldi mi patronun 7 ye kalmıyosun dimmi :26:

Dalyan köftesi harcı varsa onunla dene. Biz inegöl köfte harcı aldık eşim onunla yaptı alt komuş geldi dedi ki köfte hazırmı eşim hemen yoo ben yaptım dedi :)) Gerçi öylede hazır gibi oluyor kıyma içine biraz yağ biraz su ve harcı koydu şekil verdi o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…