- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
sony vaio canım..ama kimse pek tınlamamış
Trendyol da var şimdi baktınmı fiyatlarına . Normal fiyatları ile indirimli fiyatlarını karşılaştır bence. Uygunsa kaçırma
sony vaio canım..ama kimse pek tınlamamış
trendyoldakinin fiyatı iyimiş 4 gb hafızası var ama tükenmiş evet
rengi de çok şeker :101:
son 1 saat 25 dk
ben bu gece annemlerde kalıcam sanırım, eşim Trakyadaymış bugün çok geç gelecekmiş
başta çok korkuyodum zuzum, ama alıştım şimdi..geç gelsin sonuçta gelcek ama..evinde uyusana..adam eve gelince boş yataktamı uyusun...
tabi korkarsan o ayrı canım..ben daha hiç annemlerde kalmadım yaa...
üzülme funda gittigdyr yada hpsburada..bunlara bak..
Kızlar hiç dalyan köfte yaptınızmı....
başta çok korkuyodum zuzum, ama alıştım şimdi..
annem haftada 1 iki haftada 1 onlarda kalmazsam surat yapıyo yaa
eşim geç geleceği zaman da oraya iniyorum ben de :26:
çok özlüyo sanırım, kız kardeşim memlekette evli ya,onu senede 2 defa görebiliyo.. ondan galiba benim üzerime çok düşüyoniye surat yapıyoki..senin ayrı bi evin var artık..
ama üzmeyede değmez..madem böle bi durumun var iyi denk gelmiş ozaman..eşinin çok geç geleceği zamanlara getirmen iyi enazından :)
dalyan köfte yapmadım ama merak ettim canım sen yaptınmı peki
yapmadım canım..eşim istedi dün..bu hfta olmazsa önümüzdeki hafta yapmayı düşünüyorum...
anladım nektarcım..senden gideriyo özlemini :)
hadi bakalım..yap yazarsın..
bende yapayım bigün belki cumartesi yaparım..yanınada pilav salata ohh.kocişin keyfi olsun...
dün dedi dalyan köfte yapsana bana aşkım..yapayım tabisi canım dedim..zaten senden başkası her istediğimi yapmıyo canım karım dedi..ay üzüleyimmi sevineyim mi anlamadım:26: yapayımda şımarsın bari :))
ay birde duygulu duygulu söylemiş gel de yapmaanladım nektarcım..senden gideriyo özlemini :)
hadi bakalım..yap yazarsın..
bende yapayım bigün belki cumartesi yaparım..yanınada pilav salata ohh.kocişin keyfi olsun...
dün dedi dalyan köfte yapsana bana aşkım..yapayım tabisi canım dedim..zaten senden başkası her istediğimi yapmıyo canım karım dedi..ay üzüleyimmi sevineyim mi anlamadım:26: yapayımda şımarsın bari :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?