2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:) evet gelde yapma...

çıkıyorum kızlar...bana halaa diyo hadiş bugün 6 da çık..
bende dedim zaten çıkış saatim:)

hadi iyi akşamlar..otobüsü kaçırmayım :)

Dalyan köfte dün yemişim de haberim yok :) Fotosunu gördüm şimdi Kaynanam çalıştığı yerden getirmişti cumartesi günü. dün kıymalı börek yaptım bide dalyan köfte çayda yaptım böreğin yanına. Öyle geçiştirdik akşamı

kaşar fikri iyi canım hiç yemedim ben hayret valla..ay bende acıktım

inegöl köftesi tarifini hep okuyorum netten içinde su var ya hani, yağa atınca sıçramıyo mu, yağ yanmıyo mu elfi? bunu düşünerek yapmaya cesaret edemiyorum.. :44:

inegöl köftesi tarifini hep okuyorum netten içinde su var ya hani, yağa atınca sıçramıyo mu, yağ yanmıyo mu elfi? bunu düşünerek yapmaya cesaret edemiyorum.. :44:

daha hiç kızartmadım sağolsın eşim yapıyor. Akşama yemeğimiz yok buzluktan çıkarıcaz bikaç tane bakarım sıçrıyormu diye. Bende bi pilav yaparım. Brokoli aldım bu akşam haşlıyayım salata yaparım ondan. halim kalırsa yarın için kapuska yapıcam. Eşim çok seviyo

günaydın kızlar. burda da hava çok güzel. umarım kapanmaz öğleden sonra. annem geldi dün akşam. sarıldım yine ne güzel.

günaydinn !!!

Iyi Bir Gün gecirmemiz dilegimle....................

:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

günaydın kızlar. burda da hava çok güzel. umarım kapanmaz öğleden sonra. annem geldi dün akşam. sarıldım yine ne güzel.

Burasida günesli cumartesi günü burada 23 derece olacakmis.

Ne güzel yaa ben anneme sarilmaya daha 3,5 ay var (((

yakinmi annen sana ?

iyilik sinemcim bebikde iyi şimdiik herşey gayet yolunda şükür ki..sen nasılsın napıorsun

Tesekkürler caniminici bende iyiyim aynen hayat devam iste okul ehliyet öyle geciyor zaman iste

bu persembe türkiyeden misafirlerim gelecek bir daha ki hafta baya bir yogun gececek benim icin böyle iste valla canim havalar da isinmaya basladi. Günesli hava insanin ici aciliyor günesi görünce valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…