kaşar fikri iyi canımay birde duygulu duygulu söylemiş gel de yapma
baktım ben de netten tarifine, hatırladım ben bu köfteyi
annem yapar, çok da severim
Funda içindeki yumurtası güzel oluyo valla bak, annem bazen yumurta yerine sebze koyar o da güzel oluyo, bir de kaşar sarabiliyosun içine böyle kalın kesilmiş
acıktım galiba :44:
zuzu, 6 da mı çıkıyosun canım, geldi mi patronun 7 ye kalmıyosun dimmi :26:
inegöl köftesi tarifini hep okuyorum netten içinde su var ya hani, yağa atınca sıçramıyo mu, yağ yanmıyo mu elfi? bunu düşünerek yapmaya cesaret edemiyorum.. :44:Dalyan köftesi harcı varsa onunla dene. Biz inegöl köfte harcı aldık eşim onunla yaptı alt komuş geldi dedi ki köfte hazırmı eşim hemen yoo ben yaptım dedi :)) Gerçi öylede hazır gibi oluyor kıyma içine biraz yağ biraz su ve harcı koydu şekil verdi o kadar.
inegöl köftesi tarifini hep okuyorum netten içinde su var ya hani, yağa atınca sıçramıyo mu, yağ yanmıyo mu elfi? bunu düşünerek yapmaya cesaret edemiyorum.. :44:
günaydın kızlar. Burda da hava çok güzel. Umarım kapanmaz öğleden sonra. Annem geldi dün akşam. Sarıldım yine ne güzel.
günaydın kızlar. burda da hava çok güzel. umarım kapanmaz öğleden sonra. annem geldi dün akşam. sarıldım yine ne güzel.
günaydıııııııııııııııııınnnnnn
Naber fatmaa
#
bebek nasil nasil gidiyor <??
Günaydin !!!!!!
:79::79::79::79::79::79::79::79:
iyilik sinemcim bebikde iyi şimdiik herşey gayet yolunda şükür ki..sen nasılsın napıorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?