2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kendini paranı kazanıyosun ne demeye hakkı varki..benim eşim asla karışmaz öyle şeylere..ay işlerim bitmedi gitti ya

Kendini paranı kazanıyosun ne demeye hakkı varki..benim eşim asla karışmaz öyle şeylere..ay işlerim bitmedi gitti ya

:13: :13:

3 mail cevapladım bitti benim işim
evrak dolabımı düzenliyim diyorum..
patronum gelicek ama yarım saate kadar, o mutlaka iş çıkartır bana

Bir yerde okudum günlük içmemiz gereken su miktarını hesaplamak için kilomuzu0.028 ile çarpıp sonra ikiye bölecekmişiz sonucunda çıkana göre su içmek yeterliymiş. 55 kiloyuum mesela, 0.77 lt su içmeliymişim. Ama öyle şey mi olur yaa 1 lt. bile olmadı. ama benim canım çoğu zaman 1,5 lt kadar su istiyor gün içinde?

Bir de daha fazla kalori yakmak için suyu soğuk içmek gerekiyormuş. Böylece 1lt suyun vücut ısımıza yani 37 dereceye gelene kadar 200 kalori yakıyormuş bünye. Denemekbedava sitesinde yazıyor. Anlayamadım ne kadar doğru?:26::26::26:

aa çok ilginçmiş, benim de içmem gereken su 0,84 müş :44:

ben buaralar çok çalışıyorum..oh rahatladın sen canım
çalış tatlım, iş olmayınca da sıkılıyo insan

ohh sende yüz buldun astarınıda iste kıss
bags a bakmıştımevet uygun fiyatları

evet insan boş olunca sıkılıyo..canım o yanlış ben bakmıştım 51 kiloyum içmem gereken su 1.5 litreydi

kendi paranıda kazansan sonuçta ortak hesap canım...hesap ortaksa iki tarafında birbirlerine söz hakkı vardır ..ozaman herkes kendi parasını harcasın..böyle olurmu olmazz !!!

kendi paranıda kazansan sonuçta ortak hesap canım...hesap ortaksa iki tarafında birbirlerine söz hakkı vardır ..ozaman herkes kendi parasını harcasın..böyle olurmu olmazz !!!

vallahi canım bizde yokeşim bana karışmaz istediğim gibi harcama yaparım

ohh sende yüz buldun astarınıda iste kıss
bags a bakmıştımevet uygun fiyatları
istemem zuzum, bak leopar tuniği bile almadım :78:

şirinmiş bu, nekadar tatlı bi pembe :81:

ortak hesap haklısın zuzum, ama öyle çalıştığın halde aldığın tokaya bile karışan koca da olmaz olsun.. (ki arkadaşımın kocası öyle, acaip sıkıyo kızı )
ben aldığım her şeyi söylerim, eşim de hep onaylar sağ olsun ama söylerim ben yine de :44:

mesela geçengün 50 tl bi gömlek aldım çok beğendim sonra pahalı gibi geldi akşam eşime dedimki aşkım sence pahalımı dedim yok hayatım sonuçta beğenmişin boşver dedi..canım kocam

Az önce çamaşır makinemle ilgili bilgi vermek için Bosch'tan bi bayan geldi anlattı anlattı gitti. E makineyi alalı 4 ay oldu bu zamana kadar bilmiyorsam da öğrendim nasıl kullanıldığını. İlk ay gelip de anlatsana be kadın beni yordum öğrenicem diye uğraştım o kadar zaman. İki üç tane de deterjan yumuşatıcı bıraktı gitti. Aman nolursa olsun seviyorum be ben bu Bosch'u

bosch ve simens güzeldir canım :81:bende simens kullanıyorum..buarada sana hiç numune geliyomu tatlım

vallahi canım bizde yokeşim bana karışmaz istediğim gibi harcama yaparım

tabiki canım..benim eşimde karışmaz çokmu istiyosun al der..ama bende kendi durumumuzu bilirm sıkışık olduğumuz dönemlerde zaten istemem bişey..

ben sadece "kendi paranı kazanıyosun bişey demeye ne hakkı var" demene cevap verdim :)) hoş onuda bana sölememiştin ya atladım işte
ama bizim hesabımız ortaktır..maaşları aldıkmı dökeriz önümüze :119:

yanlış anlamadın beni dimii

evet canım var öyle erkekler. Ben şu an çalışmıyorum mesela ve bişey alırken canım sıkılıyor kendi paranla almak ayrı bir şey. O zaman neden aldın niçin aldın diye sorgulayamaz beni. Tamam şimdi de bi şey demiyor ama benim içim rahat etmiyor.
mesela geçengün 50 tl bi gömlek aldım çok beğendim sonra pahalı gibi geldi akşam eşime dedimki aşkım sence pahalımı dedim yok hayatım sonuçta beğenmişin boşver dedi..canım kocam

Tebrik ediyorum eşini. Benimki de ne istersen al kafana göre der. Eve gelince de neden aldın der. İstediğini al dedin ya derim, tamam canım ben şaka yapıyorum der, eşşek uyuz ediyor beni

yok tatlım niye yanlış anlayımnektar ne demek istediğimi anladı bencesizin yaptığınız en mantıklısı aslında

ay ne alaka yaa..benim bilidiğim servis montajda anlatır :))

bende makinayı bozucam galiba yaa:18: habire düğmelerine basıp duruyom çözemedim bitürlü..bazen kilitliyom okadar basıyom ki :) kapağını açamıyom kilitleniyo :))

bosch ve simens güzeldir canım :81:bende simens kullanıyorum..buarada sana hiç numune geliyomu tatlım

Fundacım walla evde oturmaktan bu numune işlerine sardım ben de. Geldi bikaç tane bioblastan şampuan krem numuneleri, milupadan ıslak mendil pişik kremi numuneleri, lansinohtan süt torbası göğüs pedi geldi. olayden krem geldi mesela geçenlerde. Denemekbedava sitesi dove saç bakım seti fln yollamış. Böyle takılıyouz biz de :))

evet canım yani kendi paran olunca dahada rahat oluyosun bende onu demek istedim..zaten karışmazdı sağ olsun şimdi hiç bişe demez ona bu ay beğendiği ayakkabıyı alıcam amakendi pahalı diye kıyamıyo aşkım yabana gelince kıyar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…