Kendini paranı kazanıyosun ne demeye hakkı varki..benim eşim asla karışmaz öyle şeylere..ay işlerim bitmedi gitti ya
:13::13:
3 mail cevapladım bitti benim işim
evrak dolabımı düzenliyim diyorum..
patronum gelicek ama yarım saate kadar, o mutlaka iş çıkartır bana
aa çok ilginçmiş, benim de içmem gereken su 0,84 müş :44:Bir yerde okudum günlük içmemiz gereken su miktarını hesaplamak için kilomuzu0.028 ile çarpıp sonra ikiye bölecekmişiz sonucunda çıkana göre su içmek yeterliymiş. 55 kiloyuum mesela, 0.77 lt su içmeliymişim. Ama öyle şey mi olur yaa 1 lt. bile olmadı. ama benim canım çoğu zaman 1,5 lt kadar su istiyor gün içinde?
Bir de daha fazla kalori yakmak için suyu soğuk içmek gerekiyormuş. Böylece 1lt suyun vücut ısımıza yani 37 dereceye gelene kadar 200 kalori yakıyormuş bünye. Denemekbedava sitesinde yazıyor. Anlayamadım ne kadar doğru?:26::26::26:
çalış tatlım, iş olmayınca da sıkılıyo insanben buaralar çok çalışıyorum..oh rahatladın sen canım
portföy olanlar zaten küçük oluyo ya canım
ben seviyorum el çantalarını çok
trendyol çıkıyo da, limango virusvirus diye çıkıyo ben de anlamadım zuzum :26:
limangoya baksana bi, arrivare ve bags kampanyalarına
benim eşim süper yaaa
çantaları söyledim kızmadı, bu ay çok açıldın ama farkında mısın dedi sadece
leopar tuniği de söyledim içinde kaldıysa al kuzu diyo
başka almiycan ama bu ve önümüzdeki hafta söz ver diyo
Kendini paranı kazanıyosun ne demeye hakkı varki..benim eşim asla karışmaz öyle şeylere..ay işlerim bitmedi gitti ya
kendi paranıda kazansan sonuçta ortak hesap canım...hesap ortaksa iki tarafında birbirlerine söz hakkı vardır ..ozaman herkes kendi parasını harcasın..böyle olurmu olmazz !!!
istemem zuzum, bak leopar tuniği bile almadım :78:ohh sende yüz buldun astarınıda iste kıss
bags a bakmıştımevet uygun fiyatları
şirinmiş bu, nekadar tatlı bi pembe :81:
ortak hesap haklısın zuzum, ama öyle çalıştığın halde aldığın tokaya bile karışan koca da olmaz olsun.. (ki arkadaşımın kocası öyle, acaip sıkıyo kızıkendi paranıda kazansan sonuçta ortak hesap canım...hesap ortaksa iki tarafında birbirlerine söz hakkı vardır ..ozaman herkes kendi parasını harcasın..böyle olurmu olmazz !!!
Az önce çamaşır makinemle ilgili bilgi vermek için Bosch'tan bi bayan geldi anlattı anlattı gitti. E makineyi alalı 4 ay oldu bu zamana kadar bilmiyorsam da öğrendim nasıl kullanıldığını.İlk ay gelip de anlatsana be kadın beni yordum öğrenicem diye uğraştım o kadar zaman. İki üç tane de deterjan yumuşatıcı bıraktı gitti. Aman nolursa olsun seviyorum be ben bu Bosch'u
vallahi canım bizde yokeşim bana karışmaz istediğim gibi harcama yaparım
evet canım var öyle erkekler. Ben şu an çalışmıyorum mesela ve bişey alırken canım sıkılıyor kendi paranla almak ayrı bir şey. O zaman neden aldın niçin aldın diye sorgulayamaz beni. Tamam şimdi de bi şey demiyor ama benim içim rahat etmiyor.istemem zuzum, bak leopar tuniği bile almadım :78:
şirinmiş bu, nekadar tatlı bi pembe :81:
ortak hesap haklısın zuzum, ama öyle çalıştığın halde aldığın tokaya bile karışan koca da olmaz olsun.. (ki arkadaşımın kocası öyle, acaip sıkıyo kızı)
ben aldığım her şeyi söylerim, eşim de hep onaylar sağ olsun ama söylerim ben yine de :44:
mesela geçengün 50 tl bi gömlek aldım çok beğendim sonra pahalı gibi geldi akşam eşime dedimki aşkım sence pahalımı dedim yok hayatım sonuçta beğenmişin boşver dedi..canım kocam
tabiki canım..benim eşimde karışmaz çokmu istiyosun al der..ama bende kendi durumumuzu bilirm sıkışık olduğumuz dönemlerde zaten istemem bişey..
ben sadece "kendi paranı kazanıyosun bişey demeye ne hakkı var" demene cevap verdim :)) hoş onuda bana sölememiştin ya atladım işte
ama bizim hesabımız ortaktır..maaşları aldıkmı dökeriz önümüze :119:
yanlış anlamadın beni dimii
Az önce çamaşır makinemle ilgili bilgi vermek için Bosch'tan bi bayan geldi anlattı anlattı gitti. E makineyi alalı 4 ay oldu bu zamana kadar bilmiyorsam da öğrendim nasıl kullanıldığını.İlk ay gelip de anlatsana be kadın beni yordum öğrenicem diye uğraştım o kadar zaman. İki üç tane de deterjan yumuşatıcı bıraktı gitti. Aman nolursa olsun seviyorum be ben bu Bosch'u
bosch ve simens güzeldir canım :81:bende simens kullanıyorum..buarada sana hiç numune geliyomu tatlım
evet canım var öyle erkekler. Ben şu an çalışmıyorum mesela ve bişey alırken canım sıkılıyor kendi paranla almak ayrı bir şey. O zaman neden aldın niçin aldın diye sorgulayamaz beni. Tamam şimdi de bi şey demiyor ama benim içim rahat etmiyor.
Tebrik ediyorum eşini. Benimki de ne istersen al kafana göre der. Eve gelince de neden aldın der. İstediğini al dedin ya derim, tamam canım ben şaka yapıyorum der, eşşek uyuz ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?