2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet işte ben de onu anlamadım ya. Dün aradılar bugün gelicez diye, az önce de geldi gitti. Bn de makineyi alırken en çok o düğme olaylarına dikkat ettim annemde bi Beko var 3 yıl oldu hala anlamış değiliz neyi nasıl hangi düğmeye basıp yıkıcaz

yok yaa benim eşimde hayatta ne yediğime ne aldığıma laf söler..ben kendim sınırı bilirim zaten..
ama dediğin haklı, insanın kazandığı para gibisi de olmaz:13:

Al al biraz da koçişlere torpil geçelim dimi hep bize hep bize :)) Bizimki de telefon istiyor. Askerde eski bi telefon almıştı geldiğinden beri onu kullanıyor bırak onu at çöpe dedim. Yok efendim çok hafifmiş şarjı 10 gün gidiyomuş... Ama işyerinde millet toplanıp sana bi tlf alalım demişler aklı başına geldi heralde beyimizin

ay bana daha bişey gelmedi canımcımbioblastan bide dovedan bekliyorum bakalım artık:86:

ay bana daha bişey gelmedi canımcımbioblastan bide dovedan bekliyorum bakalım artık:86:

bioblas millete 3-4 kere gelmiş ben daha ilk gelenleri bile kullanmadım ki hiç Bişey olursa haberdar ederim seni de, gerçi takip ediyorsun diğer topiği gördüm

benim de bulaşık maknesiyle başım dertte, kaç defa servis çağırdık hep pis bırakıyo bulaşıkları
elde yıkıyorum bir daha bıktım valla, alın götürün değiştirin diycem bu hafta da gelsinler bi

Alla allaa neden acaba? Gelen servis ne diyor çözüm bulamadılar mı?Benimki de bir süredir bulanık bırakıyordu bulaşıkları. Babam artık makine kullanmadığından evde toz deterjanı varmış onu vermişti onunla yıkıyordum makinede bulaşıkları. Sanıyorum toz deterjanı biraz fazlaca koyuyordum her defasında. Artık azalltım şimdi normal çıkıyorlar çok şükür

canım sıvı deterjan aldım, en iyisi o sanırım yine aynı yine aynı
tablet kullanıyodum, ilk geldiğinde tableti eritemiyo ondan dedi
sıvı deterjan aldım gene aynı illallah ettirdi yani

bioblas millete 3-4 kere gelmiş ben daha ilk gelenleri bile kullanmadım ki hiç Bişey olursa haberdar ederim seni de, gerçi takip ediyorsun diğer topiği gördüm

dur bakalım banada gelir iletişim bilgileri istemiştikaç gün sonra geliyo:26:tamam canım sen yinede kesin gelenler olursa beni haberdar et

canım sıvı deterjan aldım, en iyisi o sanırım yine aynı yine aynı
tablet kullanıyodum, ilk geldiğinde tableti eritemiyo ondan dedi
sıvı deterjan aldım gene aynı illallah ettirdi yani

ne marka canım...bende tablet kullanıyorum..am bi sorun olmadı bulaşıkda
ama çamaşırı bu gidişle bozarım kızlar demedi demeyin

Bulaşık makinesinde sıvı deterjanı hiç duymamıştım cnm ben de merak ettim hangi marka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…