ay ne alaka yaa..benim bilidiğim servis montajda anlatır :))
bende makinayı bozucam galiba yaa:18: habire düğmelerine basıp duruyom çözemedim bitürlü..bazen kilitliyom okadar basıyom ki :) kapağını açamıyom kilitleniyo :))
evet canım var öyle erkekler. Ben şu an çalışmıyorum mesela ve bişey alırken canım sıkılıyor kendi paranla almak ayrı bir şey. O zaman neden aldın niçin aldın diye sorgulayamaz beni. Tamam şimdi de bi şey demiyor ama benim içim rahat etmiyor.
Tebrik ediyorum eşini. Benimki de ne istersen al kafana göre der. Eve gelince de neden aldın der. İstediğini al dedin ya derim, tamam canım ben şaka yapıyorum der, eşşek uyuz ediyor beni
evet canım yani kendi paran olunca dahada rahat oluyosun bende onu demek istedim..zaten karışmazdı sağ olsun şimdi hiç bişe demez ona bu ay beğendiği ayakkabıyı alıcam amakendi pahalı diye kıyamıyo aşkım ya bana gelince kıyar ama
Fundacım walla evde oturmaktan bu numune işlerine sardım ben de. Geldi bikaç tane bioblastan şampuan krem numuneleri, milupadan ıslak mendil pişik kremi numuneleri, lansinohtan süt torbası göğüs pedi geldi. olayden krem geldi mesela geçenlerde. Denemekbedava sitesi dove saç bakım seti fln yollamış. Böyle takılıyouz biz de :))
evet canım yani kendi paran olunca dahada rahat oluyosun bende onu demek istedim..zaten karışmazdı sağ olsun şimdi hiç bişe demez ona bu ay beğendiği ayakkabıyı alıcam amakendi pahalı diye kıyamıyo aşkım ya bana gelince kıyar ama [/QUOTE]
aynen benimkide öle :))
al al sevinsin :))
bende bu öğlen dedim aşkıma, cumartesi yapayım istediğinden..ne istedimki dio :)) e dedim dalyan köfte istedin onu yapıcam..
canım aşkım diyo ben bile unutmuştum bak unutmamışsın sen :))
tabi bende bi şişirdim bi şişirdimkocam isterde yapmazmıyım diye
ay bana daha bişey gelmedi canımcımbioblastan bide dovedan bekliyorum bakalım artık:86:
niye size numune geliyor
benim de bulaşık maknesiyle başım dertte, kaç defa servis çağırdık hep pis bırakıyo bulaşıkları
elde yıkıyorum bir daha bıktım valla, alın götürün değiştirin diycem bu hafta da gelsinler bi
bizim de ortak canım, kimse ayrı tutmuyo parasını, bi kutumuz var ordan alırız/koyarızama bizim hesabımız ortaktır..maaşları aldıkmı dökeriz önümüze :119:
evet canım yani kendi paran olunca dahada rahat oluyosun bende onu demek istedim..zaten karışmazdı sağ olsun şimdi hiç bişe demez ona bu ay beğendiği ayakkabıyı alıcam amakendi pahalı diye kıyamıyo aşkım ya bana gelince kıyar ama [/QUOTE]
aynen benimkide öle :))
al al sevinsin :))
bende bu öğlen dedim aşkıma, cumartesi yapayım istediğinden..ne istedimki dio :)) e dedim dalyan köfte istedin onu yapıcam..
canım aşkım diyo ben bile unutmuştum bak unutmamışsın sen :))
tabi bende bi şişirdim bi şişirdimkocam isterde yapmazmıyım diye
aman boğazlarıda pek büyükdün akşam yemeğim vardı aşkım pizza yaparmısın dedi malzeme yok aşkım dedim hiç yapasım yoktu alırız dedi tamam dedim markete gittik hazırlardan alalım dedim yok aşkım senin yaptığın çok güzel oluyo dedi pes ettim en sonunda beraber yaptık hayret yardım etti
canım sıvı deterjan aldım, en iyisi o sanırım yine aynı yine aynıAlla allaa neden acaba? Gelen servis ne diyor çözüm bulamadılar mı?Benimki de bir süredir bulanık bırakıyordu bulaşıkları. Babam artık makine kullanmadığından evde toz deterjanı varmış onu vermişti onunla yıkıyordum makinede bulaşıkları. Sanıyorum toz deterjanı biraz fazlaca koyuyordum her defasında. Artık azalltım şimdi normal çıkıyorlar çok şükür
aman boğazlarıda pek büyükdün akşam yemeğim vardı aşkım pizza yaparmısın dedi malzeme yok aşkım dedim hiç yapasım yoktu alırız dedi tamam dedim markete gittik hazırlardan alalım dedim yok aşkım senin yaptığın çok güzel oluyo dedi pes ettim en sonunda beraber yaptık hayret yardım etti
ee boğaz için yapmış demek:13:
yada anladı pek gönlün olmadığını içinden geldi yardım etmek :))
bioblas millete 3-4 kere gelmiş ben daha ilk gelenleri bile kullanmadım ki hiçBişey olursa haberdar ederim seni de, gerçi takip ediyorsun diğer topiği gördüm
canım sıvı deterjan aldım, en iyisi o sanırım yine aynı yine aynı
tablet kullanıyodum, ilk geldiğinde tableti eritemiyo ondan dedi
sıvı deterjan aldım gene aynı illallah ettirdi yani
ee boğaz için yapmış demek:13:
yada anladı pek gönlün olmadığını içinden geldi yardım etmek :))
boğaz için yapar vallayorgundum canım gördü ne kadar yorulduğumu
beko zuzumne marka canım...bende tablet kullanıyorum..am bi sorun olmadı bulaşıkda
ama çamaşırı bu gidişle bozarım kızlar demedi demeyin
bunu aldım aokBulaşık makinesinde sıvı deterjanı hiç duymamıştım cnm ben de merak ettim hangi marka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?