2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

beko zuzum

bunu aldım aok

en iyisi bu dedi servis elemanı

Tamam cnm saol çamaşır makinemde de sıvı deterjan kullanıyorum çok memnunum. Bulaşık için de alayım walla eminim ondan da memnun kalırım. Tozları oldum olası sevmedim

Bu arada zuzucum o kampanyalar hep face üzerinden olmuyor zaman zaman kendi internet sitelerinde falan da oluyor. Numuneleri zaten kendi sitelerinden iletişim bölümünden istiyorlar.

ben bu denemek bedava sitesinden bişi anlamadım :26:
ürün tanıtıyolar numune isteme bölümü neresi

leopar tuniği de aldım bu arada, bi tane de siyah beyaz
dayanamadım, hazır onay almışken eşimden

toz bende sevmiyorum bitsin sıvı alıcam çamaşır için hangisini kullanıyosun canım

ay canım seninki resmen hastalık haline geldiistanbuldaydın dimi canım orda birsürü outlet mağazalar falan var

sıvı bulaşık makinesi deterjanı bn de kullanıyorum kızlar. Şiddetle tavsiye ederim bardakları daha geç çiziyormuş. 6 aydır sürekli makinede yıkamama ragmen bardaklarımda hasar yok =)

ay canım seninki resmen hastalık haline geldiistanbuldaydın dimi canım orda birsürü outlet mağazalar falan var
evet var, kotonun outlet mağazası bana çok yakın mesela ama çok kötü ürünleri
2-3 yıl öncenin kıyafetleri ve fiyatları yine hiç uygun değil
22 tl bi tuniğe bana çok uygun geliyo trendyoldan :26:
ay neyse bu hafta için kapattım alışveriş konusunu, haftaya da almiycam bişi..öldürdüm içimdeki alışveriş canavarını bi 10 günlüğüne

Oh oh güle güle kullan şimdiden cicilerini Denemekbedava numune dağıtmıyor ama cnm, oraya üye olup ürünler hakkında canın nasıl istiyorsa öyle yazıyorsun beğeniyorsan beğendiğini beğenmiyorsan neden beğenmediğini falan gerçekçi yazacaksın zaten. Ben bir aydır falan üyeyim sanırım, zaman zaman da yorum yazarım. Geçenlerde mail gelmiş iştesize şunları yolluyoruzz deneyin fikrinizi yazın diye. Böylelikle geldi yani...
toz bende sevmiyorum bitsin sıvı alıcam çamaşır için hangisini kullanıyosun canım

Bi arkadaşımız onlarca numune getirmiş omo'nun konsantre sıvı deterjanından mavi olan. Şu an onları kullanıyorum gerçi kokuları fazla sportik :) kokuyor ama... Genelde eşimin kıyafetlerini yıkarken onları kullanıyorum. Bitsin yine Omo'nun sıvılarından alıcam ama kokularına bakıcam önce hoşuma gideni alıcam. Rinso da çıkarmış onu denemedim bilmiyorum.

sıvı bulaşık makinesi deterjanı bn de kullanıyorum kızlar. Şiddetle tavsiye ederim bardakları daha geç çiziyormuş. 6 aydır sürekli makinede yıkamama ragmen bardaklarımda hasar yok =)
en hassas bulaşıklarınız için yazıyor üzerinde zaten :81:

adl çok uygundu ben almıştım ordan birsürü..uygun almışın hangisini aldın eklede bakalım..güle güle giy canım

Kızlarrr akşama ne yemek var bi sayalım bakalım fikir olsun
Bende dünden kalma mercimek köftesi var. Mercimek çok gelmişti kalanını ayırdım onunla çorba yapıyım diyorum. Dün de kaynanam biber dolması getirmiş eşim sever diye kıymalı ben yemem de. Bi de evde ezilmiş haşhaş var yine kaynanam verdi onunda da güzel tarif bulursam haşhaşlı çörek yapıcam çok canım istedi.

hımm, yorumunu beğenirlerse yani..anladım canım yazarım kullandığım ürünler varsa :26:

adl çok uygundu ben almıştım ordan birsürü..uygun almışın hangisini aldın eklede bakalım..güle güle giy canım
pembe dolaba ekledim canımcım
evet fiyatları çok uygun geldi bana da

kızlar akşama ne yemek var, onu düşünmeye başladım şimdi :44:

Son düzenleme:
canım, haşhaşlı tariflere bakıyorum netten hep ezmesi yazıyor
bende toz var, hani şu küçük paketlerde satılıyor ya baharatların yanında ondan börek-çörek olur mu acaba :26:

tavuk göğüs eti var dolapta, ondan soya soslu sote yapim diyorum ben
yanına da tereyağlı erişte pilavı, salata
(şu erişte pilavını hep ekliyorum menüme bi yapamadım )

tavuk soteyi nasıl yapıyosunuz kızlar, sebzeli mi, sadece et mi fikir verin bana

Toz haşhaşla daha çok tatlı türevleri yapılıyor cnm haşhaşlı revani kurabiye falan. Şu erişte pilavını da bir türlü beceremedim ben. cıvık cıvık oluyor yapışıyor birbirine annemin yaptığına benzemiyor bir türlü. Tavuk soteyi genelde sebzeli yaparım ben. Hatta Kıbrıs'tayken hellim de atardık içine süper oluyor. Evde sebze ne varsa patates havuç krımızı biber jülyen doğrarım tavuğu da öyle. sonra tavada çeviririm bi güzel.

bende kuru bamya var onu mu yapsam diye düşünüyorum

haşhalı kek var ondan yap tane tane ise yada onu poğaça gibi şelerin üzerine serpiştirirsin

haşhaşlı tatlı duymamıştım hiç :44:
ben de öyle deniyim bu akşam, 2 tane kabak var evde kırmızı biber, havuç..soğan koyuyomusun canım?

hellim peynirini sevmiyorum ben, sabun yiyomuşum gibi geliyo kaygan birde hışır hışır ses çıkartıyo ağzında
ama kıbrıstakiler daha güzeldir belki, esas memleketi orası ya

Son düzenleme:
fatma nerdesin sen kıss...

nektar..tavuk soteyi en güzel mantar domates biber üçlüsüyle seviyom ben

gaynana da akşama nohut + pilav yapıcaktı..belki pilavı ben yaparım..o bugün hastaneye gitcekti geç gelirse,yapmadıysa ben yaparım..

haşhaşı hiç sevmem yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…