beko zuzum
bunu aldım aok
en iyisi bu dedi servis elemanı
ben bu denemek bedava sitesinden bişi anlamadım :26:Tamam cnm saol çamaşır makinemde de sıvı deterjan kullanıyorum çok memnunum. Bulaşık için de alayım walla eminim ondan da memnun kalırım. Tozları oldum olası sevmedim
Bu arada zuzucum o kampanyalar hep face üzerinden olmuyor zaman zaman kendi internet sitelerinde falan da oluyor. Numuneleri zaten kendi sitelerinden iletişim bölümünden istiyorlar.
Tamam cnm saol çamaşır makinemde de sıvı deterjan kullanıyorum çok memnunum. Bulaşık için de alayım walla eminim ondan da memnun kalırım. Tozları oldum olası sevmedim
Bu arada zuzucum o kampanyalar hep face üzerinden olmuyor zaman zaman kendi internet sitelerinde falan da oluyor. Numuneleri zaten kendi sitelerinden iletişim bölümünden istiyorlar.
ben bu denemek bedava sitesinden bişi anlamadım :26:
ürün tanıtıyolar numune isteme bölümü neresi
leopar tuniği de aldım bu arada, bi tane de siyah beyaz
dayanamadım, hazır onay almışken eşimden
evet var, kotonun outlet mağazası bana çok yakın mesela ama çok kötü ürünleriay canım seninki resmen hastalık haline geldiistanbuldaydın dimi canım orda birsürü outlet mağazalar falan var
Oh oh güle güle kullan şimdiden cicileriniben bu denemek bedava sitesinden bişi anlamadım :26:
ürün tanıtıyolar numune isteme bölümü neresi
leopar tuniği de aldım bu arada, bi tane de siyah beyaz
dayanamadım, hazır onay almışken eşimden
toz bende sevmiyorum bitsin sıvı alıcam çamaşır için hangisini kullanıyosun canım
en hassas bulaşıklarınız için yazıyor üzerinde zaten :81:sıvı bulaşık makinesi deterjanı bn de kullanıyorum kızlar. Şiddetle tavsiye ederim bardakları daha geç çiziyormuş. 6 aydır sürekli makinede yıkamama ragmen bardaklarımda hasar yok =)
evet var, kotonun outlet mağazası bana çok yakın mesela ama çok kötü ürünleri
2-3 yıl öncenin kıyafetleri ve fiyatları yine hiç uygun değil
22 tl bi tuniğe bana çok uygun geliyo trendyoldan :26:
ay neyse bu hafta için kapattım alışveriş konusunu, haftaya da almiycam bişi..öldürdüm içimdeki alışveriş canavarını bi 10 günlüğüne
hımm, yorumunu beğenirlerse yani..anladım canım yazarım kullandığım ürünler varsa :26:Oh oh güle güle kullan şimdiden cicileriniDenemekbedava numune dağıtmıyor ama cnm, oraya üye olup ürünler hakkında canın nasıl istiyorsa öyle yazıyorsun beğeniyorsan beğendiğini beğenmiyorsan neden beğenmediğini falan gerçekçi yazacaksın zaten. Ben bir aydır falan üyeyim sanırım, zaman zaman da yorum yazarım. Geçenlerde mail gelmiş iştesize şunları yolluyoruzz deneyin fikrinizi yazın diye. Böylelikle geldi yani...
pembe dolaba ekledim canımcımadl çok uygundu ben almıştım ordan birsürü..uygun almışın hangisini aldın eklede bakalım..güle güle giy canım
canım, haşhaşlı tariflere bakıyorum netten hep ezmesi yazıyorKızlarrr akşama ne yemek var bi sayalım bakalım fikir olsun
Bende dünden kalma mercimek köftesi var. Mercimek çok gelmişti kalanını ayırdım onunla çorba yapıyım diyorum. Dün de kaynanam biber dolması getirmiş eşim sever diye kıymalı ben yemem de. Bi de evde ezilmiş haşhaş var yine kaynanam verdi onunda da güzel tarif bulursam haşhaşlı çörek yapıcam çok canım istedi.
canım, haşhaşlı tariflere bakıyorum netten hep ezmesi yazıyor
bende toz var, hani şu küçük paketlerde satılıyor ya baharatların yanında ondan börek-çörek olur mu acaba :26:
tavuk göğüs eti var dolapta, ondan soya soslu sote yapim diyorum ben
yanına da tereyağlı erişte pilavı, salata
(şu erişte pilavını hep ekliyorum menüme bi yapamadım)
tavuk soteyi nasıl yapıyosunuz kızlar, sebzeli mi, sadece et mi fikir verin bana
Toz haşhaşla daha çok tatlı türevleri yapılıyor cnm haşhaşlı revani kurabiye falan. Şu erişte pilavını da bir türlü beceremedim ben. cıvık cıvık oluyor yapışıyor birbirine annemin yaptığına benzemiyor bir türlü. Tavuk soteyi genelde sebzeli yaparım ben. Hatta Kıbrıs'tayken hellim de atardık içine süper oluyor. Evde sebze ne varsa patates havuç krımızı biber jülyen doğrarım tavuğu da öyle. sonra tavada çeviririm bi güzel.
haşhaşlı tatlı duymamıştım hiç :44:Toz haşhaşla daha çok tatlı türevleri yapılıyor cnm haşhaşlı revani kurabiye falan. Şu erişte pilavını da bir türlü beceremedim ben. cıvık cıvık oluyor yapışıyor birbirine annemin yaptığına benzemiyor bir türlü. Tavuk soteyi genelde sebzeli yaparım ben. Hatta Kıbrıs'tayken hellim de atardık içine süper oluyor. Evde sebze ne varsa patates havuç krımızı biber jülyen doğrarım tavuğu da öyle. sonra tavada çeviririm bi güzel.
haşhaşlı tatlı duymamıştım hiç :44:
ben de öyle deniyim bu akşam, 2 tane kabak var evde kırmızı biber, havuç..soğan koyuyomusun canım?
hellim peynirini sevmiyorum ben, sabun yiyomuşum gibi geliyo kaygan birde hışır hışır ses çıkartıyo ağzında
ama kıbrıstakiler daha güzeldir belki, esas memleketi orası ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?