bunları bende beğendim fiyatlarıda daha uygun aslında benim duvvar boş orası için olacak canım yani tv ünitesinin yanı
evet güzel o da, kelebekli kelebekliEn mantıklısı sondaki sanırım nigar hemde fiyat açısındanda
kahvenin tonu çok güzel fundam,Hangisi son kararımızı verelim:13:
Koltuk beyaz tv ünitesi kahve beyaz halı kahveli kremli perdelerde kahveli kremli
hatırlatma yapıyım
kahvenin tonu çok güzel fundam,
hem daha doğal duruyo, perdene halına herşeyine uyuyomuş ben olsam kahveyi alırdım, desen de daha zarif
diğer kızların da fikrini alalım gelsinler de :26:
Hangisi son kararımızı verelim:13:
Koltuk beyaz tv ünitesi kahve beyaz halı kahveli kremli perdelerde kahveli kremli
hatırlatma yapıyım
ay annem bna hindiba göndermiş..bileniniz varmı..
ben bilmiyorum, netten baktım da çayı felan mı :44:ay annem bna hindiba göndermiş..bileniniz varmı..
evet ikisini sepete ekledimkimsecikler yok gelsinler soralım kargo nekadar
sarı çiçek değilmi:82:
Sevgililere yada evlenenlere niçin '' kumrular gibi'' benzetmesi yapılır bilir misiniz?
Çünkü kumru; asla eş değiştirmez.
Çünkü kumru; içinde bulunduğu şartlara her zaman uyum gösterir, şikayet etmez.
"Çünkü kumru; hiçbir zaman başka bir kuşun yuvasına girmez".
walla kaynana tarafından çok şanslısın zuzuşot canım..salatasını yapıyolar..yemeğide oluyo galiba :)
temzilemiş göndermiş..babam getirdi şimdi..bende kaynanama vereyim, halletsin işte
ot canım..salatasını yapıyolar..yemeğide oluyo galiba :)
temzilemiş göndermiş..babam getirdi şimdi..bende kaynanama vereyim, halletsin işte
bunu da çalıp feysbukuma ekliycem
walla kaynana tarafından çok şanslısın zuzuş
oy birliğiyle kahveyi alıyosun sanırım fundam
biz feysbuk adreslerimizi ekleşirken feysbuk kullanmıyorum dememiş miydin sen Fundabende ordan çaldım
biz feysbuk adreslerimizi ekleşirken feysbuk kullanmıyorum dememiş miydin sen Funda
hayır canım olurmu var benim feysim ama sık kulanmıyorum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?