2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben geldiiiim. Yalnız 5 tl lik tshirt şakasına ben de hemen atladım koştum markafoniye bitmeden bakiim diye ama öyle bi şey yok
Çok ayıp çokkk, yine şakalandıkk
Funda kahverengi bence deee. Almışsındır heralde ama yine de fikrimi belirtiim my student

elfiii, naptın canım aradın mı eşini? görümcenden ses var mı, yazıyo mu msn den küsmüş mü yoksa?

elfiii, naptın canım aradın mı eşini? görümcenden ses var mı, yazıyo mu msn den küsmüş mü yoksa?

Eşimi aradım hepsini anlattım iyi kendi bilir dedi. DEdim sizin anneniz bir araya gelip nasıl bir süpriz yapsak diye düşüneceğinize gelmiş kardeşin bana saldırıyor. Bişey diyemedi ne desin. Msni kapattım o da kapatmış zaten.

oo yeah my teacherteşekkür ederim canım
demek senide şakaladım aklımız fikrimiz alışveriş olunca en masum şaka bu olur dedim

inş kayınvalidene bişi anlatmaz

ohh iyi yapmışın cadı görümcen ne sinir ya..boşver sende çok üstlerine düşme kendileri ayarlasın sende dersin fikir benden çıkmıştı diye

Bu saatten sonra işin ucunu bıraktım nasıl isterlerse öyle yapsınlar.En çokta "insan bakma sen ona falan der o hep öyle der" lafına sinir oldum. kocam için dicem ki o hep öyle..

Bide eşimin bana yardım etmesi içine dert olmuş suyunu bile benden isterdi mutfaktan çıkmıyor deyip duruyor eşime. Benim eşim böyle olsa onu öpüp başımın üstüne koyardım dedi bende öyle yapıyorum zaten dedim :)))

He bide pazar günleri dışarı çıkmamızı bile çekemiyor. Geçen annesini aradı kahvaltı yapıyorduk dedi ki abim bugün dışarı çıkacakmı k.validem de evet dedi. Çıkmasa patlar zaten dedi. Ucu banada dokunmuyor mu sonuçta eşim yalnızmı çıkıyor işte artık böyle durumlarda susmayacam o an söylicem.

.............

Ay bu görümce kendi kardeşini mi kıskanıyor bu ne yaaa Ben olsam sırf tersine giderim o kızın dayanamam öyle tiplere. Sabırlıyımdır aslında aama tepeme çıkılmasına da gelemem elfi cnm bak ne güzel eşin de seni dinliyor azcık kendini tut her şeyi söyleme bundn sonra görümcene

madem çekemiyo kıskanıyo sende dahada nisbet yapçatlamazsa bende neyim

Eşim onun abisi oluyor. Eşim 26 yaşında o 23 yaşında. Çok erken evlenmiş çocuğu bile var. Ama kendisi çocuk. Zaten bundan sonra bu bana ders oldu. Burda benim dostlarım var gelip size anlatırım sizden fikir alırım. İyiki varsınız kızlar

sende iyiki varsın tatlım..boşver onu tınlama kıskançlıktan yapıyo ..sen eşinle iyi ol gerisini boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…