2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bende bu mektuba bayılıyorum

HELLO!CAN FRİENDİM.MY ŞUAYİP........

HOW ARE YOU FRİENDİM.ÇOLUK ÇHİLDREN HOW.BEST'TİR İNŞALLAH.

MY'A QUESTİON SORARSAN BEST'İM ALLAH'A ŞÜKÜR.WORLD İŞTE YUVARLANIP GOİNG'İM.

MY MOTHER WHAT YAPING.KEYFİ BEATİUFUL'DUR İNŞALLAH.EPEYDİR MY MOTHER'LE NO SPEAKİNG.EĞER MY MOTHER'İ SEE ÇOK SELAM SONG.

LA FRİENDİM MY FATHER WHAT YAPING.GİNE COFFEEHANEYEGOİNG Mİ?HE FRİENDSLERİYLE COFFEEHANEDE OKEY AND BATAK PLAYİNG Mİ?HE'YE SONG SAKIN YENİLMESİN.

MY BRODHER'İN CHILDRENİ OLMUŞ.BOY MU GİRL Mİ OLDUĞUNU NO BİLMEKİNG.CHİLDRENİN BOY MU GİRL Mİ OLDUĞUNU MY'A SONG.

MY SCHOOL DA BAYA BEATİUFUL GOİNG İŞTE.SCHOOL'UN BAŞINDAN BERİ ENGLİSH LESSON SEEİNG.ENGLİSH'I SÖKTÜM.İ'M SPEAK ENGLİSH ŞAKIR ŞAKIR.YOUR'A SÖZ VERDİĞİM GİBİ.

MAİL'İME SON VERİRKEN YOUR'UN GÖZLERİNDEN KİSS.YOUR'U ÇOK ÖZLEDİM.HELE Bİ SWİM OLSUN MY COMEİNG İNŞALLAH.

nigarrr yine kolye almışın yakaladım seni pembe dolap daaaa

nigarrr yine kolye almışın yakaladım seni pembe dolap daaaa
:78: :78:
ama şirinler dimmi

hehehe funda bunu oku oku ing. Gliştir :)))puhaha

1 nisan kampanyası
belli o zaten canım, yemem öyle şeylerii

ama vipdükkanda 5 tl ye atlet tişörtler var ince hırkaların ve boleroların altına giyorum ben onlardan

bir de stickerler inanılmaz uygundü dün, bugün de devam ediyor STICKERSHOP kampanyası, sen sticker aldın mı funda seçmiştiniz eşinle öyle hatırlıyorum sankii

yok canım kredi kartıyla oluyomuş havale yapmak istedik olmadı..bu ay çıkartıcaz kredi kartı..ay bian düşündüm buda banamı nisan 1 yapıyo diyehemen atlamayım die kontrol ettimsağol canım du bi bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…