bu çıtır bişi değil zuzum, krep gibi..tatlı krep tazen sanırımhmm..nektar yazın burda kağıt helvanın içine dondurma koyuyolar..o gibi bişey galiba :))
bu çıtır bişi değil zuzum, krep gibi..tatlı krep tazen sanırım
bu akşam bize kayınpederim ve küçük kaynım gelicekmiş galiba, dün gece aradılar
ama kesin değilmiş.. kayınvalidem gelemiyomuş, eşimin babannesi onlarda kalıyo 1 aylığına
ev de dağınık biraz off
birikiminizi yapınca döneceksiniz nasıl olsa canım, bi amacınız var evinizi almak için ordasınızburda henüz yağmadı, ama kapandı kesin yağacak öğleden sonra. bizim de bugün markete gidip aylık alışveriş yapmamız lazım. evde ne tüp kaldı, ne çiçek yağı. annem geldiğinden beri burası Türkiye'den daha ucuz diyor. bazen iyi ki buraya gelmişiz diyorum, ama bazen İzmir'imin özlemine dayanamıyorum ya
randevu da iptal
canım yarım gün çalışmıyomusun..5 temi çıkıyodun..toplarsın..sıkma canını..
bende dalyan köfteyi haftaya pazara erteledim..benim evde çok dağınık..bugün erken gidersem evi toplucam..
sizin de randevu iptal o zamanay bugün hastalanıcak gibi hissediyorum kendimi :) bi tedirginlik var üzerimde
burda henüz yağmadı, ama kapandı kesin yağacak öğleden sonra. bizim de bugün markete gidip aylık alışveriş yapmamız lazım. evde ne tüp kaldı, ne çiçek yağı. annem geldiğinden beri burası Türkiye'den daha ucuz diyor. bazen iyi ki buraya gelmişiz diyorum, ama bazen İzmir'imin özlemine dayanamıyorum ya
birikiminizi yapınca döneceksiniz nasıl olsa canım, bi amacınız var evinizi almak için ordasınızsonra da ablanı özlersin gerçi :/
zuzuu bulgur köftesini yaptımm
bende ailemi memleketimi çok özlüyorum ama sen döneceksin nasıl olsa bizim öyl ebi şansımızda yok ikimizin işi evimiz burda
belki ablamlar da bizimle beraber dönerler türkiye'ye. Eğer öyle olursa tadından yenmez
Canım allah sabır versin, gurbet gerçekten çok zor. Hele yaşadığın yere aşıksan, çok çoook zor oluyor. Kocişe diyorum tatil için antalya'ya gitsek mi? O da diyor ben türkiye'ye gideceksem gideceğim tek yer izmir olur. O yüzden bu yaz tatili mecbur kıbrıs'ta geçircez.
Sen evlenmeden önce memleketinde miydin?
önce bi baktı şööyle, bu ne dedinektar nasıl oldu bulgur köften. eşin beğendimi :))
yaa söledim kabul ettiolur haftaya pazar yap dedi , nasılsa bütün gün evde olucaz dedi :)
pazar günü rahat rahat yaparım yaa
hemde çok zor canım mesela bu hafta sonu eşim eğitime gitti yalnızım hiç arkadaşımda yok mecbur yalnız takılıcamevet memleketimdeydim eşimde orda okudu üniversiteden tanıştık yani benim eşimde kayseiyi çok seviyo çok özledim diyo 7 yıl kalınca oda alıştı ..izmirde çok güzel bi yer zor yani ordan kıbrısa gitmek
funda seni o kadar iyi anlıyorum kiBenim ablam burda ama 2 yaşında oğlu var. şöyle diyorum bekar ya da yeni evlenmiş çocuksuz, kafa dengi bir arkadaşım olsa, daha katlanılabilir olabilir belki burası. Ama yok maalesef. Işyerinde ablam ve benim dışında bir bayan daha var ama onun da çocuğu var, zaten kafalarımızda pek uymuyor. Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum. Her gece dua ediyorum, biran önce dönelim izmirime diye. Senin de dediğin gibi izmirden sonra burası hiçççç çekilmiyor
önce bi baktı şööyle, bu ne dedi
akşam yemeği bu mu?
ama tadına bakınca sevdi
domates sosum çok güzel oldu, çeri domates kullandım
sarımsaklı yoğurt yaptım bir de ondan da döktük
biraz az pişiridim ama sanırım, öyle ağızda dağılmadılar
gerçi kıvamı tam ne bilmiyorum ama :26: yumuşaktılar
seninle okadar çok şeyimiz benziyoki yarenay benimde ilk başlarda kardeşim burdaydı ozamanlar çekiliyodu yine yalnız değildim sonra tayini çoktı kayseriye gittidediğin gibi arkadaşlarım olsa bir iki tane kafa dengi bana yetecek yok beelki zamanla olur aşkımda olmayınca kendimi yapayalnız kimsesiz hissediyorum
ben sırf bu yüzden bir ara kendimi yemek işlerine vermiştim, canım sıkıldıkça kek, tatlı falan yapıp yiyordum, hele eşim mesai kalınca cips, kola vs. O yüzden yaklaşık 6 kilo aldım.
Sizin çalıştığınız yerlerde yok mu böyle ahbaplık yapabileceğiniz kimse???
hangisinden göndermişler fundadoğadan çayım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?