günaydın kızlar. Bademciklerim şişmiş :S:S dün akşam spor yapmadım ancak eve gidince evi süpürüp toz aldım yerleri sildim egzersiz yerine geçmiştir umarım
Ama bir ara düzenli bir şekilde pilates yapıyordum baya faydasını görmüştüm.
Ben ofiste günlük ortalama 3 l ye yakın su tüketirim. sizin miktarlarınız ne?
günaydın kızlar. Bademciklerim şişmiş :S:S dün akşam spor yapmadım ancak eve gidince evi süpürüp toz aldım yerleri sildim egzersiz yerine geçmiştir umarım
Ben ofiste günlük ortalama 3 l ye yakın su tüketirim. sizin miktarlarınız ne?
kızlar çiçeğim yapıldı çok beğendimodaya ayrı bir renk kattıı
Ben ofiste günlük ortalama 3 l ye yakın su tüketirim. sizin miktarlarınız ne?[/QUOTE]
3 lt mi
dün bir damla su içmedim desem
Ben ofiste günlük ortalama 3 l ye yakın su tüketirim. sizin miktarlarınız ne?[/QUOTE]
3 lt mi
dün bir damla su içmedim desem
evet 1.5 l lik iki şişe su biter. sabahları kahvaltıda çay içtiğimden ofise geldigimde çok susamış oluyorum şişenin yarısı hmen gelince biter :S
fatma gecelerin nasıl geçiyor
ay pazar günü misafirlere bi kek yapmışım bayıldılar zor ayılttım
evet 1.5 l lik iki şişe su biter. sabahları kahvaltıda çay içtiğimden ofise geldigimde çok susamış oluyorum şişenin yarısı hmen gelince biter :S
bende bazen sabahları susarımda bir iki yudum alırım..yoksa karnım ağrıyor yaa sabah sabah su içemem öyle..
maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?