tatlım vücudunu hareket ettirecek her$ey yarar emin ol. bisiklte yerek bile yok bacaklarını kol hizanda aç çok fazla olmasın ama yere doğru eğil iyice bacak kaslarının nnasıl acıdığını hissetceksin. o acı aslında kasların sıkıla$tığının habercisi sen yaptıkca vuct istyo zatenbaşka ne yapıyosun hareket olarak..
bisiklet sürme hareketi işe yararmı
ee napalım yaa..nasıl bi stres içindeyim..her kalktığımda koltuğa bakıyom yaa..bi gelse bilcem kendimi :)
walla benimki taaa çıkma döneminde anladı bilem :)) napalım yol anlasın ona göre davransın :))
çok değill minno$larım günde 10 dakikanızı ayırın 1 haftada aynanın kar$sndan ayrılmycaksnz. benmde vardı selülitlerim iğrenç bi$ey ... ama sporla gitti yemin ederim yok denilecek kadar azalldı ma$allahhhayyy bu spor işi zoruma gidiyor işte yaaa. Bi ara da pilates e merak sarmıştım ilk çıktığı
zamanlar yurtta kızlarla bilgisayarın karşısına geçer videoyu açar yapmaya çalışırdık 2 gün sürmedi bıraktı herkes. Ama hadi ben de bir başlayayım ne kadar sürcek bu egzersiz işi :82:
ayşe tavsiye ederim siyah noktalar gitti sivilceler kurudu iyi geldi vallaayşe o minik çiçeklerim bile eve renk kattı
çok değill minno$larım günde 10 dakikanızı ayırın 1 haftada aynanın kar$sndan ayrılmycaksnz. benmde vardı selülitlerim iğrenç bi$ey ... ama sporla gitti yemin ederim yok denilecek kadar azalldı ma$allahhh
ayyh tesk edriimmmaşallah ne güzel canım..kendini tanıt bize hoş geldin buarada
yarın mutlaka çiçeklerin fotosunu çekip geliyorsunben de sümbül almıştım ya birkaç gündür açtı çiçeğini bütün oda misss gibi kokuyor, eşim dün gelmiş diyor ki "gül suyu mu döktün eve?
ara ara bir koku geliyor burnuma", sümbülümden geliyor o dedim. Ne zaman solar acaba hiç solmasın yaa((
ama o büyük yerde duran vazolardan ve dekoratif dallardan ben de alıcam şık duruyorlar salonda hiç çiçek vs.yok
ayyh tesk edriimmben uzun yıllardır bu forumun takipcisiym ama üye olmak yeni aklıma geldi 19 ya$ındayım ismim bü$ra. çook müthi$ biyer burası herkes çok cana yakınn =)
ni$anımı kısmetse mayısın ilk haftası die konu$uyoruz ama bakalım nasipnişan düğün falan varmı sendedekadınlar kulubü güzel bi forum sitesi aradığım herşeyi bende buluyorum burda:81:
ni$anımı kısmetse mayısın ilk haftası die konu$uyoruz ama bakalım nasipevet aynen bende bi çok bilgiyi burd öğrendim. insanlar tecrübelerini anlatıyolar bundan daha güzel ne olabilr
amiin Allah razı olsun. tskkler ho$buldumhayırlısı olsun hoşgeldinnn cnm
o caı var ya o acıtatlım vücudunu hareket ettirecek her$ey yarar emin ol. Bisiklte yerek bile yok bacaklarını kol hizanda aç çok fazla olmasın ama yere doğru eğil iyice bacak kaslarının nnasıl acıdığını hissetceksin. O acı aslında kasların sıkıla$tığının habercisi sen yaptıkca vuct istyo zaten
bitanem en azından masaj yapmaktan yaptırmaktan daha zahmetsiz :) zaten o acı bir gün sonra geçiyo olsun napalım güzellik kolay olmuyoo caı var ya o acı
ilk gün nasıl yormuşsam kendimi 2 gün oturup kalkarken bile inledim resmen
evet canım, geçti allahtanbitanem en azından masaj yapmaktan yaptırmaktan daha zahmetsiz :) zaten o acı bir gün sonra geçiyo olsun napalım güzellik kolay olmuyo
ni$anımı kısmetse mayısın ilk haftası die konu$uyoruz ama bakalım nasipEvet aynen bende bi çok bilgiyi burd öğrendim. Insanlar tecrübelerini anlatıyolar bundan daha güzel ne olabilr
evet canım, geçti allahtan
şimdi 1 gün aksatmıyorum, ara verirsem tekrar aynı acıyı çekerim diye
inşallah herşey gönlüne göre olur bende nişanlıyken burdan çok şey baktımsaç gelinlik ev dekorasyonu çeyiz herşey...
bende burdan, forumdan bi başlıktan okumuştumne güzel nektar inşallah devam ettirirsin aslında hepimiz başlasak mesela sorsak birbirimize bugün yaptınmı sporunu falan diye hep aklımızda olur unutmayız
bende burdan, forumdan bi başlıktan okumuştum
bi video vardı uzman tv de, onu indirdim 4 tanecik egzersiz ama yetiyo gerçekten
yatmadan yapıyorum her gece
evet, yapalım birlikte topikce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?